Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
alucard_itachi`` написа:
много яка глава беше много ми хареса
Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ наистина ли???? Според мен беше пълна простотия.Хабсолютли нищо Само разбрахме ,че мадамата се казва Конан ( )
и че Джирая тръгна да гъделичка онези пичове , за да ги разпита за Пейн.... Инче тази семдица - много зле....и серията от Шипуден-а беше абсолютна безмислица и главата от мангата същата работа....
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 01, 2007 2:14 pm
Evility
Размазващо jutsu... да ставаш на хартийки... басирам се че е яко сдух ако се нахака в нечия тоалетна. Определено глупав чаптър, чист манга филър си беше :/ поне 5 страници можеха да бъдат спестени и да кажат по-важни неща... Омгош, to be tickled to death... how horrifying (_ _ )* zZzZZzzzz
Е Джирайя не е луд Много ме кефят тия техники дето вади :] Са тая с хартийте, освен боклук, кво друго ще направи Едва ли хартийте й ще "засекат" жабата Конан.... ..................................... ............ ... конан баце.... конан ...
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
чаптъра беше интересен от гледна точка на това, че Джирая го разцъкват насам натам ... аз съм му голям фен и това ме радва разбрахме че оназ мацка не е майката на Наруто и че е пълна скръб ... боже КОНАН .... КАК МОЖЕ ДА Я КРЪСТЯТ така бе тези японци са полудели
go go Ero
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 01, 2007 6:33 pm
Sparda Dante
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
Ами точно една дума стига за описание на тоя чаптър СЪКС Не стига че са малко страничките,пък и да ги пълнят с такива простотии. Блааа искам кръв да се лее....
Публикувано на: Съб Сеп 01, 2007 11:12 pm
Yamato
Е сега чак не беше толкоз лошо.....Са че Конан ше мета хартия по хората айде окей....Главата си беше добре в смисъл не съкваше яко...
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 2:48 am
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
след първоначалния ми смях ... май не е толкова зле това ... само дето така и не се сетих коя е Кисаме ... освен да не би да е оназ бременната
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 3:38 am
ira
кисаме е мъж ако не се баркам нещо а чаптара беше боза.
сега поне отпадат теорийте за пътуване в времето ,тъй като разбрахме че града не е някав от бъдещето ми просто селото на дъжда
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 3:50 am
Logrus
дааа една по една си отиват ... а понеже се трият темите и съм забравил какви бяха моите ... няма как да разбера какво съм познал (ако въобще в нещо съм познал )
Ам то толкоз теории изказа, че няма как да не познаеш нещо!
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 1:50 pm
Gerx
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Haxx0r написа:
Omg!!wtf Конан ,не Конан ,ама пак си е Рин...(comrade на Kakashi). Pein е четвъртия.(sensei на Kakashi и ученик на Ero-sennin и баща на Наруто) Tobi е Obito Uchiha-имената си приличат,пък именно той е бил comrade на какаши и му е дал окото си... Майката на Наруто се казва Yamoto. Истинската цел на акатсуки е да въскреси некъв uchiha пич,който е бил ''първородния''(радвайте се...тоби не е мадара). Зетсу е от клана на бремената жена лол.(жената със страните очи). Ако не беше Итачи ,половината манга/аниме ,нямаше да съществува. Are those lies?..or maybe not? Time will tell!
И капка истина няма,пич!Първо Конан е със синя коса,Rin не е!
Pein не е четвъртия!!!Четвъртия е човек на име Namikaze Minato,сенсей на Обито,Какаши,Рин,ученик на Джирая баща на Наруто,приятен човек със наперен характер,руса коса точно като на Наруто.Потвърдено!
Това,че Тоби е Обито всички сме сигурни,или,че поне е тялото на Обито,а Мадара да е в него.
Майката на наруто се казва Uzumaki Kushina.
И напротив ако не беше Саске,Какаши,Обито и някой хора от акатски нямаше да има никва история.
Това за Зетсу въобще никъде няма официално информация,не говори без да си сигурен.
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 7:40 pm
Yamato
Haxx0r написа:
Omg!!wtf Конан ,не Конан ,ама пак си е Рин...(comrade на Kakashi). Pein е четвъртия.(sensei на Kakashi и ученик на Ero-sennin и баща на Наруто) Tobi е Obito Uchiha-имената си приличат,пък именно той е бил comrade на какаши и му е дал окото си... Майката на Наруто се казва Yamoto. Истинската цел на акатсуки е да въскреси некъв uchiha пич,който е бил ''първородния''(радвайте се...тоби не е мадара). Зетсу е от клана на бремената жена лол.(жената със страните очи). Ако не беше Итачи ,половината манга/аниме ,нямаше да съществува. Are those lies?..or maybe not? Time will tell!
Пич ти за една буква ме изкара майка на Наруто....Както и да е....както и по горния пост аз ти казвам че верно тва са само лъжи....Най близкото до истината е Това с Итачи макар неговата роля много успешно можеше да бъде заменена на от някое агресивно куче....И така Айде още един пост към коунтъра....Ии Някой ще ми сочне ли линк към MQ или HQ на последния чарптър ще ме е мързел да търся
Такааа...
Чаптъра си беше хубав-какви филъри е имало,това е направо като срещата на Саске с Наруто и Сакура в сравнение с тях(а и в оня чаптър цяла страничка показваха как Сакура си обръща главата,бахти флегмата )
Джирая има към 80% шанс да умре-останалите 20% са че жабите го спасяват(Гамабунта се жертва да го предпази от някоя атака на Пейн примерно).
По принцип жабите са водни същества и дъжда на Пейн даже би трябвало да им помага,но щом копелето може да предизвика дъжд,не виждам какво му пречи да замрази всяка капчица(представете си-милиарди ледени иглички ,затрупали някаква огромна площ-все едно си имаме пораснал Хаку със развити сили!)
За девойката-джутсуто изглежда готино и сигурно не само може да засича хора,а и да нанася някакъв демидж-все пак е втора по ранк в Акатсуки(замалко да напиша в Еспадата,зел съм да се влияя от Блийч )Обаче
....Конан...А майката на Наруто прякора ще и е Червената Соня,а на бас...
Абе доста Облачета измряха в новата част на мангата(след time jump-а демек),ама все още има няколко и винаги могат да наемат още,ако си намерят някой отговарящ на нивото.Я залагайте кой ще е следващия Акатсуки,който ще пукне(Итачи не го слагайте в сметките,той така или иначе ще мре.) и дали няма да се появят нови.Според мен Кисаме ще е следващия-докато Сасуке се мели с Итачи,Кисаме ще занимава другите от Хеби(или по-скоро ще се бори за оцеляване,особено ако Джууго побеснее и пак си изпусне проклятието(то тогава и другите ще го отнесат де))
Нещо не ми е ясно - това което Саске разпръсна буншин ли беше,или илюзия?(мислех си,че генджутсу не го лови като е с шарингана,а останах с впечатление че това си беше точно генджутсу на Итачи)
Абе ако Наруто не стане Хокаге,а Тсунаде се хвърли да отмъщава да Джирая и загине геройски,кой според вас има по-добри шансове за Хокаге-Какаши или Шикамару(или даже Шино,оня с бубите,и той беше доста умен).Според мен биха избрали Шика,ама той ще откаже от мързел и ще се примирят с Какаши.
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
кви умни теории чета само... да се спука 4овек от смях
в последния 4аптър верно много радари засекоха липса на действие, ама вие кво очаквахте? Че след толкова много чакане ще ни сервират битката между саске и итачи на тепсия ли?
_________________ Не успях да ти оправя спирачките, но пък ти усилих клаксона.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения