Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:16 pm 
Аватар

Ае нзм, според мен атмосферата е представена реалистично, особено за техния свят 8) Та за това, но е вярно, че е само шоунен...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:19 pm 
Аватар

тъпо е да им знаем рождените дни :/
какво значение има кой кога е роден, все пак тва аниме не е някакъв хороскоп
все пак си остава единственото аниме кадето геройте му имат толкова силно минало : )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 11:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

КОПЕУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ЗЕМИ
Изображение

ЗЕМИ
Изображение

ЗЕМииииииииии Изображение
Изображение

АAAAARGHHHH Изображение С тая манга ше умра м*@а Мууу... :taz:

:( Знаех си, че не е Кума
А ония Кизару, който очаквах да е с маймунска физьономия, както името подксазва - на кой обаче го е оприличил Ода?... е как и да е, като тръгна да настъпва Зоро вече си представих как Лау го разчленява в едно пространство и го спасява... ма с дядката стана по-добре. Явно кораба е готов... щото дядката не виждам да се измъква от тука жив, твърде мн тайни пази...
Пазача и разработчика на Кума-фейковете обаче ако може да си изде боя още сега, ще е златно....
Знаех си, че баш-Кума-чан ше се появи :( И отново спаси Зоро....
Сега и дядо ше дойде и ше спаси внучето...
Мое лиии такааа и Аокиджи да си довози ледения задник от нейде да поспаси Робин =/

Шичибукай срещу Бялата брада. Баси как удобно намесиха Фламинго... тз тз тз, тоя като го гледам и малко се замислям кой би спечелил тая епична битка... Току-виж се освободило едно императорско място ;/
Ма от др. страна, Шанкс също трябва да е там, което пък значи, че Шичибукаите го духат, щот Ястребчето няма да нападне Шанкс :/ нали...

Забравих да кажа, че всички нови капитани ме изкефиха страшно много, да са живи и здрави... баааааааааати комбото направиха 3мата заедно...
Лау и Кид 100% са смазали оная машинария, въпроса е, че едва ли са избягали и вероятно и те ще помагат на наще из тия 3 дни...

А, да бе... всъщност - вероятно Мацката прави кораба, а не Дядката... :? Тя също кой-знае колко безсмъртна е T__T ♥

A за тия референти отпреди 800 год., откриването на истинската история и прочее няя говоря, щот нз кви ужаси ше сънувам след малко като легна вече, изкрейзих с тия 20тина+ чапа наведнъж.... Y__Y

И мамка му и скелет, нема да го приема 0= Нито тъпия октопод..
Роб Луччи вече е св.Вода ненапита, а... пф... аре нема да засягаме стари теми, за щастие основната история коменсира тия дупки отвсякъде...

Но все повече се вижда как наще издъхват и им трябва една 6+ месечна почивка + тренировка от някой над дядото като сила... =/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 9:34 am 
Аватар

Едно ми е интересно сега белобрадия ква сила има....Като гледам кораба му може се окаже Зоан кит вид......Да е изял плод дето го прави кит и дето може да плува в вода....Тая идея ми дойде като ми хрумна идеята за фик който не се получи :blush: ! А скоро може някой от Шаокарите да умре.....Смисъл твърде са слаби твърде бой ядат ако не се вземат в раце незнам.......Зоро няма да го видим сигурно поне 2-3 чаптъра ще ни държат в безизвестност......А единствената жена от 11 супернови може да се окаже неква роднина на Лъффй като гледам как яде. :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:07 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:lol: :lol: :lol: Да, ама щеше да реагира по различен начин - щеше да знае, че той е идиот, не да се учудва =)) + не помага на случайни хора, която не я прави D. :>

Месото няма да им помогне, те един Кума-фейк не могат да победят баси :?
Тяхната ера едва сега започва... е добре бе, баси, разбрах, че сме в средата на мангата, кво толко ни го натякват :lol: Въпроса е обаче, че новия свят няма да чака ерата им да дойде :? Правителството е твърде напред с материала, знаят историята и всичко.... =/
Разбирам, че Аокиджи е от наще, дядото е от наще, 2 императора са от наще, 4-5 екипажа от над-100-млн-бери са от наще, Михаук е от наще, Революционерите са от наще . . . .. . . . .. Под наще в случая да се разбира хора vs правителството, не, че не могат взаимно да се избият всеки един момент нали...

Ода за да ни покаже толкова много от тия пичове-конкуренти, баси, тва значи, че след 100-200 чапа ще почнеме тия да ги виждаме като некви нема-толко-ъпгрейнднати =/ Да не говориме, че някои от тях(Лау, Кид...) може да станат императори, докато наще се мотат в забавните си приключения с тъпи скелети и морски дарове... =/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:24 am 
Аватар

Емн нищо неможе да се каже засега той ме самнява че дори и ода знае кво прави...Дето се вика смятал е мангата да продължи 5 години ....Сега мисля че е в 10 та или 11тата ..... Деба ся тегля Убий Бил и гледам снимка на Тарантино :lol: После гледам снимка на Уау..... :lol: Мязат си....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 12:49 pm 
Аватар

Аз поне се моля Кид и Лау да продължат да съществуват в историята по нататък. Иначе, а дано Драгон да се възползва от войната между Белобрадия и Правителството и да дигне малко бъркотия.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:07 pm 
Аватар

И аз не се кефя на морските дарове... В началото и на Robin не и се радвах... с времето спря да ме дразни... Интересно какво ще се случи след 2-3 арки... Тази на архипелага като свърши се мятат да освобождават Ace и после разни войни се разиграват... ами после >< дразня се, че знам толкова малко...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:40 pm 
Аватар
Цар Алко

Ace няма да го освобождават освен ако не се окажат двамата правя в Impel Down, но като се има в предвид, че главата на баткото трябва всеки моемнт да хвръкне шансовете са почти илюзорни. Спомни си в края ТБ арката като споменаха, че брат му е арестуван колко спокойно го прие Луфи. Просто вярва в подчинените на Ейс, както и в неговите способности.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 9:19 am 
Аватар

spiralkinda написа:
Просто вярва в подчинените на Ейс, както и в неговите способности.

след последните няколко чаптъра, тази вяра буди сериозни съмнения

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 11:33 am 
Аватар

я да ви върна на въпроса за продължителността на приключението :P - в apforums съм попадал на няколко теми по въпроса, сега ще ги линкна тук

значи едното е >това<, според което след преброяване излиза че до сегашния момент (приблизително) 50-ина дена са минали откакто Мугивара са влезли в Грандо Лайн - звучи малко ама ако се зачетете, доста подробно е описано защо резултатът е такъв

второто, по-старо е от две части (от един човек преброени) според което от Литъл Гардън до Енис Лоби е отнело около месец и от Литъл Гардън до края на Скайпия е отнело не повече от 20 дни

а третото е по-алтернативно и е базирано на лунните фази, както са показани в мангата т.нар. Лунна теория - според която от селото на Усоп до края на Енис Лоби не са минали повече от два месеца

та туй са три що-годе независими преброявания достигащи до доста сходни резултати - едва ли е случайно :lol: Лунната теория има най-много доводи против ма мен най ме радва че е по-нестандартна
колкото и невероятно да звучи на пръв поглед нищо чудно тия 10 години в манга да се случват за няколко месеца story-wise само

аа бтв Кума може да помага на Зоро не заради Драгон, а заради Михоук - той се изкефи на Зоро и може да е замолил Кума да не го убива ако това не му пречи да си изпълни заповедите

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 11:36 am 
Аватар

Ддз ся много тъпо ми става ако сичко е станало в рамките на няколко месеца....Смисъл прекалено бързо се развива самото действие в историята.....Но пък изглежда правдоподобно...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 11:42 am 
Аватар

ПА3ЪМ ти чуваш ли се какви ги говориш ... Михоук да помоли Кума да не убива Зоро ... по-безмислено и несвързано с образите на героите, не бях чел от много време :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 12:50 pm 
Аватар

а какви са им образите - доколко добре познаваме Михоук, че да кажеш че е безмислено и несвързано?
ако Михоук уважава Кума и обратно какво пречи - а това поне го вярвам, че и двамата са способни на уважение, за разлика от Мория или Дон Фламинго примерно... та на Михоук ще му е ясно че в момента Кума е способен да унищожи Зоро

от срещата Михоук <-> Зоро съм останал с впечатление че Михоук хареса духа и морала на Зоро и прецени че той има потенциала да заслужи титлата му на strongest swordsman, затова го остави и жив, за да стане по-силен и да се срещнат пак, едва ли не с надеждата че Зоро ще го надмине

Омега, няма лошо да критикуваш опита ми за пример, но поне коментирай и самата идея Кума да го прави за Михоук, дори и да не е било в прав текст (което явно не ти харесва като идея), а Михоук да е намекнал някакъв интерес към Зоро и Кума да го е доловил - начина няма значение в момента, като искаш натъкми си обстоятелствата според характерите на героите

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 6:03 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Шей, изпуснете се пак и ше ви затрия мненията за 2 год напред х/ Никви спойлери, че ше ви ритам през лан-кабела хС

Та... не смятам да вярвам на онези изчисления заради:
- анимето. Там нещата седят по доста различен начин и поне 1-2 год са си минали... доста дни има разлика между арките, света не е толкова малък...
- героите. Баси, погледнете Лъфи и Нами през всеки 50 чапа и ще видите най-уникалното и якото на тая манга. Времето действително тече! Героите ИЗРАСТВАТ, и това не е, защото арта им се е сменил... а защото са порастнали... и се сещате, че за 2 месеца няма как да стане тоя номер ;]

Идеята за Михоук не е лоша, ноо.... не е той. Дядото стои зад Кума....... може би той му е подарил библията дори... спасявайки го от Вегапънк. А може да не е и дядото, а да е просто Кума, заради свойте вярвания ^^
Което и да е, искам да видя как ще размаже PX дупликатите си за нула време :Р

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]