|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 3:09 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ей умори ме Ода С такова желание чаках да излезе и този, за да коментирам накуп чаптърите, пък той да ми развали кефа с това недоразумение. То хууу чака 600 ама му изпусна края този чаптър беше зле от всякъде - фейковете дори не бяха забавни - Чопър бива идиот, ама вече ми идва да му плесна един шамар зад врата, ебумумеча бе - Луфи усвоил триковете на Нео , сега какво и умен ли ще е вече, поне да беше станал и мъж покрай Ханкок (впрочем и нейните шеги глупости вече дотягат) - Брук НИЩО!!! За втори пореден чаптър НИЩО не се случва, само заема място - Франки на нищо не мяза Тъпи белези, поне фейса е ОК, макар че ми липсва веселата прическа на предишната версия. - Зоро ... спаси положението, още ме е яд че е без око, но дано му турят едно изкуствено, та да стане имба друго друго ... ебиго като цяло чаптърът ме вбеси Gatler написа: и 2 пацифиста на боклука всъщност това и аз го чакам, жалко че не са повече нашите ще се изтрепят кой да им стопи ламарините
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 7:55 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Kohinoor написа: П.П. нещо не ме радват промените... и цялата ситуация със Зоро беше тъпа... то не само с него, Ода ни ги фука колко са се наточили в некви нелепи ситуации. M, много точно казано! Разбирам поне тия фейкове да бяха някви мощни руукита, да кажем каквито бяха наще преди 2 години, ама... нъцки. Зоро срязал Галеон... и к'во бе, баси?! Трябва да се върнем в първи клас, когато Михоук сцепи кораба на ДонДомат ли къв беше ония от желето...??? Ми не мерси! От тогава насам тия кораби като носни кърпички летят... Зоро тряяше да го тренира Виста ффс... а колкото до едноочието му, все още имам надежди, че просто го е затворил, че иначе ще е твърде силен *кашльок* ... тъпичко, ама по-добре от едноочие... Иначе да, сиг е чакал кръглата цифра, че да ги сбере... чай и аз така- Чап 600: Наще се събират Ония ги настигат (при положение, че трябваше вече да са мъртви ) Сентоумару идва, и тъй като той е човекът с най-затворена уста от правителството - почва да разправя какво са изпуснали наще за тия 2 години лол... Хваща фейковете, посяга на Съни и пацифистите сгъват Шанки маха от брега Лъфи на главата на Съни Като му е зор да е в чап 600, можеше просто да даде как някой пътува от неговото си място до Шабонди. Примерно Луфи... 2 чапа път, макар и тъпи случки, по-добре, и накрая в 600тния да ни сервира тия неща в 1 чап.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 3:03 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
SayanMk написа: мДА,всъщност и това е леко тъпо Кид сигурно вече е на 5 стотака, а Черния трябва да го искат колкото Драгон поне... ;0 А нашия с целия си гръб и всичко което направи... ;0 а като гледам дугите държаха старите постери... бе как и да е. защо кид да е 500 000 той нищо разтърсващо не е направил >< луфи се присмя на целия маринфорд и остана жив.....2 пъти трябва а е по търсен от кид :3 кид преди беше по слаб от луфи а сега пък да не говорим ><
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 3:24 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Аз лично съм доволен от чапа. Показаха новото баунти на Лъфи - което най-вероятно е станало 400 мил веднага след като се показа в маринфорда, след което са го "замразили" понеже се води мъртъв - но сега след случката която ще стане (по надолу ще обясня какво очаквам) - предполагам ще вдигната баунтито x2 Радвам се, че Чопър си е същия мил и наивен глупчо, не виждам какво мрънката за това, че е с фейк SH - той си е такъв - наивен Франки ме кефи много, време беше да има и в нашия екипаж един огромен тип - ще се изкефя по-нататъка в някоя битка да вдигне някой айсберг подобен на този който Джоз вдигна Санджи и Зоро Радвам се, че Ода ще изпрати Сентоумару и 2 пацифиста вс SH. Все пак миналия път на шабонди видяхме как sh бяха размазани от Сентоумару и PX и как им отне масови комбинирани атаки, за да свалят само един от Кумовците. Сега предполагам само Франки ще ги намаже и двамата или нещо такова, така Ода ще ни покаже прогреса им. 600 се надявам да има над 20 страници
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 5:41 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
400 милиона ми се струва малко, но все пак... Наистина всичко можеше да се побере в по-малко страници (Бруук да завърши концерта си тоя чаптър поне), но не съм и очаквал нещо друго. Зоро решил да лови риба? Това не го очаквах. Разцепи кораба на две, явно вече е силен колкото Михоук от преди 550 чаптъра. Интересно ми е какво точно е научил, въпреки че ми се искаше сам да достигне следващото ниво
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 11:34 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Хайде и аз малко да помрънкам... Луфи избегна куршума: 1-во - за да не се разбере кой е и 2-ро - за да има Ода с какво да запълни цяла страничка М/у другото много ми е странно това, че Луфи спазва инструкциите на Ханкок незабелязано да минат през Шабонди.. явно е поумнял поне малко Зоро - ами предпочитах да е с две очи, но явно вече ще е с едно.. Или може би ще се окаже, че има няква очна сила и с така ще придобие нови сили... Франки - преди ми беше един от любимите герои, както на много от Вас, но сега направо го намразих.. че той прилича на горила с няколко десетки шева.. Както казаха по-нагоре - все едно някой дете му е рисувало ръцете и тъпите шевчета.. Робин - много, ама много зле... Преди беше много хубава, ама ся Ода я рисува като 35 годишна.. нея най-много я е състарил... Ужас, просто нямам думи Чопъра - преди беше глупаче и глупостите му бяха изразявани с комедиини черти.. НО сега направо ме дразни и ми иде да му клъцна рогцата с ножицата на Мория Кокала - най-противния ми герой още от както го показаха. Единствено техниката му, която използва в битката със зомбитата бива, иначе самия той - пълен ужас Айде ся за следващия чап: 25-30 странички щото е чап номер 600 (1-2 оцветени); Вече наш'те ще се съберат; Ще набият пацифистите набързо - не мисля, че ще е голям проблем, все пак Ханкок се справи с цяла армийка такива по време на войната в Маринфорд За Сентоумару - вероятно Луфи ще го набие и него
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|