Ебаси бе... Ичиго трябваше да ги скълца на 1/2 само като ги погледне, а като си насочи реятсуто към тях да ги пръска на парчета. А той имба фейл, само гледа лошо и се праи на мъж. Кенпачи пък не знам какви стероиди е блъскал, че да е силен колкото Ичиго (най-вероятно), но поне дава добър пример какво трябва да прави главния герой.
Супер беше чаптъра(като за Блийч). Най-сетне меле, но дано да не го протакат още много, че искам да свършва тая арка. Притесняваме, че сега наще колкото и да ги кълцат, лошите все ще се връщат заради умението на Юкио, което ще е доста лейм...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Зараки не е загубил форма. Жалко че битката му беше толкова кратка. Дано следващият чап да покажат боя между Бякуя и Тсушикима, май тои ще е най интересен.
Скучничко беше, цял чаптър само си приказваха, ама то като цяло тази арка не ми допада особено. Искам да видя битката м/у Тсукишима и Бякуя, дано да е добре направена.
Добре беше чаптъра (като за Блийч). Бякуя доста кораво го раздава. Кубо както винаги за фон използва бели/черни страници и единственото, което може да нарисува - Каракура Таун... А Ишида загатна ли уж нещо, което за момента няма да казва, или аз бъркам?
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения