|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 10:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22417_1278663355.jpg) |
haku_chan |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Sango-chan написа: SayanMk написа: Итачи е гений, факт. Надявам се някой да разкаже историята от неговите очи, щото нз до колко той е мъченик и до колко е просто мега-пича... Но сега като Наруто извади шаринган ще си продам котката и кучето и ще ида до япония на напсувам Кишимото очи в очи :0 [b]аз ша се скрия в куфара ти и след като го напсуваш ще го убия със пласмасова вилица ![Изображение](http://i30.tinypic.com/rlz4ib.png) [b]
Почакайте ме и мен и аз искам да го убия, ти действай с вилицата, а аз ще му изватя очите с лъжица.
Аз мисля, че това дето Итачи даде на Наруто е някаква сила, която може да спре Мадара и Саске да контролират Кюби или пък му помага той да я контролира. Пък може и нещо, което да помогне на Наруто, да защити Коноха. Итачи си е умен и знаеше че Мадара ще опита да изманипулира Саске и за това с очните техники дето сложи в Саске се опита да го убие.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 12:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Каква детелинка ви гони? оО" това е по-скоро някаква изкривена версия на структората на атома...лично на мен много ми харесва ^^
Итачи....така гадно ми стана като умря...беше ми първия любимец от Акатски. Т_Т
Саске, нз, вече не го мразя...даже ми е жал за него. Само го размятат напред назад и го манипулират. Лъжат го и му бъркат в решенията. Горкия...все измамен.
Гаргата в устата на Наруто...втф оО" това беше странно и неочаквано...Дано най-сетне направят Наруто по-силен, че ми омръзна Саске да вади 9809830 яки техники и дзъркали. И как не се задави и не умря от задушаване - мистерия.
Знаех си, че Саске ще прави бебета! Айде Сакура, отдавна чакаше тоя шанс...може пък Саске да иде не в Коноха, ами на друго място да си се плоди и умножава членовете на Учиха. Коноха само ще му се бърка, още повече, че нарочно е поръчала избиването на клана.
Ако бях на мястото на Саске щях да утрепя старците и да си обера крушите и да си създам клана нейде другаде.
Наруто милия стана баси емото оО"
едит: Верно, че саске има нова причиеска беее XD е, какво, мен ме радва ^^ Не е емо бтв....Както казах Наруто е вече емото....и наистина е тъпо, както Итачи изтъкна, да го връща дори срещу собствената му воля...Нз....Наруто го правят баси гея...оО да жертва толкова неща, само да си домъкне приятелчето >.>
Искам да видя Зетсу как се бие оО мн ми е интересна тази личност ^^
Съшо и развитието на повечето от Коноха...малко ги зарязаха >.>
И аз искам да видя нещата от гледна точка на Итачи...наистина да се проследи трагическата ирония и подобни оWO мн интерсно...както е тръгнало с флашбаковете, нищо чудно да го видим и от негова гледна точка ^^
И искам да облекат Наруто в други дрехи......защо се Саске получава някакви яки??? >.> Киши не е честно така да се пристрастява към определени герои. Мангата Стана "Saske - God of the world~" oO >.>
И защо Тоби/Мадара се мъкне със Саске??? ОО да му гледа сеира...
Последна промяна Shadowcat на Нед Юни 08, 2008 12:31 pm, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 7:52 pm |
Kakkashi |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Цитат: предполагам следващите главища са посветени на разкодирането на смс-а от джирая
Чул те господ !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 7:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15907_1241337617.jpg) |
InSiDe_HeLL |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm Мнения: 461 Местоположение: Tengoku
|
Kakkashi написа: Цитат: предполагам следващите главища са посветени на разкодирането на смс-а от джирая Чул те господ !
Ако питаш мене и дявола вече е почнал да се моли да дадат СМС-а на Джирая пуууу. Анимето се казва Наруто, защо мамка му стара в 2/3 от анимето дават Саске.. да вземат да го прекръстят на на него... И да вземат накрая да направят и Наруто малко силен бе, все оня черно косия, тос шаринган го направиха на незнам какво вече...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 9:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ох, милият ми Ита-чан ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Много ме е яд че умря... Обаче пък какво се оказа - че той завързва всичките (е, добре де, 2/3) от интригите в цялата манга. Ако не беше се подчинил на Данзо (или както там се казваше), Саске нямаше да го намрази, нямаше да хукне след Оро, Наруто нямаше да хукне след него и в крайна сметка и двамата нямаше да получат сили от него. И на мен нямаше да ми иде да му набия малко ум в главата на Сасу ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Как може един герой да направи толкова много простотии просто не ми го побира ума... Но наистина ми е много интересно да видя какво точно е дал Итачи на Наруто. На Сасу - ясно, ма на Лисичко? Въпреки че ще умра от смях ако се окаже, че в крайна сметка имаме Super Sharingan+Snakes vs. Ordinary Sharingan+Kyuubi
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 2:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15907_1241337617.jpg) |
InSiDe_HeLL |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm Мнения: 461 Местоположение: Tengoku
|
Alkash написа: Да .. по тая логика за всичко е виновен мадара че се е родил толкова силен че тъй станало със сички че лисицата че наруто че баща му ... че чудеса .... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) итачи е бил просто една поинка .. мислите ли че тия дъртите с атъпи и не са предвидили кво ше напрай итачи.. та може даже те да са го манипулирали за да направи точно тези стъпки ... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) а знае ли се още кво се върти в главите на тримата (глупаци) дърти на коноха ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Още 1 проблем..тези дъртите пак ще направят нещо...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 9:19 pm |
NI4KO |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
elyon написа: .........
Може би пропускаш факта , Учихите готвиха преврат,което би довело размирици във "Огнената държава" ,което би довело до 3 или 4 война межди останалите страни.Това се казваше в мангата даже.
Иначе според мен е дал нещо с което да неутрализира шарингана на Саске(може би шаринган кой знае ,те си дават уменията сякаш за жълти стотинки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).Нещо като план Б ако план А не проработи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|