|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 4:12 pm |
Hajutze |
|
|
|
За кво му е на Итачи да си взима очите, като в момента ги има ... Ше си колекционира собствените очи ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 8:46 pm |
|
anatoli90 |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 12:13 am Мнения: 765 Местоположение: ~( ̄∇ ̄~)
|
"За кво му е на Итачи да си взима очите, като в момента ги има" ... на мен пък ми стана интересно как така щом на Итачи са му били извадени очите за да бъдат имплантиране на Саске .. са се озовали едновременно и на двамата нали за това джутсу уж трябва тялото на призования да е в наличност - и както стана с Мадара .. дето се оказа ,че Орочи си е поиграл с тялото му след смъртта за да му вкара тунинга с клетките за тия дурвения способности та по тая логика след като са го съживили Итачи би трябвало да е спелец в момента след като са му извадили очичките след смъртта
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 24, 2012 12:44 am |
Hajutze |
|
|
|
Същите са на външен вид, а до колкото знам повечето от MS са кажи речи доста различни на вид един от друг.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 24, 2012 3:35 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Е нали половината идея на мангата е да предадат волята/управлението/etc. на по младите, така че да, най вероятно ще загине Тсучикаге. Нова битка между Итачи и Сасуке не ми се струва добра идея, не мисля, че някой от тях трябва и да желае да се бие с другия, ама кой знае.. Може пък Сасуке наистина да се ядоса, че са съживили брат му и го използват, и заедно да отидат да пребият Кабуто о.О
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 24, 2012 3:49 pm |
krumisimo |
|
|
|
В мухлясалата кратуна на Саске вече никой не знае какво може да се завърти... Аз залагам, че ще иска да се бие с Итачи...
Тсучикагето ще се гътва щом изпада във флашбеци (и без друго дупето му предостатъчно път е видяло и трябва да предава щафетата), но преди това искам поне една брутална финална техника да извади, от която Мадара да извика едно "Oh, shit!"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|