|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 19, 2011 2:05 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Е, нали трябва да се започне с вечерния екшън отнякъде. Какво по-добро от някой, който ходи и избива лекарите на твоята собствена територия, зад защитните линии. Но, аз не видях Неджи да си използва очите - вероятно това е един от белите Зетсу под неговата форма..... или нещо подобно. Наруто сигурно ще сключи някакъв договор с лисицата по някое време в следващите битки, като ги гледам как са седнали да си говорят.... Който и да се натъкне на Нагато и Итачи, все ще е интересно развитие.... аз си мисля за Какаши, евентуално разни хора от Хюга клана.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 19, 2011 10:37 am |
|
slun4o |
|
|
|
samara написа: Който и да се натъкне на Нагато и Итачи, все ще е интересно развитие.... аз си мисля за Какаши, евентуално разни хора от Хюга клана..... представям си физиономията на какаши ако се натъкне на двамата и двамата го наритаха докато бяха живи и след тея мечоносци направо ще има сили да направи нещо срещу тях
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 19, 2011 11:26 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Появата на Нагато и Итачи дигна оценката на чаптъра с няколко пункта Цитат: why Neji, why?
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 19, 2011 8:31 pm |
|
ibramdd |
|
|
|
Защо Неджи ли?Ами защото това е третата мутация на едно от трите Легендарни Очи.Просто,бих казал,че може би Мадара иска да има контрол и над Бякугана и така да притежава Бякуган,Шаринган и Риннеган. Предполагам ако Мадара имаше трета дупка някъде на главата щеше да си сложи и Бякугана. ПС:Сега се сетих за една дупка малко по долу под кръста.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 19, 2011 8:44 pm |
Hajutze |
|
|
|
Всъщност, ако не се лъжа, на новата маска има 3 дупки ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|