Дата и час: Чет Фев 27, 2025 12:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 42 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 10:10 am 
Аватар

iRoNWill написа:
:lol: Тоя Декен какъв бой има да яде сега =)) =)) ония пристига и пред него Джимбей и Лъфи .... GG :lol: :lol:

Според мен ще е супер тъпо ако за тоя палячо трябват и Джимбеи и Лъфи. Тая арка като цяло лошковците са по слаби от другите арки. Особено при наще напомпани с 2 год тренировки. Аз мисля,че по някое време ще доиде тази дето владее фишмен исланда пиратка от новия свят. И наще ще се изправят срещу нея обединени фишмен исланд и в края на арката да се вее знамето на Лъфи над fishman island. Това ще е истинско изпитание за наще и го виждам като единствения начин арката да стане нормално дълга и с епични битки.
Вземи завещанието на Бялата Брада!! Искам наще да вземат всички стари територии, които той е пазил! И да кажат ето ни нас в новия свят съобразяваите се!!! всичко друго ще е шит и затъпяване на мангата~ Фък даже ми се ще го напиша в някои ОP форум дето ода го чете и феновете да го накарат да го направи!!!!!!!

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 12:10 pm 
Аватар

Зоро явно четем различни манги. Първо още мисля, че им е много рано на наще да се бият с Йонкоу и екипажа му. Второ няма как Лъфи да си забоде знамето на острова и да почне да взима територии и да ги обявява за негови и т.н. Лъфи иска да стане КРАЛ НА ПИРАТИТЕ, а императорите ще бъдат доста под него.
Това което Лъфи иска е свободата да си бръмчи където иска, в което си море пожелае.
Като стане КРАЛ няма нужда да има териториите на ББ или на който и да е друг, просто КРАЛ > йонкоу, тоест всички тяхни територии ще са на Лъфи и и другите SH
Има и друго (все пак сме вече на 600 + чап) и Ода реши да покаже наще като имби може наистина да победят някой йонкоу обаче някой от екипажа трябва да остане на острова, за да го закриля от името на Лъфи ( а това не ми се вярва) освен ако Джинбей не стане SH и не го оставят да пази фишмън айлънд.

Така най-накрая видяхме Франки и Робин, видяхме роднина на Том-сан и за мен най-важното е че ни Ден ни обясни как стоят нещата с гените им. Много ми беше чудно как синовете на Нептун един с един не си приличат и не мязат на татко си. Сега вече знам защо :thumb:
При положение, че Зоро е натръшкал "инвайдърите" защо коридора и портите бяха отворени (дали Лъфи докато е бягал с принцесата са ги оставили отворени) :confused:
В момента нещата стоят така - Зоро срещу Хюузо, кой ще се бие с останалите ? Усоп много се надявам да се сдави с Ходи, и предполагам за да са изравнени силите Нептун и армията му ще бъдат освободени, за да може да се бият с останалите от екипажа на Ходи; Нами предполагам, че като настане мелето ще духне нанякъде да търси за съкровища
И на едно нещо АДСКИ МНОГО СЕ НАДЯВАМ - представям си го така : Лъфи отива в гората, среща се с Джинбей казват си приказката, през това време Робин и Франки се срещат с тях и започват да си говорят. Ширахоши през това време говори на с майка си и в този момент Декен изкача - "Бохохохо любима идвам да те взема". Лъфи само го поглежда използва кралското хаки, декчо бебекчо пуска пяна от устата и "глътна вода удави са" =)) =)) =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 8:19 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:? Оптимисти сте...
Аз не съм. Според мен ще стане "малко шит и затъпяване"... Декен ще го изравнят с Джимбей поне като сила; Лъфи реално не е напуснал острова още, бтв, а ония лети към него доста бързо.

Иначе:
Ходи не ми изглежда противник за Зоро - по-скоро Франки;
Ще е най-удачно Санджи да нарита оная пенда дет' краде русалки - да ги спаси и да му се хвърлят на.. врата...примерно;
Нами и Робин въобще не трябва да вземат участие в битки;

Триначе:
Наще ако им е рано да се бият с нивото на император, какво да каже Дрейк, преди 2 години? v1 - Не всички императори са толкова силни сами по себе си. v2 - Дрейк не е искал да го сваля, а просто да се срещне с него и това му е бил начина да привлече внимание... Аз също съм за v2. Наще са далеч от това да се сбият с Мама-big-mouth..

Четирначе:
За мен най-добрия вариант също покрива ваще де :) По следния начин:
Дават на първа стр. Ходи и КО. как набиват хапове; Декен лети към Лъфи, пипа го, говори високопарно и после лети в рандом посока полу-мъртъв; Санджи спипва оная мижитурка как краде русалки и му натрясква канчето, след което ония става прислужник на готината форчън-телърка; Понеглифа, Биг Мама или някой НОВ АДМИРАЛ да се окажат причината за сриването на ФишменАйл по-късно и -> Последна стр.: Усоп, Нептун и КО пак се карат на Зоро, че е избил всички и се е кефил, Зоро пак се оправдава, докато Ходи и всички останали едвам берат душа по земята до "мижавите човеци", които толкова мразят...

Просто това последното да стане и вече ще престана да мръням за всички тъпанарски гафове, детинщини и нелогичности дето Ода изтресе последно време... :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 9:00 pm 
Аватар

Гледах арлонг парк- арката и я четох в мангата - тоест първо я препрочетох после пак - някой беше дал линк за 1 страница та така стана де :D

Предполагам че ще е нещо подобно на ситуацията тогава което ще е тъпо -тоест смятам че тези ще ги изравнят с нашите.

Октопода меченосец 99% съм сигурен че ще е със Зоро може и с Бруук -ама Луфи каза че бил силен(може би). Шефа им - Луфи го няма така че трябва да е друг - а освен Зоро няма :)

Искам нашите да ги натръшкат и да речем 1-2-3ма да останат да се бият в 2-3 страници ама не ми се вярва да приключи толкова бързо боя просто ;/

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 9:59 pm 
Аватар

Всъщност си мисля, че боищата ще приключат много, много бързо.
Смисъл фишмън острова е частта, която разделя гранд лейн с новия свят - и знаем за този остов от прекалено много време.
Не мисля че ще свърши за 10-20 чапа, мисля че ни чакат най-малко 40-50.
Това значи, че страухатс ще натупат за 10тина чаптъра рибоците и след това ще излезе истинския бос на арката. Там вече боя ще е по-дълъг.
Така си мисля аз. Ще видим :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 11:58 pm 

Абе хора, май забравихте спецификата на Декеновия плод.Достатъчно е да докосне прим.Луфи с ръкавицата за да го превърне в оръжие срещу Ширахочи,освен това може да използва много предмети едновременно като оръжие.
Мисля че битката няма да бъде нито лесна нито кратка.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 25, 2011 8:47 am 
Аватар

^и как по точно ще докосне Лъфи притежаващ всички видове Хакита и знае за силата на Декен :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Фев 25, 2011 10:20 am 

Лъфи не е от най...-досетливите
"''Драстиииии, приятно ми е ... да се здрависаме преди битката ?" =))

МнениеПубликувано на: Пет Фев 25, 2011 11:08 am 
Аватар

Или "Драстиии ТИ ЛИ МЯТАШ РАЗНИ НЕЩА ПО ПРИНЦЕСАТА БЕЕЕ" :death: :death: :taz:
Само чудното е как ще се бие под водата ... може Джинбей да го замести и да прати Лъфи в двореца понеже Арлонг2 уш е много силен :roll:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 25, 2011 11:51 am 
Аватар

Забравяте нещо много важно :) Ван Дер Декен също не може да плува. Сам си го каза преди чаптър-два.
Ще е равностойна битка но не вярвам Лъффи да се озори твърде много.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 3:36 am 
Аватар
Цар Алко

loader написа:
spiralkinda написа:
Най-интересно беше частта с Робин, да видим до какво ново инфо се е докопала. :peace:

Абе не че нещо, ама някога разбирали ли сме какво е прочитала? :lol:

Не сме, на гробището ще се окаже отново някой надпис написан на език, който само тя може да разчете, за последно е чела в Скайпея ( как е? небе, сега дъно на океана). Като го прочете и ще каже на Луфи да ги пребива, и да си ходят. =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 7:20 am 
Аватар

А вие май забрявате как са вървели битките на Лъфи през цялата манга досега.

Винаги 1во има една среща на Лъфи + главния лошковец който трябва да бие, бият се малко, спират и след време е вече финалната битка. Така беше с Арлонг (бият се, Лъфи си вкарва краката в цимента за атака и не може да излезе, Арлонг го хвърля във басейна, спасяват Лъфи, финална битка), Крокодайл (кроки го набучка, после Лъфи идва с водата), Енел (бият се 1во на големия кораб преди да излети, Енел му прави златната топка около ръката, тръгва си да унищожава Скайпия, финална битка), Луци (1ва битка в стаята на Айсбърг когато го пазеха, финална на Енийс Лоби), Мория (1во Лъфи беше с бронята и Мория му взе сянката, Лъфи гони сянката на Мория, накрая финална битка) и много други. Сега и с Декен ще е така, ще има малко меле но няма да е цялата битка между тях. И мисля че нищо не сме видяли от който и да е че да сме сигурни как ще се развиват битките.

Арката те първа започва, и тия ще са главните лошковци. Биг Мъмъ може да дойде накрая, уж научила какво става и да си върне острова, а те наще да си ги изпосмачкали вече, и да се разбере че е майката на Лола примерно...

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 5:58 pm 
Аватар

Искам бой вече. Също така това чакане всяка седмица ме убива, искам да прочета много наведнъж, но и не искам да я оставя за 2 месеца...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 11:29 am 
Аватар

Фалконе за мен битките на Лъфи вече няма да минават така - да го мачкат и чак след това той да ги намачква.
Според феновете вече сме преполовили мангата, влизаме в Новия свят - където са само най-силните пирати. Не казвам, че се бие с йонкоу или адмирал левел пират и да го побеждава с една две атаки - напротив ще има голям бой и т.н., то това е ясно. Но се съмнявам някакви но-нейм дрисляци - Декен и Ходи да са на нивото на Лъфи, хел дори преди скипа съм сигурен че Лъфи щеше да ги оуне.
Плода на Декен е едно нищо, при положение мантрата на Лъфи не може да го засраши с нищо.Знам че и най-безполезните плодове, Ода така ги завърта че ги прави имбави (най-малкия пример е на Лъфи плода).
Всичко е до това как го използваш ама ай сиктир ако дори докосне Лъфи :evil:
Искам нов Лъфи, който да кара кораби и сгради да се пукат от малкото хаки което отпуска несъзнателно, ей това искам да виждам от тук нататък в мангата :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 2:35 pm 
Аватар

Няма слаби противници според мен, и не съм я почнал мангата за да гледам наще от началото да се бият на минимум равностойно ниво.

Пепел ти на устата че иначе още по-зле ще стане OP.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 42 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]