|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 01, 2011 1:03 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мдам Ягодката и Коала ще ги четем нататък в историята това е ясно, обаче последната страница ми засилва параноята, че Арлонг работи за правителството и няма да се учудя. Шапката му много прилича на онзи със скритото лице, с който говорише Doflamingo когато обсъждаха, че Moriah се измъкнал. Дано да греша.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 01, 2011 9:46 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ъъъ Ягодката ? Халадин ли ? Дано, въпреки че най-щях да се изкефя, ако Коала се беше появявала по-рано, някой ? Да я е засичал някъде ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 01, 2011 10:50 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Oооу, това с Тай-брадър didn't see it comin' Как само ги извъртя нещата Ода, просто евала Също с този чаптър разбрах, че всъщност Тай се е "самоубил", тоест кръв е имало но той не е искал човешка кръв да му спасява живота, а не обратното - че човеците са отказали да му дадат от кръвта си за да го спасят - както по-рано се беше казало в някой от предните чаптъри - явно когато екипажа се е завърнал в ФИ са разказали съвсем друга история. Това че Фишър е бил роб през всичките тези години и как се разплака просто ... А Коала от фрикин изрод от предния чаптър в тоя беше много сладка , чак на мен ми се искаше да и помогне да се върне у дома Явно освен за Коала, ще чакаме появата и на Аладин - той защо няма крака бе хора ? spiralkinda написа: Мдам Ягодката и Коала ще ги четем нататък в историята това е ясно, обаче последната страница ми засилва параноята, че Арлонг работи за правителството и няма да се учудя. Шапката му много прилича на онзи със скритото лице, с който говорише Doflamingo когато обсъждаха, че Moriah се измъкнал. Дано да греша. Уоооу това ще е супер лудница, макар че звучи доста невероятно - след всичко което Арлонг стори на о-ва на Нами, ама нали ги знаем маринците - понякога са по зли от пиратите така че нищо чудно. И това мисля ще е най-голямата изненада в цялата тая манга - защото освен че работи за правителството, то Арлонг е ще е доста голям в етажите на властта, защото при въпрос от Мория къ Дофла - "Сенгоку ли те праща" и съответно отговора "Някой по-висок" (тука по спомен карам) Супер предложение spiralkinda
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 01, 2011 11:19 am |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Коала беше по-готина рошава. Тайгър е мноого голям, отново се убеждавам. Винаги е търсил доброто у хората, но в крайна сметка го предадоха. Изключително долна постъпка.
И да, супер логично е Арлонг да бачка за правителството, но не съвсем. От една страна не му остава нищо след смъртта на Тай, 'щото Джимбей поема щафетата, а те не се понасят много. Но от друга е някак противоестествено да започне да работи с досегашните си врагове и което е по-важно - с хората. Може да е бил принуден.
И нека го кажа (напиша) още веднъж - Тайгър е супер велика личност в света на Уан Пийз. Чаптърът бе доста показателен, що се отнася до възгледите на Тай - от една страна е робската му участ, породила ненавист към хората, а от друга е стремежът за постигане на разбирателство между хора и фишмени.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 04, 2011 11:08 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Ще има ли чаптър тая седмица или тоя ранния дето излезе в неделя, трябваше да излезе сега в четвъртък. Някой знае ли Eдит: Йеп, и аз така си помислих ама викам да попитам за всеки случай 10х
Последна промяна Valk0v на Сря Май 04, 2011 11:58 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 04, 2011 11:54 am |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
MangaStream написа: And yes, it's a double-edged sword, since we won't have any releases this Wednesday as a result of getting it early! Няма да има.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 11, 2011 6:26 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Поне едно е почти сигурно, че Бъги е шичи - http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/13 подобен прилеп се появи при него след Маринфорд арката, може и да е прилеп на Мория, но да видим.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 11, 2011 7:36 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Trafalgar. написа: До гуша ми дойде от тоя флашбек.... и на мене въобще не ми пука за тоя фишмен остров и какво е станало
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|