|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 2:23 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
Роджър според мен не е ял от дяволските плодове, а колкото за теорията и на мен ми хрумна, дори имах фикче на тази тема
За разговора между Белобрадия и Шанкс - аз мисля, че те говореха за друго, онзи дето уби накама на Белобрадия, логията на мрака, той беше ранил Шанкс (лицето) и то преди да вземе силите си, демек - МНОГО Е силен. А Белобрадия го сърби, щото раната му напоня на този убил накама от екипажа, чат ли сте ?
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 3:33 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
ем много ясно, че го е ранил преди да си вземе силите - Шанкс е с тоя белег още от първи чаптър като е в селото на малкия Луфи едва ли тогава е бил толкоз силен колкото сега, разбира се де, че оттогаз да си правим извод за силата на Чернобрадия
а иначе не ми се вярва да е болест причинена от Gear 2 - то намаля живота, защото изхабява вътрешните му органи, а не му докарва неизличима болест, че да му трябва лекар да го поддържа
това за плодовете е възможно - никъде не се е казало Родж дали е имал или не плодови сили, а плода може да се появи само след смъртта на предния юзър - според тук:
SBS 48 написа: Reader: Excuse me!! May I pose a serious question to the typically-vulgar SBS?? In Volume 46, Usopp said that the same power doesn't exist twice. But this doesn't make sense with what you said in the Volume 45 SBS... If the Gomu Gomu Fruit was in a book of fruits, then Luffy HAD to have eaten at least the SECOND known example of the fruit! Now, most beautiful and intelligent Ei-chan, explain it all! ✩ P.N. Takafi
Oda: Very sharp of you. But I'm cool. I haven't made any mistakes. As a hint, let me rephrase what Usopp is saying. "The same powers don't exist twice AT THE SAME TIME." How's that? For more detail, you'll just have to wait for a certain professor to make his appearance in the story, and explain exactly what the Devil Fruits REALLY are... Eventually.
та ще почакаме появяването на (най-вероятно) Вегапънк за да хвърли светлина ^^
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 5:33 pm |
|
alexbg92 |
|
|
|
PA3YM написа: а иначе не ми се вярва да е болест причинена от Gear 2 - то намаля живота, защото изхабява вътрешните му органи, а не му докарва неизличима болест, че да му трябва лекар да го поддържа
това е според информацията дадена ни дотук ... по-нататък може да се окаже,че причинява някаква болест но това са само предположения и ще видим .. а може и да няма нищо общо с плодовете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 10:14 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
alexbg92 написа: и двамата са идиоти iRoNWill написа: и хората се чудят на идиотизма им
Това съм го пропуснал, къде се споменава че Роджър се е държал като идиот?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 10:24 pm |
|
SHADOWSONG |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
telemaniaka написа: alexbg92 написа: и двамата са идиоти iRoNWill написа: и хората се чудят на идиотизма им Това съм го пропуснал, къде се споменава че Роджър се е държал като идиот? М дам никаде не е споменавано...........Ама съдейки по това което е направил е доста хитър......Друго обаче ме тормози връзката на Роджър с Лъффи според мен му е дядо Гарп му е дядо от страна на бащата а Роджър от майката....А това за плода можеби когато тоз лудия дядка когато е срешнал Шанкс когато той му е казал за това че е срещнал момче което казало същите думи като Роджър та според мен Е станало дума за този плод лудия дядка е отивал да го вземе а Шанкс му е казал каква е истината защото ако искаше да си възвърне плода можеше лесно да убие Лъффи и пак да намери плода..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 11:17 pm |
|
alexbg92 |
|
|
|
споменава се в арката с СР9 - дъртата русалка като си спомня,че Том-сан е помагал на Роджър и казва нещо от сорта "И той беше идиот,но ти все пак му помогна" или нещо такова не помня точните думи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 1:16 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И аз съм чел мангата, но не съм скив твъдение, че Голд Д. е идиот, виж ако беше Гарп с две ръе щях да се съглася .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 3:01 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
.Нема чаптър, нема, нема чаптъъър
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|