|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Юли 14, 2012 6:02 am |
|
engine |
|
|
|
Абе, не е баш верно т'ва. Сега, първата битка на Луси я тролнаха от Рейвън Тейл, а тая баце... Еми, сори, ама тая пък къде се навре във водна битка. Даже Минерва и даде време да си излезе от мехура като бел чиляк, ама не - аз съм на накама пауър и ше седа. просто най-лошото бойно поле си намери. сега, че можеше просто да я избласти от мехура - можеше, а,а тука пък идва моментът, че требваше да има гавра с трупове, а от целия Феари Тейру кой е най-зле-ми не знам.И поради таа дивотия ей на-след един-два чаптъра Натсу и съдружие ще напомнят оти, аджъба, ние сме по-пичове от вазе.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Юли 14, 2012 11:45 am |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
realist написа: А тази битка беше перфектното бойно поле за Лаксус. Трябваше него да пуснат. Да, бе. Фенсървиса винаги е на първо място! То добре, че Quatro Puppy нямат женски в отбора, че да вкарат малко разнообразие. Джувиа както винаги фейлна, ама поне спечели някои и друга точка, а тая Минерва доста гадно се изгаври с Люси, направо я унижи пред целия колизеум. Хареса ми!
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Нед Юли 15, 2012 11:26 am |
|
engine |
|
|
|
Абе тя не, че е слаба в защита, ама просто кръга на куулнеса се извъртя и тя пак изтегли късата сламка. Много съм сигурен, че Натсу и съдружие ше извадат "Егати пауъра" и ше бахтисат Сабертуут. И освен т'ва само на мене ли ми се струва, че откак се мина таймскипа тия с лост-магик прсто излизат кат хлебарки вее. Оно не беше Челия, оно не беше Орга, оно не са тия измислени Стинг и Роуг, баце, дето ако верно са утепали дракон, 'начи я сам трамвай, БАКА!
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|