Аз бях спрял в края на 5 том, че да се понасъбере и го лъхнах сега. Просто зло, с всеки чап мангата се изкачва в класацията ми, но вече няма много място до върха Нашия е някакъв супер гений, а това с foot техниките направо ги втрещи, как ги разгада и научи
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
Някъде из Akumetsu editor page видях, че са казали, че понеже Akumetsu им е по-интересен ще привършат с него и после ще почнат да превеждат както трябва Wolf Guy и The Breaker.
Тц тц тц в началото мангата ми беше много тъпа ама след като започнаха яките мелета малеее.. кърти бара мангата Дано да изкарат нови чаптъри скоро че се зарибих бая
Akumtsu, изтърпях само няколко чаптъра да прочета от него и го оставих (поне засега), но The Breaker ми се струва много по-интересен. И да, 42 чаптър беше много интересен. Този малкия, (гения), все повече започвам да го харесвам, мислех го за прикрит психопат, ама май не е така.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения