|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Май 22, 2011 1:13 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Neji прекалено дълго време беше извън светлините на прожекторите, а той е един от любимите ми герои. А дали е хипнотизиран и кво ажеба се случва ще разберем. Нямам против по-дълго да се позанимават с него сега....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 25, 2011 4:49 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Тц, Итачи, че е хомо си беше ясно доста отдавна, ама не знаех, че и Нагато му е съмишленик(не еб*ваше даже и да се отдръпне, докато първия го придържаше за седалищните части). Итачи както винаги също прави невероятните открития("С твоя Рин'неган, и моя Шаринган, може да правим кажи-речи каквото си искаме"). Все пак си мисля, че може би отчасти е намеквал за това, че могат да резистнат на контрола на Кабуто(Ханзо, който не притежава dojutsu имащо сили върху живота и смъртта успя за момент та Нагато ли няма да може). Тоя Неджи според мен пък е някакъв Зетсу клонинг... твърде хубаво щеше да е, ако беше "the real deal".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 25, 2011 8:59 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Не мога да отрека,че последната страница ме разсмя много.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Май 31, 2011 4:01 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Много добър план за битка - нека ги оставим да се избият помежду си, без да знаят кой е съюзник и кой не. Така хем се бият и изтощават физически, хем психически после ще им е оше по-трудно да продължат.... Наруто срещу Райкаге-то? Аз не съм сигурна дали на него с/у Тсунаде няма да му е трудно...... но да видим Нали сега изглежда по-обещаващо от преди.... Лично аз се надявам Саске да не го виждам скоро..... според мен още не му е времето.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 12:16 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Готино се получи, че Бий застана на страната на Наруто.... И Наруто поне не се лигави, разбра че няма смисъл да се говори,,,, Малко трудно преглътнах репликите от типа на "По-добре това, отколкото края на света" ама това са си дребни детайли..... Иначе и аз се чудя защо ни трябва те да не са истински братя Да не говорим, че даже си приличат много на външен вид. То ясно, че са си търсели хлапе със същия тип чакра, което да стане Джинджурики и всичко свързано с тях трябва да бъде убер драматично откъм спомени.. ама щеше да е още по-добре, ако имаха кръвна връзка.... Примерно, историята с Гаара в първата част на мангата, ме грабна главно защото се завъртя около това как собственият му баща го беше направил такъв, ползваше го като оръжие и се опитваше да го премахне..... Тук го виждам вкаран този обрат само и само да се намери причина Райкаге-то да се откаже да ги спира двамата..... --> тип, не сме истински братя, ама не искам да се бия с теб.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 10:36 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
WTF? Значи Райкаге и Бий не са истински братя? Малко тъпо се получи, но като цяло чапа беше добре.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|