|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 3:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
OH looky looky~~~ Саске ще има 9тоопашато зверче, Шаринган и всичките му там разновидности, адските техники, изрудска група зад гърба си, Акатски....па кой знае, може и осемпашатото зверче да земе, да убие Мадара, да му земе и неговата сила, да изтреби всички държавици, да стане диктатор и да стане безсмъртен и по цял ден на му се кланят, а Сакура да му прави маникюра.... >___<
Но 1во Саске ще стане владетеля на Коноха, а Наруто ще умре в процеса....защото кой е тоя Наруто, на който се кръсти мангата? Някакъв си там с баси силното Кюби, който за сума ти години само "саске кууун" аааааау "саске кууун~~~"
Тъп Кишимото....
Това като "Евгени Онегин" на Пушкин...който я е чел книжката ще ме разбере.
Заглавието е Евгени Онегин, но се показва развитието на главния женски образ Татяна...Онегин изчезна в изгнание, а Татяна си живурка, макар и в кофти положение "без любов, но с княз за съпруг" ох, Боже,,...как и да е
АLL HAIL TO SASUKE!!!! THE MIGHTY GOD!!!~ *pukes*
Мангата все повече и повече ме разочарова....
Ко стана с Пейн и онази с оригамите Конан варварина??? оО" >.>
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 5:25 pm |
krumisimo |
|
|
Никъде не пише, че Саске ще използва силата звяра, който ще залови...
Мадара иска да хване и деветте звяра... И за да стане това по-бързо той възложи тази задача на Саске...
Саске може сега да изглежда силен... Но това е само временно... Наруто само да се научи да контролира силата на Кюби и Саске просто ще бледнее пред него... Все пак Кюби е най-силното нещо в целия Наруто свят...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 5:59 pm |
Kakkashi |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Цитат: Реакцията на Наруто беше спокойна..поне за сега и..чаптъра си го биваше поне за мен
Той още не може да разбера,за какво става на въпрос
Като ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) ще стане много гадно ! ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Защо Джирая умря
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 6:38 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Не ми се вярва Наруто да покаже някаква голяма емоция - поне според мен ще е по в негов стил да каже нещо положително от сорта на "И да ми казвате, че е Джирая е умрял аз знам, че е жив."
Саске даже и да има опашат звяр Киюбито е най-силния + това поне знаем за лисицата, че има някакъв интелект, докато ако си спомням някъде беше казано, че бижутата, които са на свобода са като зверове нямат особено голямо IQ.
Мене лично спря да ме е*е особено за Саске - ако щат да го хранят накрая като му сритат задника пак ще ревне като едни истинско емо.
Интересно ми е за майката на Наруто какво ще се окаже и какъв е "Шлиферът на Джирая"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 6:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
То е ясно че ще иска да отмъсти , но друг е въпроса .. как ще приеме Наруто смъртта на Джирая ?!
Сега всички очакваме , че Наруто ще ревне и прочие както винаги прави , но Кишимото почти винаги ни изнедва , нали ?
Според мен той ще приеме смъртта на учителя му по-леко , няма да се държи като дете , това ще бъде първото по значимо израстване на главния герой ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Едва ли ще съм прав ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 7:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Moondance написа: Явно четеш през редовете.. казах го с голямо количество ирония~~~ но даже и да не му го дадат, Саске пак ще си го вземе след като киллне Мадара, а Суигетсу убие Кисаме... нали "he can't kill Kisame YET~~" тцк.... rock'n roll~~ Sasuke.....>.> Наруто...няма да реве...стига е ревал, вече доскучава и се изтърка...надявам се все пак да го покажат като малко по-израстнал образ, защото вече ми писна да го представят като егати лигавото хлапе... Цитат: Саске може сега да изглежда силен... Но това е само временно..
искам и Наруто поне да ИЗГЛЕЖДА силен и на ВРЕМЕННО ще съм благодарна...
@ Haxx0r, случайно съм момиче....колкото за интерпретацията ми, мисля, че доста точна е била...Фокусът наистина през доста голяма част от произведението беше върху Татяна, а не върху Онегин. Ако искаш да опровергаеш и моето мислене, ми даскалката ми споделяше мнението, а тя мисля, че е доста над тебе. И съм го чела на бг и му праснах баси разсъждението....>.>
Или пък не съм се изразила достатъчно ясно, знам ли
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 7:11 pm |
krumisimo |
|
|
Сравнението, което Shadowcat направи в случая е доста уместно... Чел съм цялата книга на Пушкин и наистина може да се направи паралел между Онегин и Наруто...
Реакцията на Наруто няма да бъде експлозивна, както някои очакват... Мисля, че Нару ще приеме новината сравнително спокойно... Може да се подтисне или да се натъжи, но не и да се вбеси до такава степен, че да извади опашките...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 7:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21118.jpg) |
Moondance |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
animeFAN написа: То е ясно че ще иска да отмъсти , но друг е въпроса .. как ще приеме Наруто смъртта на Джирая ?! Сега всички очакваме , че Наруто ще ревне и прочие както винаги прави , но Кишимото почти винаги ни изнедва , нали ? Според мен той ще приеме смъртта на учителя му по-леко , няма да се държи като дете , това ще бъде първото по значимо израстване на главния герой ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Едва ли ще съм прав ? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Едвали Наруто ще приеме смърта на Джирая все пак той е прекарал 3 години с него,а когато разбере че е знаел нещо за родителите му и е негов кръстник тогава незнам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Наруто няма да ревне според мен (поне пред останалите) но ще му е адски тежко защото това е вероятно най-важният човек за него ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Предполагам първото нещо което ще направи е да тръгне срещу Пейн но Тсунаде и Какаши ще го спрат ...ще му кажат че е много слаб и той ще иде да тренира...тва е моето мнение
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|