Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 46 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 6:45 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мееееееххх, не искам да повярвам, че Трафа си прай генетични експерименти :? Но и не ми се вярва да са деца от Елбаф...
Ма айде, 42%. Щото просто няма кой да те посече с меч и да останеш жив + като те съберат обратно да се самосъединиш..
Да речем, че вече се е ъпгрейднал и няма нужда от "стая", за да се гаври с хората. И все пак е твърде готин, че да е шичи...
Поне съм 90+%, че не е пират, а е някой възползвал се от смяната на властта..

Тия самурайски крака може и да не са на тоя, но е доста вероятно. И ест., съм мега против да се джойнва. Това че има син не е никва гаранция, глей го скелета как си заряза Лабуун :pokey: Плюс т'ва сяко нещо с реда си, Рибока още го няма в екипа, а е официално част от него. Първо той да дойде, после да мислим за следващия. А той не идва щот ше станат твърде силни сиг...
Имаме един "кенши-сан" в отбора, после имаме и некъв тъп скелет който се изживява с чадър-меч-цигулка, сега ако и самурай се присъедини дай тая манга да се превърне в рицарско шествие :taz: :bash:

Дракона няма да се върне, бяха го пакетирали за обяд на Лъфи и Усоп го дърпаше..
Абе като казах Усоп, интересно Согекингу как е пораснал и той..
Но действително беше малоумно да го убият току-така, ОСОБЕНО предвид, че УЖ ТОЙ говореше в началото...
Wind_Falcon написа:
And it's nice to see Sayanski back D:

iz gud to be back D=

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 9:43 pm 

Да се обаждам ли или не! :P По мое мнение, на този остров провежда експериментите си Vegapunk. И още експерименти ще видим. :ok:
Помните ли, кой е най-силния от маринките? Точно така маниаци, това е Акаину. Преди 20 (вече 22 г.) години е бил Аокиджи. Кога е станала смяната на най-силния м.пехотинец? Преди 4 години. Тогава не са се карали, а са се преборвали за първото място. И направили острова необитаем. Необитаемите острови са идеални за експерименти. Засега знаем само за Vegapunk, че прави мащабни експерименти. Затова мисля, че тук се разпорежда Vegapunk. 8)
Ще видим колко е силен Франки. :cyclon:

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 12:07 am 
Аватар
Цар Алко

offtopic - Извинявам се, но предния пост ме накара да се смея през сълзи. =))

по темата - какво стана със скелета? Дали не експериментират с него в отделна стая или се е направил на обгазен и той за да ги проследи, а после да е духнал? Относно Траф - шичи, що пък не? Достатъчно куул мъже с чест като Михоук и рибока са били шичита. Така ще му е по-лесно да се движи навсякъде без да го закачат за да постигне целите си или да защитава острова/народа си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 12:20 am 

Краката: син на главата :cyclon:

SayanMk написа:
Имаме един "кенши-сан" в отбора, после имаме и некъв тъп скелет който се изживява с чадър-меч-цигулка, сега ако и самурай се присъедини дай тая манга да се превърне в рицарско шествие :taz: :bash:

Попринцип да, обаче не всички самураи са използвали мечове, нали?

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 12:28 am 
Аватар

не мисля че джибей ще се присъедини саянчо
все пак е бивш шичибукай, прекалено е силен няма да е правдоподобно когато плюе кръв пребит за драма ефект докато чака луфи да го спаси
+ това е босс джимбей, няма как луфи да му е капитан :>

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 12:58 am 

Ясно е че екипажа ще се състой от 10 ма (с капитана)Ясно е че десетият ще бъде в следващите 3 острова.(Намразих скелета още щом го видях....А синята риба е прекалено СЛАБА за екипажа.Няма как и да е самурай имат си 2ма подобни.)Така че дано последният си заслужава...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 1:08 am 
Аватар

Както вече отбелязаха - Айкану и Аокаджи са се били на един остров. Демек ледът и магмата може да са следствие на техния лек конфликт ..

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 12:03 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

@Trafa-shichi, да, ама това са шичитата по времето на Сенгоку, където все пак има няква справедливост и въздържаност на маринките. А сега Маринките вече дори не се наричат Маринки до колкото помня. Вече са "Сейги" /Справедливост/, или нещо бъркам? Времената са доста различни и не мисля, че на управляващ като Акаину му трябват пирати да му вършат работата. След инцидента с Черната Брада особено, би трябвало всички да са разкарани е така за всеки случай. Разбира се Фламинго е друга категория...

@Fire&Ice, makes perfect sense, НОООО.... де да знам :? Доста би било лесно. Вие така ли си представяте острова? Да, Ейс vs ЧБ; Ao vs Ace, все бяха битки от типа _.:{|o|}:._ и има смисъл и тяхната да е била такава, но... пф... тва винаги е само началния сблъсък. Не може да са стоели от едната си страна през цялото време... Аз си представям острова на който са се били като потънал или абсолютно унищожен :confused:

@Vegapunk, може би му е време да се появи но... 1% шанс D=
Тоя пич малко ме съмнява да е точно сред живите все още дори...

@Самурай-накама - е стига де, сериозно ли предпочиташ някъв такъв пред рибата ;0 Може би най-добрия начин да определим кой ще е в отбора на наще е да се види кой е в отбора на ЧБ и да се направи съпоставка кой с кой ще се бие ;0

@Рибока-too-strong-for-a-hat - мех, наще вече трябва да са стигнали ПОНЕ ниво на шичи. Ако не са, язък му за паузата на Ода. Но фактът, че не дойде веднага говори точно за това :taz:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 5:54 pm 
Аватар

Logrus написа:
Както вече отбелязаха - Айкану и Аокаджи са се били на един остров. Демек ледът и магмата може да са следствие на техния лек конфликт ..

Няма как. Те са се били преди две години, а инцидента на тоя остров е от преди четири.
SayanMk написа:
@Fire&Ice, makes perfect sense, НОООО.... де да знам :? Доста би било лесно. Вие така ли си представяте острова? Да, Ейс vs ЧБ; Ao vs Ace, все бяха битки от типа _.:{|o|}:._ и има смисъл и тяхната да е била такава, но... пф... тва винаги е само началния сблъсък. Не може да са стоели от едната си страна през цялото време... Аз си представям острова на който са се били като потънал или абсолютно унищожен :confused:

Те не се биха в Новия свят. Тяхната битка беше на остров близо до Water 7.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 7:00 pm 
Аватар

FRANKY RADICAL BEAM!

Epic...

Иначе аз си мисля че на този етап който и да е следващата накама няма как да се хареса на нивото на сегашните. Което не означава че няма да е куул...Смисъл не е като Джинмей да не ме кефи, но не го иска мза накама...

Също така Саянски не забравяй че Маринките са сформирани от Правителството, както и Шичибукаите. Тоесто Маринките нямат никакъв контрол над Шичитата. Спомни си Кизару и Кума "We are not obliged to get along, so I won't tell you anything".

Надявам се някоя крупа с по-добри сканове да я подхванат мангата...

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 8:00 pm 
Аватар
Цар Алко

realist написа:
Logrus написа:

Няма как. Те са се били преди две години, а инцидента на тоя остров е от преди четири.

напълно съгласен, а и си мисля, че Punk Hazard e мястото, на което бе заловена Bonney http://www.mangastream.to/one-piece-cha ... age-6.html (следващите 2-3 страници също) . Следователно няма как да е станал такъв острова заради битката между двамата адмирали. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 10:59 pm 
Аватар

Kаквото имаше за казване вече е казано. Освен, че Брук не е заспал. Просто е правил опит за скъл джоук. Ханкок няма шанс да са я наказали. Защо ? Защото е красива. А и най-вероятно Бъги ще е един от новите шичи.

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:48 pm 
Аватар

Значи все пак на тоя остров са се били, ама преди това Вегапънк го е унищожил.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:55 pm 
Аватар

Санджи изби рибата в тоя чап. :lol:
Каква тупалка само удари на един от преследвачите...
А Акаину и Аокиджи са постарали доста, за да променят климата на острова. :stars:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:16 pm 
Аватар
Цар Алко

Явно някой нарочно продължава да пуска газ за да се крие от правителството необезпокояван. Все повече се убеждавам, че това са Мория и Хогбак, още повече с тия мутанти.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 46 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]