|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 11:11 am |
|
telemaniaka |
|
|
|
страхотен чаптър... малко disturbing, но все пак страхотен Остават още 16 часа до отвеждането на Ace. Аз смятам че Лъффи няма да успее навреме, ще отведат Ace, Белобрадия ще се намеси и ще стане нещо лошо с него и всички гадни пирати който са се страхували от него ще надигнат глава. .... И Лъффи ще трябва да им покаже че белобрадия не е единствения страшен капитан в моретата Така де, ако оживее и ако екипажа реши че си заслужава да се върне при него XD Та имам един въпрос към вас. Бащата на онзи пират ходил до острова на окамите и с върнал окама, Санджи в момента е там.... мда -_-
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 1:55 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Iwa-san как превърна онзи в жена , явно има този плод, който може да обръща всичко в противоположното му. Най-сетне видяхме и четвъртия император, поне за мен си е де.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 3:15 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Цитат: Та имам един въпрос към вас. Бащата на онзи пират ходил до острова на окамите и с върнал окама, Санджи в момента е там.... мда -_- Това е станало, когато Ива-сан си е била още принцеса на острова (:)). Сега като не е няма кой да орезили наш Санджи . Готин чап, макар и disturbing, както много добре каза telemaniaka. Аз също мисля, че Лъфи няма да успее да се излекува навреме и Ейс ще го отведат за екзекуция. Искам и малко Мариджоя, марини и шичита . Дано не се стигне до там, че Широхиге да го отняма, но и така да стане борбата за надмощие между пиратите ми звучи интересно .
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 6:39 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ае ко питате мен най-добре ще е(за развитието на историята/екипажа) и Мустака и Ейс да бъдат публично екзекутирани, ама няма как, тва е Ода А Ива не, че не може да е император, ама... не ми се вярва. Трябва да има и мръсници-императори... а от познатите ни такива няма.. Та според мен не е. Не вярвам император да вдига купони в ИмпелДаун(което не е малко, НО) и това да му е достатъчно... какъв император на моретата е тогава?,... А Nocturno, сега като каза - Ива не е на острова => v1 Има заместник-кралица/ принцеса, може би пък жена, до която се е докопал Санджи v2 Няма заместинк кралица, защото чакат Ива да се прибере v3 НямаЛО е заместник кралица... докато Санджи не е дошъл.... v4 НямаЛО е заместник кралица... докато Санджи - Краля, не е дошъл =0
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 7:04 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
SayanMk написа: Трябва да има и мръсници-императори... Kaidou в момента се бие със Shanks.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 7:07 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Аз от много време очаквам да видя развитието, но определено и за мен смъртта на Белобрадия ще повиши МНОГО стойността и историята на мангата. Саян Ива е бил император но вече не е, така че действията му са оправдани
Последна промяна ShApEsHiFt3r на Пет Мар 27, 2009 7:12 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 7:11 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Както каза JImbei, че докато белобрадия е жив винаги ще има само сребърни медалисти. За мен това означава, че Kaidou за това се бие срещу червенокосия в последствие от всички императори той да стане номер едно. Една смърт на WB би разчистила пътя на Luffy за Pirate King, естествено другия вариант е да се изправи срешу него и да го бие.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 01, 2009 3:48 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
чудех се дали Ива сан не е 4тия император, но не би. Като им сравнявах фейсовете от последния чаптър и тук ( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... Yonkou.JPG ) носовете им не съвпадат. И все пак, според вас той Йонко ли е (и това е недоглеждане на Ода) или нямат нищо общо двата персонажа?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 12:52 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Новия чаптър кърти, доста информация отново излезна, а накрая Луфи показа, че е най-издръжливото копеле, с най-голямо хаки в целия Grand Line. . Окамата ми се издигна до ен-та степен, дванайсет часа, лелеее това на аниме ще е върховно и накрая нашето момче с неговата и очаквана реплика. Мега могъщ ъпгрейд направи!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|