Дата и час: Пет Фев 21, 2025 10:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 41 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 1:46 pm 
Аватар

Защо да не е последната ? То вече няма на кьде .. остана и ся да избягат някаде си или да пречукат наще ... 2рото не ми се вярва щото и Вейзардите като дойдат .. тия еспади тряя са безсмьртни.... но все пак нито ти нито аз знаем кво ще стане така,че няма смисьл да спорим :idea: но ако си спомняш в СС зераки каза,че иска да стане по-силен и дори се опита да попита за името на меча си ... така и не стана :D но може до ся да го е открил :roll:

Ако обичаш спри да цитираш мненията точно над твоето. Не знам вече колко такива ти оправих... Цитата се използва ако искаш да цитираш нещо конкретно което е казал даденият човек, а не да му цитират целият пост !
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 5:45 pm 
Аватар

Уляляяя, стана тя работата ;о)))
Искам протакащо се интересни и зрелищни битки с обрати! ;о)))
Доволно интересно ми е, хихи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 6:05 pm 

Да бе, последната битка.... грънци. Да не говорим, че може тоя "крал" като го отворят да стане и с него нещо. Допълнително може да има някаква арка дето да намесят родителите на героите. Какво имаш предвид под "последната битка"... много капитани, много лоши, вайзарди - ако има една битка ще стане доста глупаво, имам предвид ако всички се оформят в индивидуални битки 1 срещу друг ще има поне 20-ина битки дето могат да ги разтягат като локум още 4-5 години. Ичиго трябва да се сбие с Айзен - това вече "може" и да е финалната битка, но дотогава има поне още 200 чаптъра (оптимистично погледанто). Не мисля, че Блийч скоро ще свършва - пък и не искам, но искам КОН !!!! :lol:

Относно Зараки няма смисъл да го променят изобщо - образът му си е много добре направен и в момента. Не му трябват някакви Банкайчета, че да става по-як. Ако си спомням добре капитан се ставаше (един от начините) ако успееш да победиш друг капитан и Зараки точно това направи. Всичко в него е първична сила без някакви допълнителни стимуланти даже и никакви шинигами "магии" (не му помня името).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 6:22 pm 
Аватар

Историята е с толкова "вратички", че и Empire State Building би й завидял ;о)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 2:30 am 
Аватар

Че има на къде - има. Историята ще продължи със сигурност, тъй като Кубо не случайно вкара "Дивизия 0" в историята. Това не е случайно! При това следващата седмица няма да има нов чаптър, защото Кубо работи над най-новите, а и няма инфо кога мангата ше продължи, т.е. може да почакаме повече от две седмици до нов чаптър...

Хващам бас, че си чел на SleepyFans релийза :>
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:10 pm 
Аватар

Хм, ако Кенпачи развие банкай няма кой да го победи,така че не е в интерес на мангата тои да става бог!

П.П. ще ми е много кеф ако бащата на Ичи се окаже "the king "!^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:21 pm 
Аватар

ем незнам за Зераки си помислх,че може да го направят по-силен ... понеже Айзен е бил в СС доста време и горе долу знае силите на капитаните , а беше толкова убеден ,че 3 еспада ще ги бият :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:26 pm 
Аватар

Пчти сигурно е, че не е краля, но може да има общо с нещо, но се съмнявам, предполагам е свързан с девизия 0.
А и още ми е в главата това дето каза Бякуя в СС арката като се би с Ичиго, че той е вторият който ще види истинската сила на меча му, т.е. банкай v2 и още се чудя кой е бил първият :roll:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 8:22 pm 
Аватар

Зараки вече неважи, изигра си ролята в тази сага, сега е ред на другите капитани(сега да не ме нападнете, и аз съм фен на Зараки)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 2:49 am 

Ако искате да правите Зараки бог го направете с Банкай и вайзардска маска, докато държи меча с две ръце, два крака и зъби, че и с гъз даже. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 8:20 am 
Аватар

Zung
ахахахахха ахахахах :lol:
Ениуеи за Зараки е по вероятно да стане Ваизард от колкото да развие банкаи. Най-малкото ще му отива на Брут стреингхт нещото :lol: Пък и не трябва някакъв талант особен в тая насока. :lol:
Но едва ли понеже той няма никакъв лимит отнасящ се до битки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 12:13 am 
Аватар

Абе стига сте хленчили с тоз зараки бре...дано ичиго извади нещо друго от гетсуга теншоу.Един kage bushin би му дошъл добре :P :twisted:
Ичиго наистина му трябва чудо,ако се бие срещу Ulquiorra

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 12:58 am 

Не му трябват нови техники за какво му са? Да резне 2-3 пъти с меча и да го направи на салата и това е - за кво са му някакви екстравагантни атаки. :lol: Все пак Ичиго не някво Шинигами дето се е учило 500 години на магии или е измисляло някакви специални техники. При него всичко се развива с битката - бият го мачкат го, той мачка и т.н. Кога време за учене на нови неща? - само по време на боя - импровизация му е майката.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 1:17 am 
Аватар

"резне 2-3 пъти" :shock:
Че то тука ги резват по 200-300 пъти, изгубят кръв, колкото целия китайски народ, и накрая с два бинта са като нови и даже се ъпгрейдват и могат да ги ризнат 2000-3000 пъти и пак нема да се гътнат

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 10:02 am 

Има битки, където на кървят като прасета 2 часа - пак кървят ама не се режат анатомично :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 41 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]