Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 10:00 am 
Аватар

тихо сега - достоен противник е за да оправдае това, че му скачат няколко човека :lol:

*prophet modo ON*
тя битката ако започне в следващия чаптър предричам, че ще свърши след 10-ина чаптъра, в които ще има и флашбек за Оз естествено, където ще се разбира, че той се е казвал Емес Д Оз примерно и тъй като е от клана Д съответно е добряк и страните, които е завладявал са били заблудени членове на Световното правителство 8)
а към края на битката ще се появи и Луфи и в крайна сметка Оз ще реши да му върне сянката доброволно, защото Луфи ще продължи мисията му да свали WG-то (пък и като е такъв голям Оз не може да носи сламената шапка, която изглежда му е слабост) :pirate2:
*prophet modo OFF*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 9:10 pm 
Аватар

И като стана дума за клана Д... много народ, много нещо xD
Почти се бях навила на теорията, че Гол е татинко на Лъфи, ама работата се оказа съвсем друга... малко особенно ми дойдоха тия чаптъри със семейната история на Лъфи, всичко дейде така.. изведнъж. Е, може да му е и чичо xD
От инат си водя записки за всички Д-та из анимето като стане време ще тегля чертите и ще направя семейно дърво xD

Ъъъъ, аз ли нещо не съм разбрала или и черната брада е в клана също?
:o
Така и така мисля мащабно, така като гледам сякаш СХ ще трябва да минат през целия Шичибукай така като е тръгнало...
Един замина, още един ще го последва... после идва и пич Ястребови очи, той запазен за Зоро... и Остават четирима. Черната брада така или иначе ще му резнат квитанцията, той нали хукна селд тях за нещо точно когато фърчаха за Скайпия...
Оф, обърках се. ТОва явно го гледам сериозно щом мисля така задълбочено Dx

Колкото до Оз... такъм голям... напомня ми Бялата брада.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 9:37 pm 
Аватар

А ами ако се окаже че не е фамилно име?

Не съм съгласен че Myhawk е следващия, той е сред най-силните сичибукай такаче ще е последен. Следващия се изкушавам да кажа че ще е бившия капитан на Арлонг (забравих му името) понеже отиват към острова на русалките, но това е твърде очевидно, не е в стила на Ода. Освен това не ми се вярва да опаткат двама един след друг.
Белобрадия е полу-гигант, 3-4 метра приблизително, Оз е много по-висок

А като заговорихме за чернобрадия (Marshall D Teach) какво мислите че се е случило с Ace?

Последна промяна telemaniaka на Пон Сеп 03, 2007 9:43 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 9:40 pm 
Аватар
Цар Алко

Evility написа:
И като стана дума за клана Д... много народ, много нещо xD
Почти се бях навила на теорията, че Гол е татинко на Лъфи, ама работата се оказа съвсем друга... малко особенно ми дойдоха тия чаптъри със семейната история на Лъфи, всичко дейде така.. изведнъж. Е, може да му е и чичо xD
От инат си водя записки за всички Д-та из анимето като стане време ще тегля чертите и ще направя семейно дърво xD

Ъъъъ, аз ли нещо не съм разбрала или и черната брада е в клана също?
Така и така мисля мащабно, така като гледам сякаш СХ ще трябва да минат през целия Шичибукай така като е тръгнало...
Един замина, още един ще го последва... после идва и пич Ястребови очи, той запазен за Зоро... и Остават четирима. Черната брада така или иначе ще му резнат квитанцията, той нали хукна селд тях за нещо точно когато фърчаха за Скайпия...
Оф, обърках се. ТОва явно го гледам сериозно щом мисля така задълбочено Dx

Колкото до Оз... такъм голям... напомня ми Бялата брада.

За Оз не му знам миналото и дали е от "the will of D", но просто физически е невъзможно Gold D. да е баща на Luffy,защото той е починал преди 22 години, а маймунката е на 17( спомни си, че не е виждал Шанкс от 10 години, а тогава е бил само на 7...). Както написа Саян преди няколкоо месеца евентуално става дума за някакъв могъщ народ от затрита страна/остров и всички хора да са имали "D." Oпределено Robin знае нещо, но премълчава. Спомни си друг представител на "D" - вице-адмирал Saul великанът от детството на Робин, не мисля, че ще се пада роднина на Garp например.На черната брада името му е Marshall D. Teach, може и някакъв да се окаже на маймунката ако съдим по срещата им в Jaya arc. Само времето ще покаже, не знам дали Brook ще се запъти със SH към подводния остров, но определено ще им даде някаква информация за минали събития и хора, все пак е скелет нали :)

EDIT- telemaniaka, чернобрадия първото му име е Marshall :. Относно следващия Shichibukai ако отидат пиратите на подводния остров след Thriller Barck на 99 процента съм, че ще срещнат бившето шефче на Arlong - Jimbei. ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 9:47 pm 
Аватар

Ясно, ясно ^^*

Колкото до шичибукая - не съм казала че ще ги паткат като мишени по стрелбищата, то си е ясно че бавно и полека ще ги чупят един след друг. Просто ми стана интересно дали целия шичибукай ще замине, току-виж някой от тях се окаже мил и приятен дядка xD

Ace... хм, хубав въпрос. Не мисля, че ще умре, все пак е пич и въпреки малката вероятност може да има важно значение за историята - значи иска се жив.
:lol: Хммм, ако си спомням добре до сега нямаме убит главен герой или такъв, дето е бил близък на главните. От друга страна в миналото чимшира са го гушнали близък на Зоро (ъъъ... все й забравям името... така де, оная от доджото), после идав и близък на Нами (Белмел) също може да го кажем и за Усоп (майка му, баща му се е чупил за добавка), после по реда идва Санджи, (корабът със семейството и приятелите му потъва и той единствен оцелял), след това идва Чопър - при него се тъгна доктора. Следват Робин с майка си (че и хората от библиотеката, малко или много са й били близки) и последният присъединил се е Франки - навремето беше умрял... ъъъ... Том май му беше името. Значи само Лъфи остава без мъртъв близък (so far) така че има някаква вероятност и Ace да си замине, което силно ме притеснява и все пак се надявам на най-доброто :S

Не знам колко чаптъра може да продължи тая битка (ако изобщо я покажат скоро, може да я видим мноооооого по-нататък като флашбек, въпреки че обикновено се знае бързо ако някой с награда за главата е бил гътнат - океанът е голям и широк) мисля си че братът на Лъфи си е свестен човек с доста повече акъл и може по някакъв хитър начин да прецака чернобрадия.

This is getting more and more exciting... ^^

Едит: Едитвах за Санджи и тук-таме правописни грешки от бързане
:mrgreen:

Последна промяна Evility на Пон Сеп 03, 2007 10:17 pm, променена общо 3 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm 
Аватар

Кораба на който Санджи е плавал със семейството си и приятелите си потъва, той е единствения оцелял, освен това не знаем какво е станало с майката на Лъффи, може и да е мъртва.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 10:02 pm 
Аватар

Ace ... не вярвам да е жив, просто отлагат момента на истината.
Спусъкът - нали така го нарекога сблъсъка между Ace и Маршал

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 10:14 pm 
Аватар

хахаха, да, интересно заглавие
все пак смъртта му ще раздвижи най-силните екипажи и ще стане интересна война, нещата ще станат доста динамични, може пък найстина да почнат да се паткат като мишени на стрелбище както Evility предположи :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 10:35 pm 
Аватар

Ако Ейс наистина е мъртъв(а това е 99.9% сигурно)просто го миждам Лъфи да държи една подобна реч:Strawhats!Tonight we dine in HELL!!!(демек голямо меле ще бъде)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 10:50 pm 
Аватар

Оооо, мелето... *благоговейна физиономия*
А сега си го представи цветно и движещо се
:twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 11:06 pm 
Аватар

Аз пък се надявам да е жив и да са го затворили, така де, вече посетихме съдилището им, дай да им видим и затвора :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 1:18 am 
Аватар

telemaniaka написа:
Аз пък се надявам да е жив и да са го затворили, така де, вече посетихме съдилището им, дай да им видим и затвора :lol:

хм, кораб на флотата намира изпадналия в безсъзнание Ace , закопчават го с онез вериги и в затвора ...

що не :lol:
само дето Луфи ще рече "Strawhats!Tonight we dine in prison!" :mrgreen:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 11:01 am 
Аватар

ам Чернобрадия засега е първото лошо Д - всичките други се стремят до някаква степен към собствената си справедливост и т.н., а той за какво се бори - още дори не се знае, ама иска да стане Шичибукай май само за да си няма проблеми с марините пък и да има извинение Бялатабрада да не го гони. Както се видя при шичибукаите има и гадни и добри (Михоук за сега единствен пример тук). не е задължително да се бият с всички шичибукаи, защото техните територии са в първата половина на грандо лайн - после идва ред на Йонко-вците :lol:
освен ако няма някой лош йонко, към който да се е присламчил също така лош шичибукай - като ДоФламинго например - леле нямам търпение да му разбият главата на този >.<
та в този ред на мисли дори Джимбей може да се окаже защитник на Мермейд страната, а не лош и да работят заедно със СХ за да отстранят заплаха там ;)
а с Михоук не мисля че ще враждуват много много, по-скоро биха направили един приятелски спаринг със Зоро и ще стане въпрос за Шанкс и ще има да се напиват и забавляват със стари истории след това :D

Ейс силно се надявам да е жив, макар че тогава наименованието 'Спусък' няма да има такава сила >.<
Ама досега поне в действието наистина никой не е умирал - не само главен герой ами и враг и който и да било. Хората които са измрели винаги са го направили в миналото - и това се показва с флашбек съответно - никога в настоящето действие... което обаче ме подсеща че май боя между Ейс и Чернобрадия беше показан като флашбек >.<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 7:02 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Dеа като виDя D. и изDивявам xD
Накрая, всичко трябва да е 1. Остров е добро предложение, щото е голямо....
Остров, на който
- са живели D.
- ще се разкрие тайната на древният свят
- ще има master-bosses, които зоро ще избие като кучета
- ще има какви ли не рибни видове
- ще има най-яката прашка на света на която пише "ти си герой Усопп"
- ще разкрие тайната на най-голямата gomugomu транформация - Чоппър в Човек.
- има разчертани карти на всички океани(или tools to Do that xD )
- ще има табела "if ya see this sign, ur' ship rulzz"
И некви такива ....

/как и да е

Ейс не искам да го обсъждам вече.
Но айде да вметна нещо за Чернобрадия. До сега лош D наистина не сме виждали. Какво би накарало един D да стане лош? Може би той не е толкова примитивен, колкото изглежда. Може да си има причина за всичко това. Може това да е план с който да се доближи до правителството и да атакува тия "най-отгоре"... Знае ли се :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 08, 2007 5:54 am 
Аватар

Все още смятам че Strawhats ще спечелят :? сега просто ги хвана неподготвени

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]