|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 17, 2011 1:23 am |
|
telemaniaka |
|
|
|
SayanMk написа: Та даже няма да мрънкам ..... *GASP* Сърказмът настрана XD хареса ми wtf-физиономията на Ходи Личи си разликата в нивото на нашите Та, Принцесата на русалките или Императрицата на пиратите? Прав ли е Санджи? За мен принцесата е двърде голяма, а императрицата е твърде надута XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 17, 2011 12:19 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Докато четох спойлерите за новия чап бях сигурен, че ще е върха. В един форум какви ли не работи четох (а може и в нашия да съм чел също, не помня) - как наще сега трябва да загубят, после да победят; или как ще победят в последния момент и т.н. Аз откога говоря, че нашите вече са сила в Новия свят, че почва едно ново начало на мангата в което нашите са фактор. Много се изкефих как Лъфи размаза и Декен и Гиганта с по-една атака. И то вързан, нарадвах се и как успокои на бързо тълпата, като ги разпени. Щеше да ми е още по-яко ако просто беше хакнал Декен и го разпени и него, а гиганта да го отнесе с една атака (както и стана де). А за Зоро какво да кажа - ЕПИК. Първо видяхме, че Санджи е доста бърз под водата, сега виждаме че Зоро може да вземе нацепената батинка Ходи във водата (все едно не само да оцелееш при сблъсък с акула в морето, но и да я раниш и накараш да избяга - така си го представям аз). Просто страухатс Вече съм сигурен че : Или Декен и Ходи в следващите чапове ще бъдат довършени нацяло и наще ще се срещнат с Шефа а.к.а. Джинбей, ще си полафят няколко чапа и ще духнат към НС; Или както бях предрекъл, Ходи и Декен не са босовете на арката, а някой голям АРК БОС ще изкочи близките чаптъри. Мисля, че ще е второто ама да видим. Страхотен чаптър
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 17, 2011 3:45 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Дам, Лъфи ще е причината, защото ще разкрие истинските проблеми на острова и ще стане яката битка ... Та теорията на спиралата, че той не ще да я казва, а я смятам за мн добра: Защо принцовете не се намесват? Супер леко приеха пленяването на замъка. Те бяха на предния вход, от къде мина Ходи, че да влезе? Къде са сега, при положение, че Ходи и принцесата и Лъфи си обикалят фишмен айл...? Има нещо гнило в принцовете и може да се окаже, че те са истинските играчи, за които Хаччин споменава, че са "над Ходи". 1. Безучастието им и нерешителността да предадат съобщението от Димбей 2. Принцесата може да е редния престолонаследник, при което те остават с нищо, съответно те наемат Вандердекен да я елиминира 3. Джимбей е принуден да емигрира, защото не иска да смаже Ходи. Защо не иска да смаже Ходи? Защото е брат на Арлонг, или има нещо повече? Нещо повечето може да е, най-общо погледнато : "не се бийте с Ходи, защото ще ядосате Х". Сега Ходи като е мъртвец, примерно, което едва ли е така за съжаление, принцовете имат причина да погнат наще... От друга страна принцовете все пак търсеха Лъфи... което значи, че може и те да са безсилни към следващия противник, както е Джимбей. Защото последния реално би трябвало да може да изнесе Ходи и Ко без нужда да чака на Лъфи да му спасява острова >.> Аз съм за теорията, че отровния октопод е на по-високо стъпало от Ходи Но тая на спиралата все повече смисъл прай. Принцовете изглеждат доста по-страховит противник от Ходи и Ко... Честно казано ми се ще да не чета сл. чап... Толко красиво и приятно свърши тоя.. искам така да си остане.. а не да гледам дрогиращи се не-мъртви риби =/
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 17, 2011 4:44 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Съмнявам се точно принцовете да са такива каквито ги изкарваш. Първо дори Ширахоши да е престолонаследника и принцовете да са наели Декен (което много силно ме съмнява) докато той е жив, принцесата ще трябва да я държат заключена в двореца - зачеркваме я като престолонаследничка. Второ - ако принцовете искаха преврат, можеха сами да дадат достъп на Ходи и Декен да щурмуват замъка. Също съм сигурен, че принцовете не взеха насериозно ставащото се в Двореца и затова не предприеха нищо - както каза Кейми, Джинбей е доста популярен и влиза и излиза от двореца когато си иска. Останах с впечатлението че Нептун уважава Джинбей. Сигурен съм, че Джинбей е разказал на кралското семейство (без Шира) за Лъфи. Затова и принцовете не предприеха нищо, защото са знаели че няма да страухатс няма да направят нищо лошо. Големия плюс е че Фукабоши е прекалено пич (така ми изглежда), а другите двама са някакви ретарди А за Хюзоу аз си мисля, че е бил в един екипаж заедно с Джинбей и Арлонг. И със сигурност е по-силен от всечки ню фишмън пайратс, тоест >Ходи и Декен Мисля, че принцовете не ги виждаме защото издирват Карибоу заради русалките.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 17, 2011 7:06 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Принцесата е най-малка и няма как тя да е престолонаследник. На Декен нищо му няма, само го боли малко главата и му се спукаха 2 носни капиляра. Зоро още не е победил, просто го дадоха в таква ситуация, няма как Ода да пропусне подобна епик битка и да я претупа по такъв начин... + оня рибок още не се е нагълтал с хапчета, което според мен ще стане в следващата или по-следващата глава и тогава ще дойде истинското изпитание - подводен бой с мърмен, докато на Зоро му свършва кислорода
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 30, 2011 7:47 pm |
|
Rampage |
|
|
|
deathrazor написа: Нептун доста слаб се оказа... Стани на неговите години и ще си говорим. Готин чап като цяло.Явно няма да съм първия,който няма да се изненада от края на чапа.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|