|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 9:11 pm |
radi13 |
|
|
|
Trafalgar. написа: Вече се обсъди ръката и си я ИМА меча стърчи под Лъфи остана само окото което за мен си е там Дано си прав за ръката. А аз окото-така изглежда точно като пират Не ми се чака въобще до другата седмица.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 9:28 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Wind_Falcon написа: Точно защото е разпространен е толкова тъп. Ма ако не бе разпространен, щеше да си е супер-готиния, нали Точно щото е супер-готин е разпространен. Бих предпочел да е това, отколкото да няма око. Но според мен просто е намигнал де Твърде мн се филмирате по тоя спойлер-къвър. Ако се съди от там, Робин е лелка! А тя всъщност си е мега-готина вътре в чапа. И къде подяволите го виждате т'ва сору така и не разбрах Разбирам, че е тичал много тия години, ама па Сору.... тз. Може и да е бързичък, да, ама...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 2:32 pm |
Hajutze |
|
|
|
Claymore47_Fen написа: Ghostbuster написа: По принцип може да е решил да го затвори, за да се упражнява и да не е прекалеееено силен за противниците си... доста разпространен мотив Айде де това да не ти е Кенпачи идиота? Накрая може Кенпачи да взаимства от Зоро .. да почне да си държи меча с уста, че да може другите куцоляги да са му на нивото OnTopic: според мене просто намигва, за да може да се види как изглежда целия белег.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 2:46 pm |
Hajutze |
|
|
|
Claymore47_Fen написа: Мен би ме изкефило ако е с едно око.В аниме и манга еднооките са badass Guts. Никога не пречи да си загуби и 2рото око и да стане сляп swordsman (също, доста популярно мисля ...)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 5:05 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
[off-topic] Claymore47_Fen написа: Айде де това да не ти е Кенпачи идиота? аз пък се сетих за Takato Mutsu от Shura no Toki XD това ме накара да се почувствам стар
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 5:19 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
А аз се етих и за двамата, докато пишех поста интересно ми е в следващата глава дали Лъфи ще използва хаки срещу фейка, или ще го пребие old school~style ...
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|