Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 47 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:01 pm 
Аватар

абе имам един въпрос .... кои беше чаптера кадето се разбираше че еро-то е станла кръстник на наруто .. и от къде точно беше избрано името му че забравих.. четох ги отдавна тези чаптери .. може ли някой да ми каже точно кои бяха ... а ако не .. то поне .. от каде точно идваше името на Наруто ... от книгатал и бешеее !?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:41 pm 
Аватар

от 379 до 383;
спред мен наруто и ще реве и няма да реве, мисля че ще иска да отмъсти, предполагам ще има вътрешна борба дали да отмъсти или да продължи да преследва саске все пак около флабековете в предишната глава си спомняше думите на джирая по повода

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:42 pm 
Аватар

Сигурно ще кажат кой всъщност е той, кои му са били родители, какъв му се пада Джурая.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 10:20 pm 
Аватар

Никой незнае за срещата му с Итачи .. Това ще е скрития му коз ;)
А и се съмнявам тепърва да почва да учи някакви техники , 76.4% съм сигурен че знае повечето техники на жабите , но просто не ги е използвал досега ... пък и да не ги знае , на Наруто не му трябват техники , трябва му акъл ....
Чудно как във всяка битка измисля добра стратегия :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 10:28 pm 

ей как ги изчисли процентите не е истина :lol:
иначе аз нищо по основно от мнооооого клонинги и Разенган не съм видял до сега (е случва се чат пат , ама па баш всяка битка ...)

иначе е умно - аз имам много чакра - те не , еби им майката докат не се изморат ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 10:39 pm 
Аватар

Че кво тя тактиката е желязна, няма начин да загуби с нея, само Кисаме може да се съревновава с него по чакра, но също отстъпва, т.е. и в момента Наруто май е непобедим, а ако включи GodMode- KN4 е наистина непобедим

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 10:58 pm 

Наруто могат много лесно да го направят много силен ако иска самия автор. Той и без това си направи сам вратичка - 4000 клонинги и готово учи 4000 пъти по бързо какво толкова за 1-2 дена ще напредене повече, отколкото другите за 2 седмици, така че е много лесно да го нагухат за отрицателно време. Въпроса е, че авторът НЕ ИСКА и това е - решил е да груха Саске и това си е. Сега казвал, че щял да говори за Сакура и Какаши ми да говори - поне няма да виждаме още 10 чаптъра как брата на "някой" му се е усмихвал и са замеряли с кунайчета и шурикенчета. Мен лично тия флашбеци ми бъркат здравето - особено като запълнят 2/3 от чаптъра с тях. Ако ги нямаше тия проблясъци сега вече щяхме да сме много по-напред с историята - не го знам кво го кара да ги прави тия работи Кишито не вярвам да е чак толкоз зажаднял за кинти, че да блъска 1000 чаптъри. Или е доста тъп, или е голям мързел, че да нарисува 2-3 страници с нещо "ново", което не е флаш - ае верно не се рисува лесно, но милионите фенове яко духат супата :lol:

Да земат да вкарат малко флашбеци относно Минато и без това за него нищо не знаем освен, че бил "най-великата" нинджа и тати на Наруто, че и за майка му що не - даже и джутсутата не сме ги виждали освен 1 с печата. Видяхме малко за Наруто като бил бебе и това никъв екшън - да направят и тука като Блийч един "минало-арк" няма да се оплача, макар това да проточи още повече мангата. Поне ще ни се изяснят някви работи - "дъртите" на Коноха, Санини-манини, жаби, Мадара, Пейн и т.н.

Тия сега като се събраха Акатсукитата и "Орел" (егати тъпото заклевам се...) ще ми е интересно Сасу като види на Пейн дзъркелите кво ща каже и без това не са се виждали.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 11:10 pm 
Аватар

Това последното наистина е интересно, Саске само повтаря какво може с "тези" очи, а на Пейн са по- силни по презумция, сигурно гейчето ще изпадне в депресия: уби "невинния" си брат и не притежава най-силните очи. Ще си вкара един Кирин и край, няма да дразни вече (ех, мечтииии ...) :twisted:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 1:35 am 
Аватар

За пръв път като скивах Минато си казах ''Тоя 100% е или баща или брат на бащата на Наруто(заради русата коса).И все пак защо до сега никой не е казал на Наруто,че Минато му е баща?Тв'а ми е чудно...И другото нещо,което си мисля,е че в Наруто има нещо уникално,някаква сила,която просто още не се е задействала...повечето от останалите герои си имат някакви умения,които се предават наследствено,а Наруто (все още) нищо.Единственото нещо(като оставим Киууби-то настрана),с което Наруто впечатлява е упоритоста му и това,че никога не се предава и нищо повече,но както знаем "тихите води са най-дълбоки",а и Какаши веднъж каза на Наруто да не разчита всеки път на Киууби-то,а на собствените си сили.+ това колкото и да грухат Саске,мангата/анимето не се казват "Саске",нали?! Просто "ураганът" наречен Узумаки Наруто още не се е развихрил.^^
Edit//

А относно смъртта на Джирая и реакцията на Наруто...амииии Нару губи поредния много близък и важен за него човек...дали няма да откачи,да изкара не 4,а 9 опашки,да отиде и да стрОши(с ударение на "О") главите на тез олигофрени?! Така си мисля,че ще стане де^^.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 12:18 pm 
Аватар

и аз силно се надявам наруто да счупи някоя глава в памет на джирая!!!!!!!

според мен той също не се е развихрил напълно, но мисля, че точно това е идеята, всички си мислят, че без кюбито уменията му не струват, но почти нищо не се знае за тренировките с джирая и както вече многократно се повтори всичко около роднините и унаследените способности също е в мъгла, според мен саске достигна своя предел, не му е малък предела, но някак си се изчерпа развитието му според мен

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 12:58 pm 
Аватар

Само да не почнат флашбеци как е учил с Джирая, за да разкрият новите му техники, че ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 1:03 pm 
Аватар

Е без тях не мож се мине,но ще дойдат по времето на следващата битка на Наруто.няма да е току тъй...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 1:15 pm 

jiraiya написа:
според мен саске достигна своя предел, не му е малък предела, но някак си се изчерпа развитието му според мен

Току виж на Киши му хрумне да направи Саске и с Вечен МШ... :lol:
Това вече ще ми дойде в повече... :shock:

100 на 100 (поне) половината от следващата глава ще е изцяло от флашбеци... Наруто ще си спомня за времето си прекарано с Джирая, а и отделно жабата SAGE ще се върне назад към битката на Еро с Пейн... Не ми се ще и на мен, но най-вероятно така ще стане... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 4:11 pm 

"Кой уби Джирая :( .... ? "
"Пейн ... ама не можеш да го биеш , защото имаш 2 техники на кръст =)) =)) =)) "
Тъй го виждам аз в следващия чалптър :lol:
....
Lets face the facts .... Пейн смля Джирая, който почти нищо не му направи.... Наруто ( който евентуално ще убие Пейн .. някой ден :D ) трябва 1-во да стане корав като Джирая , а после да стане още много много, много по - корав от него , че да може да счупи Пейн ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 4:27 pm 

ще мине бая време докато Наруто се научи да прави по голям Разенган от Джирая ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 47 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]