|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 10:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Никой незнае за срещата му с Итачи .. Това ще е скрития му коз
А и се съмнявам тепърва да почва да учи някакви техники , 76.4% съм сигурен че знае повечето техники на жабите , но просто не ги е използвал досега ... пък и да не ги знае , на Наруто не му трябват техники , трябва му акъл ....
Чудно как във всяка битка измисля добра стратегия
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 10:28 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
ей как ги изчисли процентите не е истина
иначе аз нищо по основно от мнооооого клонинги и Разенган не съм видял до сега (е случва се чат пат , ама па баш всяка битка ...)
иначе е умно - аз имам много чакра - те не , еби им майката докат не се изморат ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 10:58 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Наруто могат много лесно да го направят много силен ако иска самия автор. Той и без това си направи сам вратичка - 4000 клонинги и готово учи 4000 пъти по бързо какво толкова за 1-2 дена ще напредене повече, отколкото другите за 2 седмици, така че е много лесно да го нагухат за отрицателно време. Въпроса е, че авторът НЕ ИСКА и това е - решил е да груха Саске и това си е. Сега казвал, че щял да говори за Сакура и Какаши ми да говори - поне няма да виждаме още 10 чаптъра как брата на "някой" му се е усмихвал и са замеряли с кунайчета и шурикенчета. Мен лично тия флашбеци ми бъркат здравето - особено като запълнят 2/3 от чаптъра с тях. Ако ги нямаше тия проблясъци сега вече щяхме да сме много по-напред с историята - не го знам кво го кара да ги прави тия работи Кишито не вярвам да е чак толкоз зажаднял за кинти, че да блъска 1000 чаптъри. Или е доста тъп, или е голям мързел, че да нарисува 2-3 страници с нещо "ново", което не е флаш - ае верно не се рисува лесно, но милионите фенове яко духат супата
Да земат да вкарат малко флашбеци относно Минато и без това за него нищо не знаем освен, че бил "най-великата" нинджа и тати на Наруто, че и за майка му що не - даже и джутсутата не сме ги виждали освен 1 с печата. Видяхме малко за Наруто като бил бебе и това никъв екшън - да направят и тука като Блийч един "минало-арк" няма да се оплача, макар това да проточи още повече мангата. Поне ще ни се изяснят някви работи - "дъртите" на Коноха, Санини-манини, жаби, Мадара, Пейн и т.н.
Тия сега като се събраха Акатсукитата и "Орел" (егати тъпото заклевам се...) ще ми е интересно Сасу като види на Пейн дзъркелите кво ща каже и без това не са се виждали.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 1:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25633_1233462744.jpg) |
Reyller |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
За пръв път като скивах Минато си казах ''Тоя 100% е или баща или брат на бащата на Наруто(заради русата коса).И все пак защо до сега никой не е казал на Наруто,че Минато му е баща?Тв'а ми е чудно...И другото нещо,което си мисля,е че в Наруто има нещо уникално,някаква сила,която просто още не се е задействала...повечето от останалите герои си имат някакви умения,които се предават наследствено,а Наруто (все още) нищо.Единственото нещо(като оставим Киууби-то настрана),с което Наруто впечатлява е упоритоста му и това,че никога не се предава и нищо повече,но както знаем "тихите води са най-дълбоки",а и Какаши веднъж каза на Наруто да не разчита всеки път на Киууби-то,а на собствените си сили.+ това колкото и да грухат Саске,мангата/анимето не се казват "Саске",нали?! Просто "ураганът" наречен Узумаки Наруто още не се е развихрил.^^
Edit//
А относно смъртта на Джирая и реакцията на Наруто...амииии Нару губи поредния много близък и важен за него човек...дали няма да откачи,да изкара не 4,а 9 опашки,да отиде и да стрОши(с ударение на "О") главите на тез олигофрени?! Така си мисля,че ще стане де^^.
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 12:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24691.png) |
jiraiya |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Сря Май 14, 2008 3:44 pm Мнения: 99 Местоположение: mirelandia
|
и аз силно се надявам наруто да счупи някоя глава в памет на джирая!!!!!!!
според мен той също не се е развихрил напълно, но мисля, че точно това е идеята, всички си мислят, че без кюбито уменията му не струват, но почти нищо не се знае за тренировките с джирая и както вече многократно се повтори всичко около роднините и унаследените способности също е в мъгла, според мен саске достигна своя предел, не му е малък предела, но някак си се изчерпа развитието му според мен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 1:15 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
jiraiya написа: според мен саске достигна своя предел, не му е малък предела, но някак си се изчерпа развитието му според мен
Току виж на Киши му хрумне да направи Саске и с Вечен МШ...
Това вече ще ми дойде в повече...
100 на 100 (поне) половината от следващата глава ще е изцяло от флашбеци... Наруто ще си спомня за времето си прекарано с Джирая, а и отделно жабата SAGE ще се върне назад към битката на Еро с Пейн... Не ми се ще и на мен, но най-вероятно така ще стане...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 4:11 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
"Кой уби Джирая ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .... ? "
"Пейн ... ама не можеш да го биеш , защото имаш 2 техники на кръст ![=))](./images/smilies/=)).gif) "
Тъй го виждам аз в следващия чалптър
....
Lets face the facts .... Пейн смля Джирая, който почти нищо не му направи.... Наруто ( който евентуално ще убие Пейн .. някой ден ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) трябва 1-во да стане корав като Джирая , а после да стане още много много, много по - корав от него , че да може да счупи Пейн ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 4:27 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
ще мине бая време докато Наруто се научи да прави по голям Разенган от Джирая ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|