|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 24, 2013 11:36 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мен също не ме изкефи появата на Белами в няква уж-промених-се и се-пак-съм-си-тъп светлина. Кво е в крайна сметка..? Разбрал е, че света не свършва до пред носа му и че е заслужавал да бъде пребит? Ходил е до скайпия и там са го смазвали от бой докато стане по-силен? .. DONT F*CKIN CARE. Чакам да измете пода, ОТНОВО. Защото за друго няма как да става. Той служеше на Дофи още тогава. След като го разочарова, това му е шанса да се върне под опеката му... смешник. Както винаги. Дядката полу-гигант ме кефи. Нямам търпение ония " " <- какмубешеимето да посегне на Лъфи и дядката да го смачка с един замах Защото 100% вече има внуци и няма никъв проблем с Лъфи и Гарп.. Бартоломео съвсем забравих, че беше уж-тайнствения силен гъз от по-миналия чап.. ми къв е тоя бе? За чии ми се губи времето с тоя нищо и никой вампир... тва е пълнеж за анимето да си го разгръщат както си искат, ама тука тия... са ми малко излишни. Приятел на Джимбей? ФФС бе, или давай Джимбей или поне прати писмо, че никога няма да джойнне екипажа да не го мислиме, баси, мн ме дразнят увиснали ситуации =/
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 08, 2013 2:18 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Стареца е струвал 500 милиона?! Явно е бил много твърдоглав А Принц Педал... учудващо силен ми се стори, щом удържа на силата на стария...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 09, 2013 1:25 am |
Telemag |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Намерихте ли, завода за фалшиви дяволски плодчета? Питам за вашите идеи, за да кажа моята .
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 09, 2013 10:00 pm |
|
Spike |
|
|
|
Ще е яко да е под колизеумът. ама може и да е другаде... Въпреки че стана доста добре с тоя дядо и главата му, се задържа на сабя? дъ-фак?? Не знам защо тоя Бартоломео почва да ми пълни душата.. D::D Доста лудак ще се окаже тоя..макар честно да си призная малко ме дразни външният му вид, но определено му отива. просто моя вкус..даам... >.> ;d Ееехх..и толкова исках рибчо да продължи, ама пък на.. :[ --- Видях мнения относно екипажа на Широхиге преди и това лично ме заинтересува. Според мен обаче няма да се появят повече в мангата. Би трябвало да са се разпаднали щом капитанът им умиря - принципно така става с крютата. Апък и Тийч вероятно е превзел всички техни терототии. Жалко наистина, но друга ера - други badass-и. Но наистина много ще е яко ако са се запазили и да се включат в битката за плодът по-друг начин. Просто да нахлуят в колизеумът и да кажат: 'Дайте ни плодът иначе ще ви избием!! Той принадлежеше на капитана на 2ра дивизия от Широхиге кайзоку и по-право е наш!' или нещо такова и да подкрепят Луфи още веднъж.Пак да се бият Маринес и пирати както и да видим и CP-0!! но това е много оптимистична прогноза според мен. ;d;d
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 09, 2013 10:31 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
хехех, това е яко wishful thinking Нааааай-мн феникса Марко да ни удостои с тая чест. Не че не е достатъчен.. ама надали. Лъфи няма да си запази тайната толкова дълго. Дядката щом Гарп го е бил значи има доста weak-pts. Хандсом-рукито, извинението на Ода за това, че не-само-наще са руукита, е естествено да е по-силен от Кид, Сламата, Апо и Лау. Не е кой да е, той е рууки, също като тях +2 год над техните. Семпай. Очаквах го да е супер мощен, но не вярвам да влезе в битка с Луфи...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 09, 2013 10:49 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Съгласен съм, че ако някой от бившия екипаж на Широхиге ще се показва, то това ще е Марко. Също съм съгласен за Принц Педал, както е толкова надъхан да убива нашите, така ще им помогне накрая, иначе нямаше смисъл Ода да му обръща толкова много внимание, все пак не е единственият, който ги мрази
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|