Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Оne Piece ~archive 2
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 7:28 pm 
Аватар
Masaka?!

Рестарт на темата.

Старите мнения може да ги видите тук:
viewtopic.php?t=35214

А да ни е честиту. :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 8:26 pm 
Аватар

Време беше да го докараме до v.2, на нищо не приличаше тва - дъ бест шонен, 507 чаптъра, а едно 50 страници да не сме направили ^^
Честито да ни е ^^

Соу, за последния чап..
Адмиралът вече хич не ми прилича на крокито, но пък за сметка на това сега ми удря на Енел - някси по същия начин ми изглежда убеден, че никой не му е в категодията и че останалите са мравки и ще вървят накъдето той каже или ги гази. (ония как ги разхвърли ><) Пък може и само да се мъча да се убедя, че Luffy ще се бие с него. Смис... не може все да седи на ниво "шибукаи", адмиралите все някога трябва да ги метне, че после има и сума ти пирати в new world-а да минава... Трябва да почне да се приближава към Pirate King-а.. пък ^^
Радва ме, че и някой друг набра смелост да остане (освен ония двамата и Straw Hats) - след като са стигнали дотук, не може всички да са такива смотаняци ^^
Luffy цепеше мрака, откога не беше казвал нещо умно :D

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:19 am 
Аватар

мазало :lol: много нови лица и страшен екшън ще се развихри 8) Какво се случва с Аce, ми е интересно - дали Luffy и компания ще отидат да го спасят, точно когато им е напечено и са толкова близо до Новия свят ... Garp не каза ли, че ще се справи с положението на архипелага ? Dragon ще се появи ли скоро :blush: вече искам да скивна реакцията на Luffy, когато разбере кой е баща му :twisted: И Shanks в разни екшъни се забърка... Толкова много интресни неща се случват по едно и също време, направо те зарежда с енергия С:

На архипелага има доста силни индивиди с доста интересни способности, как ще се разпределят битките ? И ако тези са само новобранци... какви чудовища ли има зад Red line :-) Този последния адмиралец, нещо не ми харесва... Разговора с Ray беше доста кратък :? Искаше ми се да подшушне поне нещо за уил ъф Д. А това че Кралят е имал способността да чува всичко ми намирисва на Л. :lol: И се надявам Ray да обясни как действа онзи трик ями или някаква тъмнина беше...

Някой знае ли колко време е минало от както Luffy е тръгнал на път ? Въобще кой на колко години е и колко време са били в екипа...

ПП. много се разписах... гомен :lol:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 1:33 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
...мястото където е Ace точно острова след Mermaid и там май ще се води битката WBvsGoverment...

ааа, това обяснява много неща, явно съм го пропуснала :blush:

защо си толкова сигурен че русалката ще се присъедини :roll: според мен нема да я гепят, ще си остане при Hachi... те нали се любят :lol:

Smoker ще е готино да се джойне, но това е малко вероятно да се случи...

А за битката нямам идея кой ще победи :D Точно това ми харесва, никога не знам какво ще се случи 8) ( ако Luffy e замесен изходът е ясен де )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 5:59 pm 
Аватар

Не неможе следващата накама да е русалката първо ако вземат нея ще трябва да вземат и Хачи (освен ако не умре) и звездата...Пък и незнам с кво ще помогне на екипажа освен ако лъфи или чопър паднат във вода да ги спасява...Макар че найстина се нуждаем от още един женски персонаж в екипажа..... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 6:13 pm 
Аватар
Цар Алко

Kuma е навсякъде :shock: , явно някой може да прави клонинги Zoro и Sanji взеха да се съмняват дали това е истинския. Drake се оказа по-силен отколкото си мислих, но май истинския Kuma се бие срещу Kidd & Law. Интересно е да се види кой стои зад фалшивите, но да не забравяме, че е робот може и серийно производство да си е пуснал :lol: . И сега кво явно ще трябва нашите да натупат племенника брадварчето за да ядосат Kizaru? :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 6:51 pm 
Аватар

ААААА жестока глава най ми харесва в последните глави че има повече диалог от колкото действие....Иначе Кума определено се прави в масово пройзводство.Или можеби е създал клонинги с тая сила неговата нали може да я контролира както си поиска....Изкефи ме Капоне мисля че така го нарекаха човека има цял форт във себеси тва е яка сила...А оня с крилцата гиганта не е ли от Скайпея....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 7:08 pm 
Аватар
Цар Алко

SHADOWSONG написа:
А оня с крилцата гиганта не е ли от Скайпея....

Дам, от там е :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 11:24 pm 
Аватар

Това ще е интересно да се види анимирано :)
Какво знаем за доктор Вегапънк ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 11:26 pm 
Аватар
Цар Алко

Ами, че е създал робот като Kuma( 500 години по-напред от Франки), Също и материал за корабите на маринките, които могат безпроблемно да минават навън/навътре от Grand Line, отделно е създал плодовете. Малко ли е?:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 11:28 pm 
Аватар

Vegapunk is a genius scientist whose scientific expertise is said to be so great that it would take other scientists 500 years to be as good as him.

Through his research he discovered ways of allowing Marine ships to pass through the Calm Belts by covering the bottom of the ships with Seastone. He also discovered exactly how Devil Fruit powers are transferred over to a user and was the discoverer of the method of adding such power to objects.

He is also the one who modified Bartholomew Kuma into a cyborg, being the head of the project that modified Kuma

Демек, сиреч, смисъл...Той знае всичко...И е създал Кума!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 11:59 pm 
Аватар
Цар Алко

Чак за серийно производство на Kuma далеч се съмнявам, защото тези, които се бият с робота не вярвам да имат силата на Roronoa, щом един от най-ненормалните пирати се поклони за милост , а Drake или някой от Skypeia да тръгва да го тръшка ей така както си мисли. Според мен всичко е нагласено, Luffy веднага тръгна на втора скорост, но подчинените, които се биха докрай с Kuma се усетиха, че нещо не е наред. Според мен ги разузнават откъм способности, май репликите на Мечо за последно бяха при Kidd&Law. Битките станаха доста, неизвестни много, но ако покажат и белобрадите срещу шичибукай ще стане ебаси и мангата... :blush: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 9:16 am 
Аватар

Еми, то вие сте казали каквото има да се казва. :lol: Ма мафиота егати силата знайш ли, мноо върло :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 3:53 pm 
Аватар

Абе след последната глава си мисля че някой от "The Eleven Supernovas" също е D. . Trafalgar D. Law :lol: ще е яко ако той и Лъфи са роднини а и двамата много си приличат...Другото което ми прави впечатление е този X. Drake. D. и X. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 9:47 pm 
Аватар

WB ще загубят и според мен. Време е малко правителството да дръпне напред, да поразчисти старците и после да му бъде сритан правителствения задник :lol: Интересно ми е онези старчоци, главните, дали те са силни, в смисъл да са бойци, а не само политици.

Вегапънк не създава плодовете, той просто ги е изучил и знае как работят. Сега е момента да се научат да ги вадят от DF users

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]