|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 13, 2009 4:41 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Най-накрая Пейн заклещи Наруто ( самата сцена междудругото много ми хареса ) - това и отдавна се очакваше , даже малко по-рано трябваше да стане ~ На накамата им дойде някаква идея - ще е интересно да я видим в действие Пък и те трябва да се размърдат малко най-накрая. И последно какво стана с Кака-чан - умря ли или е още на ръба ( последно !? ) Засега ни вест , ни кост от Саске ( който го очаквам да се появи на бял кон вече от няколко глави за един хепи реюниън , ма нъцки... ) ~ Лисичко и той остана като вариант ,но пък може и да не се наложи
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 13, 2009 6:47 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хмм, доста интересен чап. Какаши не е сигурно все още, дали е "гушнал букета"! Трябва да се сбогуваме с жабата мърдрец Другия чаптър се казва "peace" от което аз рабирам, че Пейн ще разкрие целите си на Наруто и неговите възгледи за мир! Също така, все още има вероятност и лисока да се включи. За бащата на Ино и останалите ще интересно да разберем, дали ще успеят да намерят нещичко за истинското местонахождение на Пейн...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 13, 2009 7:20 pm |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Неее жабката умря. Искам Нару да бие, но това заковаване дето го направи Пейн беше жестоко ( и в двата смисъла). Дано там дето умуват да са измислили нещо, че става лошо за Русото. Много ми се ще да видя Кюби, липсва ми, но май няма да ни го покажат. Аз не ща Саске, нека поне една хубава битката с Наруто та да докаже, че и той е напреднал. Имам надежда, че той има някакъв скрит коз и чакам да го извади. Иначе превръщането на онзи в жаба ме изкефи.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 12:51 am |
Hajutze |
|
|
|
Catwoman написа: "He stole Kakashi" wtf? Какво значи това пък сега? Какаши исках аз да си го открадна. нали "краде" мъртви тела
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 3:44 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
@Logrus, и си мислиш че Итачи с кирливото си Genjutsu може да победи Пейн ? Много ми е интересно да видя как ще хване всичките тела, а като прибавим и дистанцията необходима за Tsukuyomi(5m), невиждам никакъв шанс за Итачи да го направи.Да не говорим че дори и да успее(по някаква хипер голяма случайност), Нагато просто ще прекрати подаването на чакра към телата, за момент и до там с Genjutsu-то.Прибавяме и нищожните запаси със чакра на Итачи, срещу почти неисчерпаемите на Нагато... Единствения шанс Итачи да победи е Susanoo, а накрая със сигурност ще умре заради ниската си stamina, докато Нагато ще утиде до килера си, и ще ископчи още 6 тела Някой пък по назад бе споменал че God Realm правил нещо с течностите на телата... Той контролира ГРАВИТАЦИЯТА ("Силата").И всички тези сили са дадени на телата от Нагато(или поне те не са ги притежавали докато са били живи)...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 6:43 pm |
Hajutze |
|
|
|
Някой замисля ли се , че 9то опашатото им е ненужно докато не съберат останалите ... за тва не нападаха Коноха ... казаха на Саске да прибере 8 , а Пейн отиде да прибере 9 ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 8:52 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Не мисля така.Всички им са нужни,не е важен реда,лисицата я оставиха за последна точно,защото е от Коноха и има голяма подкрепа от шинобита,коята няма да им даде големи шансове.Тъй като умря един от 3-те санина,негов закраилник и още други неща се случиха,като пресъединяването на Сасуке,смърта на брат му Итачи,който малко или много е бил в замесен в големи "филми" свързани с Коноха и Акатсуки.Така че има си причините Наруто(лисицата) да е за последно вземане,но въпроса е дали ще успее.Другото мене което ме интерисува е какво ще каже Пейн на Наруто,целия план за контролирането на страните или ще го перифразира или нещо друго.Възможно ли е да се излакоми,индивидуално той да е ruler на всичките страни?С голямото му его,че е бог и другите му подобни тъпотии....
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|