|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пет Окт 08, 2010 8:02 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Wind_Falcon написа: dont listen to trolls Е добре не прилича ли на женчо?
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пет Окт 08, 2010 8:04 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Claymore47_Fen написа: Back when he started, Miura didn't figure that working on a manga with such explicit horrifying material could have serious consequences on himself. Working on Berserk for so long took a serious toll on Muira's psychological and emotional health, which is why he's taking so many long breaks; his employers are letting him recuperate so the guy doesn't fucking kill himself. I mean, if I spent so much time living in the heads of fictional people who've lived through the deepest darkest bowels of human depravity and cruelty, I'd snap and turn into a moe-addict too. Това го имах предвид като тролене.
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 8:40 pm |
|
mmaniac |
|
|
|
Трябваше да се внесе някаква промяна в образа, иначе щеше да им писне на читателите да гледат едно и също изражение на всяко посичане на няколко трола/орка/духа/рицари/коне... наведнъж Но това побеляване на косата е признак на страданието, което той претърпява, което не е малко изобщо... Като се замислиш, ако всяко изчадие на земята ти пречеше да живееш някакъв нормален живот или даже да спиш, и на теб щяха да ти побелеят косите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 9:45 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Да разбирам го но просто не ми по вкуса.Та дочетох до 315 чаптър и искам да кажа че не ми хареса клишираната фентъзи промяна която претърпя светът(класически тролове,еднорози,хидри и т.н.) но искам да кажа че Исидро и Пък рулират като comic relief.Малко ми е тъпо че Ганишка умря толкова лесно.Пък и защо изобщо се появи Sкull Knight-а със Меча на Резонанса(тъпо звучи ама е по-лесно за писане ) като не направи нищо срещу Грифит.Допълнително усложнение е че вече Грифит има на разположение огромна армия и столица и ми интересно как Гътс смята да го убие.А една моя безсмислена но пък моя си теория за Меча на Резонанса е че може да наранява астрални същества(Годхенд и подобни) защото е сбор от Бехелити,а Бехелитите са артефакти променящи съдбата т.е. времето и пространството на някой и ако бъдат събрани на едно място и управлявани с мисъл фактичсеки разсичат "личният" континуум на този срешу който са използвани. П.П.Някой знае ли кога ще излезе новият чаптър?
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Съб Окт 30, 2010 1:25 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Claymore47_Fen написа: Да разбирам го но просто не ми по вкуса.Та дочетох до 315 чаптър и искам да кажа че не ми хареса клишираната фентъзи промяна която претърпя светът(класически тролове,еднорози,хидри и т.н.) но искам да кажа че Исидро и Пък рулират като comic relief.Малко ми е тъпо че Ганишка умря толкова лесно.Пък и защо изобщо се появи Sкull Knight-а със Меча на Резонанса(тъпо звучи ама е по-лесно за писане ) като не направи нищо срещу Грифит.Допълнително усложнение е че вече Грифит има на разположение огромна армия и столица и ми интересно как Гътс смята да го убие.А една моя безсмислена но пък моя си теория за Меча на Резонанса е че може да наранява астрални същества(Годхенд и подобни) защото е сбор от Бехелити,а Бехелитите са артефакти променящи съдбата т.е. времето и пространството на някой и ако бъдат събрани на едно място и управлявани с мисъл фактичсеки разсичат "личният" континуум на този срешу който са използвани. П.П.Някой знае ли кога ще излезе новият чаптър? скулл наита деиства според "законите на случайноста" и когато се портна с меча при грифит забеляза л иче грифит не беше в преродената с иформа :3 според мен скулл наита промени света с този си свой разсичащ удър някак си комбинацията от грифит ганишика и скул наита на едно място създаде тая бяла вълна койято погълна цялата планета само да добавя че това беше епичен край на една епична битка :3
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|