|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 08, 2012 3:36 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Добър чаптър, успя да ме надъха. Хаха какъв хейт за Саске. Мен не ме дразни той толкова, колкото идеята, че трябва да бъде спасен. Вярно, че Наруто си е такъв, ама е време да го определят Саске за злодей, а не жертва, и да му ритата задника. Тогава и хората по-малко ще му се дразнят сигурно.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 08, 2012 6:39 pm |
|
Kiba |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 12:32 am Мнения: 2426 Местоположение: Лондон / Пловдив
|
Квото и да си говорим Хината >Сакура
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 09, 2012 6:49 pm |
|
Shadowknight |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 22, 2011 4:13 pm Мнения: 282 Местоположение: Varna
|
xaaxxaxaa Последния чап беше бати гаврата :D: naruto вика току що научих много трудни за запомняне имена, и Тоби Ама нема ти ги кажа xaxaaaa и хачиби отстрани седи и се хили : D: после па чоужди - наруто е глупав аз съм дебел .. xd паднах да се хиля на тоя чап
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|