|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Май 10, 2011 10:10 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Машима определено има усет за това как да си поднесе историята Въпреки всичките шоунен клишета, които може да се посочат в мангите му, те си остават едни от любимите ми Знаех си, че не може да остави Гилдардс пасивен. След като го сложи на острова и показа миналото на Кана, нямаше начин да не го включи в действие...... Сега очаквам убер битката Стига са го давали само в спомени.... трябва да съдим уменията му като публика Само си представям как с тази физиономия, която я имаше в следващата глава само размазва опонента и казва нещо от сорта на " Don't you dare touch my daughter again!" Кана изглежда също има потенциал да бъде страшно силна, сега остава само да научи как да ползва новата магия подходящо. Авторът продължава да пуска залагалки за Люси от време на време..... мисля, че е време да ни открехне малко за нея и нейната майка..... ясно ми е че трябва да има важна роля, ама ми писна само да правя догадки .....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Май 17, 2011 1:23 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Ако трябва да го опиша с две думи този чапт, то бих използвал изключително подходящия нет жаргон за целта и те са : imba chapter малкото момче на кея сто процента беше Гилдарз, охххх как да не го намразиш мангаката, тъкмо в разгара на войната обърна на флашбек ... обожавам го ... дано да е супер историята, която ще видим
Последна промяна Logrus на Вто Май 17, 2011 6:46 pm, променена общо 1 път
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Май 17, 2011 2:09 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Хаха, Bixlow & Freed разцепиха набързо...... Добро комбо са.... Както се предполагаше битката на Гилдардс е top-notch, само дето щеше да е още по-добре, ако главата беше отделена само за нея, а не да прескачаме.... но разбираемо, авторът иска да ни държи в напрежение.... Интересно ми е Грей какво ще направи... нещо не ми харесва как остана най-пасивния от всички.... започвам да мисля, че току виж взел, че зарязал гилдията..... Относно Лизана --> все още не виждам причината, за която Машима я върна от Едолас..... за момента е декорация, а историята вече има страшно много герои, не виждам как ще успее да я развие..... но кой знае? То, и RAVE имаше много, но си пасваха добре с развитието...... Колкото за момчето, което говори с морето На мен ми изглежда повече като малък Зереф, но пък вярно че очите му са подобни на Гилдардс. Въпреки че ми се иска да видя повече действие, главно защото Машима продължава да намеква, че битката ще е загубена, нямам и нищо против да се отдалечим малко с ретроспекция Стига да си заслужава
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Май 17, 2011 5:19 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Съгласих се, не е Гилдарз. Доказателство тук http://www.mangareader.net/135-44553-15 ... r-166.htmlа ето го и хлапето http://mangastream.com/read/fairy_tail/22582241/20Кой обаче може да бъде? Зареф - абсурд, според мен. Защото някак си ще е прекалено най-черният маг да е от ФТ + че май е твърде стар за тази работа С малко налучкване според мен най-вероятно е Хадес, този преди Макаров шефа на гилдията. Да видим какъв е той и за какво се бори.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Май 17, 2011 8:50 pm |
|
samara |
|
|
|
Ако е Зареф и е от ФТ, това поне ще обясни защо Council-a не ги харесват, независимо че им оправяха бъркотиите с тъмните гилдии и предотвратиха най-големите опасности......
Всичките от Council-a досега са само глупаци, които само плюят ФТ и им се пречкат.... а и все още не са ни дали причина защо искат да унищожат гилдията, при положение, че ще е по-логично да работят заедно с тях с/у тъмните гилдии......
Но, ако се окаже, че самия Зареф има някаква връзка с ФТ, тогава поне действията им ще са по-разбираеми....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|