|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 18, 2011 3:23 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
OMFG. Не си спомням нищо от айзеновата арка вече, но за всичките 420 чапа, които бях прочела дотогава едно ми е останало в съзнанието и ми е кеф, че наваксах точно с този последен чап. И идвам, за да кажа едно:
БЯКУЯЯЯЯЯЯЯ! ТОШИРООООО! РЕНДЖИИИИИИ! ЗАРАКИИИИИИ! УРАХАРААААА! ЮКИОООООО(yeah, i know, but he stil counts)! БИШИТААААААААААААААААА! УРАААААААААА! Да, и Рукия, ама се пак.
Остават само около три милиона въпроса. К'ва е целта на тез хора? Що толкоз им треаше именно Ичиго? Останалите лоши ли са или само тия с мечовете (искам биши нърда да е добър, кавай е)? Как ше се развива тяхното съществуване? За кво са му на Ичи реално тез сили? Що Бякуя е толкова секси? Що Тоширо никога няя да порасне?
Моа му призная едно на Кубо...Съревновава се мноо сериозно с Οh! Great. С всеки изминал чаптър все по-жалка история и с всеки изминал чаптър все по-як арт и всичко лъха на куулнес. Who needs logic when we have bishies?:love:
Беше просто яко, готино. Фенсървис, тва искаме от Блийч, ясно е че история няма да имаме, някъде след СС арката се отказахме, но пък кулнеса му се получава.
БИШИТАААААААА!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 18, 2011 7:49 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Zenith написа: БЯКУЯЯЯЯЯЯЯ! ТОШИРООООО! РЕНДЖИИИИИИ! ЗАРАКИИИИИИ! УРАХАРААААА! ЮКИОООООО(yeah, i know, but he stil counts)! БИШИТААААААААААААААААА! УРАААААААААА! Да, и Рукия, ама се пак.
БИШИТАААААААА! да реално няма нужда да казвам повече, ама съм си спамър по душа буквално ме връщат във фенгърлските години тия чаптъри, ултимативно нелогичната сила, кулнес моментите, яките герои, появяващи се в "критичния" (щото кавичките са задължителни когато си говорим за Кубо) момент....направо не мога да разбера що още не ми е писнало, ама явно и при мен логиката не работи особено силно
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 19, 2011 12:36 am |
|
Avador |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:29 pm Мнения: 1781 Местоположение: София
|
OFF: За да изколят всички познати на Ичиго, понеже той не може да го направи, да пленят Орихиме и след като се оправят с Гинджо да я пуснат да съживява всички убити. ON: Е ми за да покажат загриженост бееее ! Их, че са ни сящаш, нали са му приятели уе. Честно казано, време беше и тия смотани бишита да се размърдат по дяволите... Ичиго 49323 пъти спасява, помага и оправя проблемите им и напрао щях да се разплача, като видях колко са благодарни, чак взеха, че са появиха. OFF Again : А бе, дали не им е било яко на шинигамитата, а? Седят си невидими, нагъват онигирита и се спукват от смях всеки път, когато Ичиго бива затапен я от тупаник, я от истерия.
_________________ Боже Господи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Авг 20, 2011 10:47 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Супер беше чаптъра. Може и да не е било нещо особено, но сравнение с другите от арката е супер. Като четох коментарите и разбрах какво всъщност ме кефи и кара да продължавам да чета: Цитат: Тhe rule of cool - Physics be damned, logic is for fools. It works because its awesome. It's pure cool fuel Готините надъхващи моменти рулират. Появата на капитаните беше много яка.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|