Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 41 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:22 pm 
Аватар

Buggy the Shichibukai-PURE WIN!!!

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:48 pm 
Аватар

Nah, Buggy the Yonkou would be an epic WIN!

Аз бях останала с някакво впечатление, че Buggy ще се стреми направо към Yonkou и няма намерение да има близки срещи от трети вид с the Government (какъвто и ща да е), но явно съм сгрешила ;? Ще е интересно какви ги е свършил точно пък той x3

И не вярвах, че ще видя някой да нарече ДонФламинго - Дофи x3 Напоследък Ода наистина нахвърли доста неща - сега да видим и какво ще прави с тях ^.~

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 10:59 pm 
Аватар

Мен ми е по-интересно, кой ще е седмия.
А и не е толкова трудно фламингото да го е взел , нали казаха, че когато някой изял плод умре, плода се регенерира в най-близкия плод, а той беше там като умря Ейс.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 12:00 am 
Аватар

Къде са го казали това?! :shock:

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 12:09 am 
Аватар

Смайли, като умря.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 12:19 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Nah, Buggy the Yonkou would be an epic WIN!

Аз бях останала с някакво впечатление, че Buggy ще се стреми направо към Yonkou и няма намерение да има близки срещи от трети вид с the Government (какъвто и ща да е), но явно съм сгрешила ;? Ще е интересно какви ги е свършил точно пък той x3

Meh, тая позиция му е повече от достатъчна. Той е слабичък, не е нищо особено, нито пък екипажа му, и лесно могат да го смажат. Ако стане Yonkou няма да изтрае дълго... много хора ще са му по петите, а ползите, които би могъл да извлече не виждам да са чак толкова много. Да не говорим, че ще е пълна подигравка да се издигне на такава позиция...
Докато докато е шичи за него няма никаква опасност от правителството. То самото от своя страна печели не толкова от делата, а от славата му и това какво говори тоя му пост :lol:

+ Не знам от де ви хрумна, че Лъфи ще яде плода :lol: Най-добрата реакция, на която може да се надява Фламинго, според мен е, Лъфи да реагира, защото чрез плода Фламингото би имал възможност да оскверни паметта на брат му. Знам ли... струва ми се по-възможно от това да го излапа. Ако Лъфи обаче почне да прави номера като чернобрадия, много ще се разочаровам.

Also, Бони май е отървала кожата, а? XD Последно помня, че беше в бая лоша ситуация.

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 2:11 pm 
Аватар

В тоя чаптър имаше доста информация - Баги (доста предполагаха, че е станал Шичи (и аз бях от тях) в оня панел с птица ли какво беше, дето му носеше писмото).
Бони е отървала кожата, алианса на Кид същи мислят да свалят Йонко - интересно кой ще е той(дали няма да изкочат изведнъж и Люфи-Лау с на Кид алиънса срещу Кайдо ?). Интересно ми е кой е 7мото Шичи ? Дали е ЧБ или той се е издигнал в Йонко? Дофламингото изглежда е нещо като "флийт адмирал" с 4ма подчинени адмирала или нещо такова (тия пика, купа, каро и спатия столчета на това ми се струва) - явно тия 4мата са му най-силните.
Просто на Ода евала му правя - толкова много чаптъри, а още колко много им да покаже. Драгон най-ме е яд, че няма никакъв скрийн тайм - дано скоро го видим и него

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 5:27 pm 
Аватар

След войната, Черната брада зае мястото на Бялата и стана император, така че са: той, Шанкс, Кайдо и Голямото мамче. Луфи и Лау са тръгнали след Кайдо, затова предполагам, че Кид и дружките му са след Мамчето, просто Шанкс е прекалено силен, а не ми се вярва толкова скоро да нападнат Чернобрадия :?

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 12:02 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

VastoLorde96 написа:
Да де, ама преди него се говореше така - не можеш да издържиш на силата на два плода. И има някаква логика Черната брада да е жив, защото заради Ями-Ями плода му, тоя стана пълен мазохист...

Е коментирали сме преди, Белега на Шанкс, трите глави на знамето на Черния, момента, в който за първи път Лъфи,Нами и Зоро се видяха с него и казаха после на Нами "Не беше един човек", при положение че екипажа му го нямаше никъде наоколо.... Най-вероятно Черния има или 3 стомаха, или 3 личности/физически или не, в едно тяло.
SonGoku написа:
П.С. Струва ми се, че скоро време Ода ще даде зелена светлина на революционера. Предчувствие, huh...

Ми време му е. Няма скрийнтайм защото показват предимно съмишлениците му, а именно - показаха ни АО ;]]]]]

Лъфи би било тъпанарско да се подведе по този плод, независимо иска ли го или не. Всъщност не разбирам как по-точно ще се подведе In the first place.. месо да му предложи по-бих разбрал. Но как и да е. По въпроса с изяждането: Лъфи е гума. Не е нужно даа.. дайджества храната си. Може да го изяде, без да го разрушава и просто да го пази в тялото си. Но не мисля, че може да го изяде просто ей така. Нито че смайлифакторито може да произвежда зелечуци. Като цяло от момента, в който в тая манга се появи ХАКИ, плодовете вече са само украса почти. Вижте какво стана със Смоуки ;/
ОТ ДРУГА страна, би било епично, донякъде, Лъфи да направи номера на Черния. ЗАЩОТО в крайна сметка Ейс загуби битката Огън срещу Тъмнина. Лъфи може да реваншира.

Аз иначе очаквах Фламингото да има нещо на Сабо :? Та е възможно и Сабо да изяде плода.. не вярвам да е умрял. В тая манга се умира само от Белия насам... :lol:

Тая четворка фриказоиди на Дофи ( :lol: :lol: :lol: indeed) ми е няква мн противна. Интригата ще е ако самурайчето приятелче е един от четиримата вече ;0

А Черния не помня да са потвърдили, че е император!?

Иначе Бони нали Псето я спаси, а тя най-вероятно е бивша Маринка/Сестраму/Приятелка/или нещо такова, тъй че я е оставил...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 3:17 pm 
Аватар

Изображение

А колкото до Сабо, аз имам предчувствие, че се е присъединил към революционерите. Мрази семейството си, иска да промени света, имаше една среща с Дракон.

Edit: realist - Именно! Теорията ми се крепи предимно на това :lol:

Последна промяна VastoLorde96 на Съб Мар 02, 2013 7:18 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 6:27 pm 
Аватар

Сабо нали Драгон го спаси, нормално да е станал революционер.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 7:26 pm 
Аватар

Журналистът който е разкрил алиансът на Кид е Абсалом. You heard it here first.

Някъде бях чел фен теория за фамилията на Фламингото че ще е тематически обвързана с точно с карти за игра. Трябва да я изровя, може и нещо друго да е отгатнал човекът. Също така столът със сърцето е единствения празен, може да е старата позиция на Лау...

Лъфи подкупен от месо - =))

Лау да се подвежда и фейсът му след това - :lol:

Франки убеден в способността си да намери фабриакта и след това състраданието му към Канджуро - classic.

Бъги Шичибукай - ЕПИК!

Изображение

И Fujitora може да е нов адмирал!

Също така Фламингото го очаква една Слонска Базука когато се опита да шантажира Лъфи с плода на Ейс. Не заради друго, а защото съм убеден че на Лъфи ВЪОБЩЕ няма да му пука за плода. Той сам в Алабаста си го каза - Ейс е силен не заради плода си, според мен Лъфи по никакъв начин няма да свърза каквата и да е част от Ейс с огнения му плод.

И Саяне, и тогава и сега го казвам, теорията за Черната Брада е сред най-налудничевите които съм чел за ОП. Заедно с тази за изчезващите му зъби. Шансът да е вярна е 0% според мен. Особено ако се върнеш назад в новите сканове на мангата и минеш през момента в Мок Таун отново. 2рия плод на Черната Брада е вследствие на плода му според мен (заради това му трябваше и черният плат). Не виждам абсолютно никаква връзка между ЧБ и Вегапънк. Може Лафит примерно по някакъв начин да се е докопал до такава информация, но ме съмнява. Също и за момента не е подсказано в мангата по никакъв начин дали Вегапънк може да "слага" два плода в един човек. Може да предположиме че може, защото вече знаем че той е открил как да комбинира предмет с плод, направил е книга с всички познати варианти, и как да направи оръжие от силата на нечий плод (лазерът на Кизару в Пацифистите). Също така в SBS-овете Ода подсказва че Вегапънк едва ли не знае абсолютно всичко за плодовете. Но засега съм по-сколнен да вярвам че претежаването на два плода е уникално умение на Черната Брада вследствие плода му. (също така той не е изял плода на Бялата Брата, а открадна силите от трупа му, има разлика)

Edit:

Изображение

Изображение

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 12:43 pm 
Аватар

Луфи добере ли се до плода на Ейс, първо ще го даде на Чопър и на Узоп, за да го проучат, пък после ще реши какво да го прави - да го яде ли, да го погребе ли и прочее. Поне според мен >.>
realist написа:
Сабо нали Драгон го спаси, нормално да е станал революционер.

В информационната книжка One Piece Green бе оповестено, че Сабо е загубил живота си при инцидента.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 1:37 pm 
Аватар

Thats bullshit.
В един от СБС-ите попитаха Ода за треите чашки при гроба на Ейс и той много силно намекна,че това е Сабо.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 1:41 pm 
Аватар

Може би "Сабо" е "умрял" в инцидента, и се е родил революционера Х :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 41 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]