|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 10:13 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Не виждам от какво сте недоволни, едно разбрах от този чап със сигурност - тази шапка след време Лъфи ще я даде на накой друг идиот - представям си го в последния чап на ОП Чапа беше много добър, радвам се че Усоп и Чопър са си страхливи - много се кефя на коментарите им и съм се смял с глас на физиономийте им - щеше да е тъпо вече да ги няма. Поклон пред Кума, напълно нормално е да направи нещо такова при положение, че преди 2 години спаси екипажа (макар и по свой си начин) А тоя Карибо много ме дразни с тоя грозен език , дано не се опитват следващия чаптър да се сприятеляват с наще (защото аз това разбрах от обясненията му, искал да влезе в екипажа, за да може да ги забий нож в гърба), да стане мелето на секундата. Всъщност ще се радвам, ако Лъфи покаже Кралското Хаки и ги изпени всичките
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 12:28 am |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
На мен главата си ми хареса адски много... Усоп и Чопър 100% са станали мега силни, но това не им променя персоналитито, по-тъпо щеше да е ако не се плашеха... прическата на Франки ме кефи, елвиса преди ме дразнеше много :/ Робин според мен е погрозняла, но Нами определено ми харесва повече Историята със шапката според мен е адски яка... тя все едно се явява нещо като корона на принцовете, бъдещи пиратски крале и се предава нататък, тва ми се нрави страшно много... историята с Кума ми е малко странна, но предполагам нататък ще се разбере повече за причините да се подложи на операцията... както и да е де, доста ми хареса идеята за мисията му. Следващата глава май ще е прелюдия към як кютек (малко ме съмнява че ще стане бой преди острова, понеже ако и лошковците са със способности ще се удавят ако започнат битка)... както и да е де, очаквам само 1-2 от наще да са достатъчни да им наритат задниците за отрицателно време иначе ми направи впечатление, че пацифистите не са се гътнали, което малко ме разочарова, иска ми се да избият възможно най-много за да им намалят бройката... предполагам обаче не са ги довършили просто за да покажат че не ги смятат за достойни съперници и само са ги махали от пътя си докато се събираха... забелязах обаче нещо друго - нарекоха ги прототипи.. което май означава, че като се срещнат със завършения модел ще си имат доста проблеми
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 9:03 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Преди време бях чел една теория за Гарп и Роджър = братя. Честно казано няма да се учудя ако това е вярно, все пак защо един преуспял маринец ще отгледа детето на най-големия си враг - защото е забавно да го гони из моретата и са станали приятелчета ли А също и Лъфи и Ейс са наследили кръвта на Рожър - тоест неговия плам за пиратството, а не кръвта на Гарп - да искат да станат маринци. Незнам надявам се накрая на мангата да направим разбор в тази тема
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 10:52 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Така като се разговорихте за шапката ми хрумна още по тъпа теория -> ШАПКАТА е изяла "ОуОу но Ми" и който я носи Is bound to be KING. АЙ СИКТИР БЕ Роджър 1:1 Луфи Рейли 1:0,7 Зоро Кви са тия ла@*на бе?!?!?!? Защо подяволите героите ни не могат САМИ да се справят с нещата, а трябва ВСЕ ПОВЕЧЕ връзкари да се оказват. И мен ме трогна Кума, особено предвид Франки ква МЕХА е станал и някак ми бе ЕПИЧНО дори да ги видя един срещу друг... но ЗАЩО БЕ. Защо КУМА трябва се жертва за некви ПИКЛИ като наще!?! И плюс това с АДМИРАЛИ ли се е бил, че е толкова натрошен бе o__O Аз не вярвам нито едно рууки или нормална маринка, или дори шичибукай да могат да го ОДРАСКАТ тоя звяр. А той бе полу-разглобен. И какво - може да откаже адмирал от вземането на кораба? Ай сиктир! И защо подяволите трябва ролята на Шанкс толкова да се обезсмисля?! И да - нарекоха пацифистите прототипи, но все пак не са рециклирали старите, което значи, че правят нови. А щом правят нови, които да не са прототипите от преди 2 години, значи те mass-продуктват КУМИ?? Добре, че съм СИГУРЕН, че СУПААААААААААА ФУРАНКИ е реализирал някои от проектите на ВегаПънк, които той самия не е имал смелост или време да направи и ще може да ги мачка... И не, ония не би трябвало да е вода. По-скоро е Лепило, както казах, но не е нито вода, нито логия... той е тъпак. А наще ги изкарават не тъпаци в последните глави, а малоумници... нямам против ОП хумора, но ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКОООО се повтаря вече ТВЪРДЕ МНОГО. И ако следващия чап се вържат на глупости пак и ми проточат фишмен арката още повече, ще опищя темата ОЩЕ ПОВЕЧЕ АРГГГГГХХХ,,...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 1:40 pm |
|
kuriush |
|
|
Регистриран на: Пет Дек 23, 2005 7:16 pm Мнения: 77 Местоположение: софия
|
Въпрос на предпочитание - мене пък си ми харесва хуморЪ , чаптърчето трябва да призная, си ме радва въпреки глупоста със шапката и безмислицата за Кума. По-важното е, че когато показаха подземния свят със тези корени ми настръхна козината - повечето мангаки в подобни ситуации залагат на адската фотореалистичност, цветни-двойни страници, детайлни рисунки и ефекти от на баба ми гъзъ и пак не става. На Ода му се получава със няколко 'грозновати' скици щото е майстор разказвач . А и откровенно колкото и да не ми харесва нещо в мангата - Ода ще успее да ме накара да го обикна - мисълта ми е, че чакам още страхотни неща нататъка (неща, които можеби ще ни обяснът и защо трябваше сега да ни покажат Роджър със шапката, а не в 5 чаптър или в последния панел на последния чаптър)
_________________ "Естествен порок на невежите е да смятат, че
това което не познават не съществува"
-Леон Батиста Албери
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|