|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 7:11 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Някак си слаб ми се видя чаптъра. Ога, че е изруд го знаехме, но сега знаем, че е още по-голям :>. Все пак и Ога е играл нечестно срещу други противници като е използвал магия, не че нямаше да ги бие и без магия ама все пак е ползвал :>. Чудно ми е да не се превърне мангата в гонене на бебето, т.е. разни да го отвличат и постоянно да тичат след него да го връщат. А Хилда можеше да го остави на колко човека, а решила на непознат да го даде... btw http://vomic.shueisha.co.jp/beelzebub/ :> VOMIC, дано да е хинт към аниме след време
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 5:35 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Аз очаквам поне 2 чаптъра преди да се стигне наистина до кулминация и яка битка - може да се поступат малко, но не мисля че истинския бой ще почне в следващите 2 глави - оня имаше някви свои мега силни хора, така че и тях ще ги видим в действие, предполагам в битка с помагачите на Ога :/ иначе Bl е една от малкото манги, които ми стават все по-интересни напоследък. can't wait 4 da big showdown
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 6:59 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Според мен ще свърши мангата. Японците са малко извратени и сигурно ще я прекратят предсрочно. Няма да им е за първи път.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 1:09 am |
hikuk |
|
|
|
Хах интересно ми е кой ще избере, макар че е ясно кой ще е отсега, че иначе мангата трябва да свърши. Иначе яката работа, не е лесно да си толкова тъп, че да се биеш заради самия бой(Зараки Кемпачи дъх).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 3:15 am |
hikuk |
|
|
|
Ми не виждам какво му е умното. Разбирам при бойните изкуства и т.н. турнири разни спаринг мачове и т.н. ама ей така да си вървиш по улицата и да скочиш на някой щото те е погледнал...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 11:08 am |
hikuk |
|
|
|
Сега по закона на логиката Ога трябва да помете земята с тоя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Пет Окт 30, 2009 9:26 pm |
Hajutze |
|
|
|
deathrazor написа: Кулнис. Поправка Епик "кулнис" Нашия си намери спаринг партньор
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|