Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: > Fairy Tail < res
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 6:45 pm 
Аватар

Сега единствената ми мечта е да не бъде измислено някакво тъжно минало за Минерва и да останалите та да им съчувстваме. Просто трябва да има някой който да го мразиш ей така, от сърце.

Заглавие: Re: > Fairy Tail <
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 7:00 pm 
Аватар

Btw не е нещо особенно,но няма ли да е по-добре ако картинките в първите 2 поста бъдат качени на други сайтове,че така не изглежда много прилично като се вижда само замръзени жаби :lol:
Изображение

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:26 am 
Аватар

Тая Луси най безполезна от всички дори Уенди направи повече . Тя с тия смотани ключове дето само Лео става за нещо , тая се среща има закфо изобщо я има незнам тъпотия пълна . Само знам че момента в който Sabertooth се бият с Грей, Ерза и Натсу наще ще ги изядат със се парцалите.

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 6:02 am 
Аватар

Абе, не е баш верно т'ва. Сега, първата битка на Луси я тролнаха от Рейвън Тейл, а тая баце... Еми, сори, ама тая пък къде се навре във водна битка. Даже Минерва и даде време да си излезе от мехура като бел чиляк, ама не - аз съм на накама пауър и ше седа. просто най-лошото бойно поле си намери. сега, че можеше просто да я избласти от мехура - можеше, а,а тука пък идва моментът, че требваше да има гавра с трупове, а от целия Феари Тейру кой е най-зле-ми не знам.И поради таа дивотия ей на-след един-два чаптъра Натсу и съдружие ще напомнят оти, аджъба, ние сме по-пичове от вазе.

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:03 am 
Аватар

Очевидно причината да няма много магьосници, като Луси е че са супер некадърни и безполезни и ги убиват супер лесно. А тази битка беше перфектното бойно поле за Лаксус. Трябваше него да пуснат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:43 am 
Аватар

Тая е толкова 'логична', че направо не знам. Луси се навре м/у шамарите и изяде пердаха. Авторът бая се изгаври тоя път с нея. :lol: Имам чувството, че FT (Натсу, Грей и Ерза) ще ядът пердаха от Sabertooth. :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:45 am 
Аватар

realist написа:
А тази битка беше перфектното бойно поле за Лаксус. Трябваше него да пуснат.
Да, бе. Фенсървиса винаги е на първо място! То добре, че Quatro Puppy нямат женски в отбора, че да вкарат малко разнообразие. Джувиа както винаги фейлна, ама поне спечели някои и друга точка, а тая Минерва доста гадно се изгаври с Люси, направо я унижи пред целия колизеум. Хареса ми! 8)

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 12:22 pm 
Аватар

Боже колко жал ми стана за Луси :( Тая Миневра кон да я изчука,как може тка да се изгаври :shock: Съвсем не мисля,че е толкова безполезна колкото я изкараха някои хора...просто без ключовете си не може да се бие такава и е магията ся,кво да направи...Натсу без огън не,Грей без лед,Джувия без вода,Луси без ключове същото е.Дано само не умре това мн ме притеснява :(

...YEAH...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 12:27 pm 
Аватар

Даааа ама те тия елементи и от г*за могат да си ги изкарат и то по всяко време а Луси с тия ключове кфо ми нищо . Хубаво миналия път Рейвън Тейл я прецакаха има една магия дето явно става за нещо и трябва да я каства 15 минути и те земат че я спрат . От където и да го погледна тфа ми се струва най безполезния вид магия . Поне да можеше тя да се бие за да не и зимат ключовете като на детенце близалката ма тя и тфа неможе . Покрай тая арка ще изкарат тия селестиал мейджовете некфи супер важни и сиг натам тя ще има нещо свързано с драконите щот иначе няма никъф смисъл от нея като главен персонаж .

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 12:30 pm 

да земе да си ги завари тия ключове по някакъв начин, или да си направи 12 пиерсинг-а :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 12:48 pm 
Аватар

Тя се бие и с един камшик ама във водата малко трудно ще го използва.
И btw не съм напълно сигурен(мързи ме да проверя)но играчите се избират преди да покажат арена на която ще се състезават.Така че такива кометари като що не избраха Лаксъс,що не избраха Грей не важът

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 1:19 pm 
Аватар

Малее, това беше жестоката подигравка, спрямо Луси. :shock:
Цветните страници си ги бива. :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 4:37 pm 
Аватар

Авторът се изтърка от всякъде.
Беше ясно, че ФТ пак ще започнат да губят.
Писна ми само да ми се говори за тоя "fated day". Току виж може да е нов тайм скип (очевидно се шегувам, но ще е нещо смотано 100%)...
Люси се превърна в най-голямата боксова круша в тая манга (и всички манги)... Като изключим, че абсолютно всеки път я отвличат и бият, сега я смазаха, а и да не забравяме, че пак ще я отвлекат за пъкления им план...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 5:52 pm 
Аватар

Ами аз не видях никакъв шанс за Луси да направи нещо, твърде е слаба в защита. Сега да видим дали е успяла да изтрае 5 мин и да вземе точките. Джувия я експелнаха, иначе можеше и първа да завърши.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 11:26 am 
Аватар

Абе тя не, че е слаба в защита, ама просто кръга на куулнеса се извъртя и тя пак изтегли късата сламка. Много съм сигурен, че Натсу и съдружие ше извадат "Егати пауъра" и ше бахтисат Сабертуут. И освен т'ва само на мене ли ми се струва, че откак се мина таймскипа тия с лост-магик прсто излизат кат хлебарки вее. Оно не беше Челия, оно не беше Орга, оно не са тия измислени Стинг и Роуг, баце, дето ако верно са утепали дракон, 'начи я сам трамвай, БАКА!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]