|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 2:25 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
За Саске... Kudrokoska написа: Дано наистина го дадат пак чак след 5-6-7 чаптъра И на мен много, много, ама МНОГО ми се искаше да е така, но... ей го тоя... цялата глава за него (само в началото малко др-те от Така) Как може Кишимото да се излага така и да го дава тоя... Нищо, сега дават, че вали, все още тая надежда да се подхлъзне някъде и да умре
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 3:25 pm |
krumisimo |
|
|
|
Пфф... Понеже Наруто стана яката имба и дай сега да си ивадим от четирибуквието и Орочимаровски пауър-ъп за Саске... VastoLorde96 написа: Нищо, сега дават, че вали, все още тая надежда да се подхлъзне някъде и да умре А аз искам Итачи да го промуши с Тотсугата и да го сийлне при Оро за вечни времена... Дупе да му е яко...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 3:52 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Въпреки че още в предния Киши подсказа, че ще премести фокуса на някоя от другите битки се надявах да не е точно тази . Мнооого неприятен чап-наистина не вярвах, че Саске ми е омръзнал до такава степен . Толкова се издразних от присъствието му, че едва го дочетох. Само началото с Карин/която е ясно, че иска да избяга само дето май няма къде/ ми хареса.Края с намека за възможна среща с Итачи ме остави със смесени чувства. Нова битка между двамата би била лоша идея/възможно е Киши да я е вкара под натиска на издателите(феновете/). Само дето нещо не доразбрах от разговора на Саске с клонингите-при предното му показване оня дето го претрепа е бил оригинала или аз нещо не схванах.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 6:18 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
На фона на предишните 10+ чапа, този беше бая слабичък И нямам добро усещане за скрола, който намери Суигецу... Чак пък чрез него да може да се спечели предимство във войната
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 6:41 pm |
Kakkashi |
|
|
|
Скрола дето го намери Суигетси 100 % е свързан с Едо тенсея.Въпреки,че може да е някакъв начин да се възроди Орочимару.Интересно беше дано се срещнат следващия път Саске и Итачи и този път да стане по-голямо меле.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 8:16 pm |
|
hellsing87 |
|
|
|
Моля се наистина Оро-сама да се върне. Преди години ми беше противен и се израдвах, че Саске му видя сметката. Но сега наистина, толкова ми липсва... Даже ще стане още по яко, ако Капуто бъде превзет от Орочимару.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 16, 2012 2:21 am |
|
DiaDora |
|
|
|
абе вие всичките сте ...... На мен па ми хареса чапа, че с таз война едната и същата ми поумръзна... Sasuke претърпя много зловеща трансформация от началото на мангата, наистина... но да не хейтим излишно. на мен ми липсваше вече Суигетсу суперсвежарчето се появи ... А и да - чакам и аз срещата на братоците, че последно кат бяха заедно в един панел си изревах очите си спомням... Този път да е нещо по-така...
Последна промяна DiaDora на Чет Фев 16, 2012 2:27 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|