Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 43 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:16 pm 
Аватар

Хора - да споделя една интересна теория която четох в един форум и ми се вижда доста вероятна понеже се сетих и за още нещо което я допълва ... та : :idea:

Роджър е умрял от болест причинена от Gear Second! Сега ще попитате "Ама как така .. тфа само Люфи го може?" Тук следва интересната част ... според някои когато човек с Devil Fruit способности умре .. плодът се появява отново (или нещо такова :roll: ) и когато Роджър е бил екзекутиран, Шанкс и екипажът му са взели плода и са го пазели с тях , но Люфи го изяжда ... и на мен не ми се вярва много,но се сетих че в арката с СР9-Лучи каза,че само като исползва Gear Second Люфи скасява живота си :roll:

Кажете мнение :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:23 pm 
Аватар

Роджър според мен не е ял от дяволските плодове, а колкото за теорията и на мен ми хрумна, дори имах фикче на тази тема :lol:

За разговора между Белобрадия и Шанкс - аз мисля, че те говореха за друго, онзи дето уби накама на Белобрадия, логията на мрака, той беше ранил Шанкс (лицето) и то преди да вземе силите си, демек - МНОГО Е силен. А Белобрадия го сърби, щото раната му напоня на този убил накама от екипажа, чат ли сте :P ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:33 pm 
Аватар

ем много ясно, че го е ранил преди да си вземе силите - Шанкс е с тоя белег още от първи чаптър като е в селото на малкия Луфи ;) едва ли тогава е бил толкоз силен колкото сега, разбира се де, че оттогаз да си правим извод за силата на Чернобрадия

а иначе не ми се вярва да е болест причинена от Gear 2 - то намаля живота, защото изхабява вътрешните му органи, а не му докарва неизличима болест, че да му трябва лекар да го поддържа

това за плодовете е възможно - никъде не се е казало Родж дали е имал или не плодови сили, а плода може да се появи само след смъртта на предния юзър - според тук:

SBS 48 написа:
Reader: Excuse me!! May I pose a serious question to the typically-vulgar SBS?? In Volume 46, Usopp said that the same power doesn't exist twice. But this doesn't make sense with what you said in the Volume 45 SBS... If the Gomu Gomu Fruit was in a book of fruits, then Luffy HAD to have eaten at least the SECOND known example of the fruit! Now, most beautiful and intelligent Ei-chan, explain it all! ✩ P.N. Takafi

Oda: Very sharp of you. But I'm cool. I haven't made any mistakes. As a hint, let me rephrase what Usopp is saying. "The same powers don't exist twice AT THE SAME TIME." How's that? For more detail, you'll just have to wait for a certain professor to make his appearance in the story, and explain exactly what the Devil Fruits REALLY are... Eventually.

та ще почакаме появяването на (най-вероятно) Вегапънк за да хвърли светлина ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 5:33 pm 
Аватар

PA3YM написа:
а иначе не ми се вярва да е болест причинена от Gear 2 - то намаля живота, защото изхабява вътрешните му органи, а не му докарва неизличима болест, че да му трябва лекар да го поддържа

това е според информацията дадена ни дотук ... по-нататък може да се окаже,че причинява някаква болест :roll: но това са само предположения и ще видим .. а може и да няма нищо общо с плодовете :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 6:45 pm 
Аватар

Аз вярвам че Лъффи и Роджър нямат толкова много общо колкото всички фенове се опитват да го искарат.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 7:21 pm 
Аватар

амии ... и двамата са идиоти , не ги е страх от смърта , Люфи повтаря думите на Роджър , хора който са помагали на Роджър-помагат и на Люфи , корабите са им направени от един и същи вид дарво (най-здравото в света) :roll: :roll: нз доста прилики има ... но никои не може за каже дали имат "толкова много общо" :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 10:14 pm 
Аватар

alexbg92 написа:
и двамата са идиоти

iRoNWill написа:
и хората се чудят на идиотизма им

Това съм го пропуснал, къде се споменава че Роджър се е държал като идиот?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 10:24 pm 
Аватар

telemaniaka написа:
alexbg92 написа:
и двамата са идиоти

iRoNWill написа:
и хората се чудят на идиотизма им

Това съм го пропуснал, къде се споменава че Роджър се е държал като идиот?
М дам никаде не е споменавано...........Ама съдейки по това което е направил е доста хитър......Друго обаче ме тормози връзката на Роджър с Лъффи според мен му е дядо Гарп му е дядо от страна на бащата а Роджър от майката....А това за плода можеби когато тоз лудия дядка когато е срешнал Шанкс когато той му е казал за това че е срещнал момче което казало същите думи като Роджър та според мен Е станало дума за този плод лудия дядка е отивал да го вземе а Шанкс му е казал каква е истината защото ако искаше да си възвърне плода можеше лесно да убие Лъффи и пак да намери плода.. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 11:17 pm 
Аватар

споменава се в арката с СР9 - дъртата русалка :lol: като си спомня,че Том-сан е помагал на Роджър и казва нещо от сорта "И той беше идиот,но ти все пак му помогна" или нещо такова :roll: не помня точните думи

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:16 am 
Аватар
Цар Алко

И аз съм чел мангата, но не съм скив твъдение, че Голд Д. е идиот, виж ако беше Гарп с две ръе щях да се съглася ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:35 pm 
Аватар

аз ви казвам какво каза бабата в ENIES LOBBY, че е бил идиот и Том-сан му е помогнал :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:11 pm 
Аватар

А таз седмица без глава немога да издържа трябва ми ОР..... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 3:01 pm 
Аватар
Цар Алко

.Нема чаптър, нема, нема чаптъъър :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 11:45 pm 
Аватар

защо нема да излиза днеска :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 12:13 am 
Аватар
Модератор

Защото си взе една седмица почивка и нямаше в последният брой чаптър. Но другата седмица ще има цветна страница.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 43 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]