|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 11:29 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Трета глава също е out, чакаме четвърта. Просто за 3 чаптъра ме разби мангата Особено бащата който си мисли че е дядо или как пребива ония дъбици с дрънкалка Дано да си запази този забавен облик, има достатъчно "сериозни" манги - в сегашния си вид напълно ме устройва,даже ако може да става по-забавно с нарастването на малкия Гааа~ само като му видя физиономията Но имам чувството че мангата ще се превърне просто в малко по-свеж и забавен шонен. Ah well, ще се следи във всеки случай
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Сря Апр 01, 2009 6:57 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Нов чаптър, нови идиотщини Иначе идеята за сийла ми хареса-колкото повече се привързва Бейби към Ога(демек колкото по-гадно се държи Ога със всички),по-сложен става сийла.Че той ще го покрие целия за месец,според мен почти всеки чаптър в мангата ще нараства . А Хилде верно е сладурана,ама не виждам никаква любов в скоро време - не само че тя е кажи речи като камък(това ще се промени ест),ами и Ога чисто си го е страх от нея (е и това ще се промени...сигурно) Засега като любимец ми се заформя Фуруичи защото винаги трябва и него да го забъркат в ла#$%та (а той е единствения нормален )
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 5:54 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Тея голям план да идат Ога да ги пребий и да им даде телефона на "жена си" Ама и Ога бързо бяга Иначе ми е трудно да повярвам, че са хванали Хилда, без тя да се предаде... А за момент си помислех, че тоя дето все си пати заради Ога, ще ги пребие тези, ама Хилда се вясна
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|