|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 20, 2009 11:42 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Тоя Пейн бахти и умрялото хипи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) СИгурно ще умре като оня с костите,Кимимаро май се казваше
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 20, 2009 11:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Поне скоро ще се нагледаме на битки между Конан и Шикамару + Ино и баща и.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 10:23 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
SayanMk написа: Ае Наруто и Пейн ще харесат и глей кво става Интересното е, че и на мен ми мина такава мисъл
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 10:46 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
kimiraikkonen написа: SayanMk написа: Ае Наруто и Пейн ще харесат и глей кво става Интересното е, че и на мен ми мина такава мисъл ![=))](./images/smilies/=)).gif) Да гледай кво става ся,Наруто и Пейн избиват останалите живи от Коноха за мира Забравя ме ли,че Наруто е винаги добричкия герой,независимо от случая,както във всички Shounen анимета Иначе би било яко Ама наистина го гледаше странно,сякаш се съгласява и не викаше,а слушаше
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 10:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11691_1409641614.png) |
ddoogg |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 14, 2007 5:40 pm Мнения: 82 Местоположение: The City of Music
|
evip написа: kimiraikkonen написа: SayanMk написа: Ае Наруто и Пейн ще харесат и глей кво става Интересното е, че и на мен ми мина такава мисъл ![=))](./images/smilies/=)).gif) Да гледай кво става ся,Наруто и Пейн избиват останалите живи от Коноха за мира Забравя ме ли,че Наруто е винаги добричкия герой,независимо от случая,както във всички Shounen анимета Иначе би било яко Ама наистина го гледаше странно,сякаш се съгласява и не викаше,а слушаше ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Може и това да се случи ... като се има на предвид колко лесно се потдава Наруто с неговото простовато мислене... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Болката може и да преуспее в своите Mind Games...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|