|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 14, 2006 4:42 pm |
|
The_Shaman |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 3:16 am Мнения: 125 Местоположение: София
|
Мда, наистина е така. Въпреки че надали има някой, който би имал нещо против да види продължение на аниме-сериала, нали?
_________________ "И блуждаейки между ангели и дяволи, макар и за кратко на този свят, ние растем, обичаме, мразим и правим илюзията, наречена живот, малко по-пъстра и по-правдоподобна... и може би малко по-красива."
Търси хора за ролеви игри в София.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 16, 2006 6:09 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Най-добрата история, която съм чел... жалко само, че излизат толкова нарядко главите.
Но май няма начин да видим продължение на анимето, защото самата манга е прекалено брутална; не биха показали чак такива изродии в едно евентуално продължение. И най-кървавите анимета, които съм гледал не се доближават дори до половината на насилието в мангата.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 17, 2006 12:52 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Цитат: Споредмен е в пъти по-добра от Анимето!
Естествено. Мангата винаги е по-добра от анимето ^^.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 27, 2006 7:13 pm |
|
faye |
|
|
|
в тази тема има линкове
миналия ден почнах да чета мангата (като вероятно половин година съм я имала под ръка)
това е уникална манга, история, персонажи.... Като почнах да го чета на ден по 10 тома чета което е доста не типично за мен
анимето също е добро макар да не виждам как може да се направи продължение(това вероятно няма и да стане)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 28, 2006 9:06 pm |
|
DeathSoul |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 7:36 pm Мнения: 414 Местоположение: around
|
Цитат: Споредмен е в пърти по=добра от Анимета- По кървава и по еротична. А и графиката е далеч по=добра. Toва е така защото:
Anime е често анимираната версия на известна Manga
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 25, 2006 1:07 pm |
|
NamelessOne |
|
|
|
Засега единствената манга, която съм прочел и която направо ме остави без думи. Вярно на места брутална, но като цяло не ми се струва толкова ужасяваща Иначе историята е уникална, доста добра като идея и като развитие. Персонажите също са много добре пипнати и построени. В началото на април излезе 30-тата книжка, а 31-вата, най-вероятно ще дойде към септември или октомври, да се надяваме
А колкото до анимето, може би е по-добре да си останат 25 епизода, много ще е трудно и много работа, а също така и много ГБ-и ще трябват за да се обхване както трябва историята по-нататък, така е по-добре, горе долу има цялост, разбира се за какво става дума, интересно е, за по любопитните -> Мангата
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 1:54 pm |
Killa_B |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 8:43 pm Мнения: 1343 Местоположение: world database
|
Нужно ли беше това?
Cagalli написа: Цитат: Споредмен е в пъти по-добра от Анимето! Естествено. Мангата винаги е по-добра от анимето ^^.
Не винаги .
Колкото до Анимето и аз съм съгласен, че трябва да се остави така. 25тия епизод беше депресиращ и който го интересува какво се случва нататъка - включително спират ли демоните да преследват Гътс да се запътят към мангата.
То си беше направо като реклама за мангата. ops: Но не съм съгласен, че Анимето бе чак толкова зле. Няма как всичко да е 1 към 1 с мангата както е в ДБЗ примерно.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|