|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 17, 2011 6:42 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
И аз се радвам, че видяхме още от Ханзо и Мифуне. Чапа беше супер, сега се прехвърляме на Ино-Шика-Чо с/у Асума-сенсей ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Чоджи бая се излага
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 29, 2011 8:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
сряда или четвъртък
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 30, 2011 10:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Какво да кажа, определено тази манга не ме разочарова напоследък. Да, вярно че можеше да има по-бързо темпо, но wtf не ми е (поне лично на мен) необходимо. Не бързам да видя края на войната и прочие. Просто се наслаждавам на всеки излязъл чапт. Хареса ми и това с обиците, нещо като вивра картата от ОП. Е не съвсем малко по-изсмукано от пръстите е, както и на мен ли само не ми стана ясна докрай логиката с врътките на обиците, но хубава работа, няма да дълбая точно в тази манга сега oversoul Поздравления. Да създадете едно силно, голямо и хубаво семейство
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 31, 2011 2:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42712_1297516584.png) |
man4o |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Аз пък няма да дам твърде висока оценка на чаптъра по простата причина, че 90% от нещата в него бяха предвидими.
1. Чочи преминава през своето съзряване в този чаптър. Така както Шикамару се пребори с мързела си, Наруто и Гаара със самосъжалението си и кошмарите от детството, сега е ред на Чочи да се пребори с липсата на самочувствие и поемането на отговорности. Това което не ми хареса обаче е огромното количество насърчаване и тикане в правилната посока, от което имаше нужда този персонаж ... Киши пресоли манджата в този случай.
2. Много силен чапър за женската част от мангата – Ино спаси дебелия си приятел, Тен-тен намери ветрилото ( както предположих още преди 2 седмици ).Наблюдава се и устойчиво въоръжаване на доста от „добрите” в мангата – Какaши взе сатъра на Забуза, Шика взе чакра остриетата на Асума, Канкуро взе кукленото тялото на Сасори, Бий получи Самехада и т.н. Чудя се дали Киши ще позволи на Тен Тен да запази новата си играчка. Вярно е че оръжията на сейджа източват много чакра, но бойния стил на Тен Тен е основан преди всичко на оръжията и остриетата, които хвърля и по-малко от чакра зависими джутсота, което вероятно й оставя голямо количество неизползвана чакра. Тя няма нужда да наспмва атаки с ветрилото, а по-скоро да го използва както Какаши използва шарингана си – малко и в точния момент. На чунин изпитите тя беше победена именно от ползвател на ветрило, така че вероятно е открила силата и красотата на подобно оръжие. Освен всичко Тен Тен изяви желание в началото на мангата да стане легендарна кунойчи като Тсунаде ... ако това въобще се случи, ветрилото ще е задължителен елемент от нейния възход (според мен).
_________________ И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|