|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 10:52 am |
|
Horde |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 17, 2006 1:24 am Мнения: 399 Местоположение: Плевен
|
Най-накрая една много-добра глава За момент и аз си помислих, че Итачи ще му вземе очите ! Това как да кажа .. беше неочаквано, Итачи да му напраи финтифлюшка и да падне мъртъв, а Саске да гледа като застрелян.
Сега ще се чака следващата, за да се види какво ще става от тук нататък.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 1:01 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ми малко кофти се получи, но пък е преебавка за самия саске.
Победата не е негова,защото той беше пощаден от брат си,той не уби брат си.Итачи умря просто защото се пресили,а и явно му бе дошло времето с този МШ.Но можеше да умре и да му вземе очите.Сега обаче Саске е жив благодарение на жалостта на брат си.Отново не бе достатъчно силен,за да го победи.Итачи го унизи.Мен ме радва това.
П.П.Докато не се изяснят причините за милостта на Итачи,залагм на братска обич.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 6:04 pm |
|
SpeKtoR |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
|
Lame.
Знаеше се че Саске ще оцелее няма как иначе How stupid.
Е докато има Наруто ще има и Саске
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 6:18 pm |
myhi4kata |
|
|
|
Надявам се Итачи най-сетне да разкаже на Саске какво точно е станало в нощта, когато кланът беше избит! На някой да му е направило впечатление, че Итачи беше с облеклото си на АНБУ тогава? И когато умря най-добрият му приятел каза, че е бил на мисия.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 8:05 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
xads написа: Само аз ли съм на мнение,че тази глава беше ГАВРА с феновете!?!?!?
Каква гавра бе човече, напротив- това е изпълнението на желанието на МИЛИОНИТЕ фенгърлки по света. Аз като видях ръцете на Итачи към окото на Сасу ми беше ясно, че няма да стигне до тях. В интерес на истината очаквах да чуя предсмъртните му думи от рода на "Добре се справи, Саске *smile, death*" ... но те труднично умират тия нинджи, та може верно още да е жив и сега да му разкаже 'защо'.
Ест. едва ли го е поукнал само защото е преценил, че е загубил.. нем... това беше просто едновремешният им маниер, когато бяха любимите братчета... това значи - 'ти печелиш, чакай са да ти кажа докъто умирам...'. И Сасу ТРЯБВА да му вземе очите...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|