Дата и час: Пет Фев 21, 2025 12:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 40 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 1:49 pm 
Аватар

Еми, ся ще гледаме кво ще става, а със сигурност ще става яко меле! :D Само че Матсумото и Хитсугая де отиват, като се озориха само на помощниците на Гримджоу(абе, ко стана с тоя човек бе!? Нали уж е жив, кво става? :o ).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 3:22 pm 
Аватар

имама тьпото чувство , че половината от наще ще измрьт :( и накрая Ичи ще се жертва за да убие Аизен :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 3:39 pm 
Аватар

Сигурен ли си, че се чел ТАЗИ манга :shock: Тук не е умрял и ЕДИН герой (изключвам няколкото отрицателни- те винаги умират) ти ми говориш за половината, за Ичиго просто не може и да се предполага

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 4:03 pm 
Аватар

#nozo абе я сподели кво е това на аватара ти, че не мога да сфана :).

Иначе тите ще ни "изненада" с битката на ичо и улкиора.
Все пак всеки автор си има стил... а това е стила на кубчо...
Най-вероятно ичо и улки ще се бият и мисля, че и гримджо ще се намеси по някакав начин...
Иначе по сила са : Старк, Халибел, Дядо..., за 2/3то място може да не е сигурно, но старк е 1ви...

Ичо просто трябва да мине първо през по слабите и по-"странните" герои тогава да се изправи срещу силния... като той би трябвало да затрие и поне един васто лорд... в стила на кубика е...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 4:11 pm 
Аватар

123Ichiban написа:
Старк, Халибел, Дядо..., за 2/3то място може да не е сигурно, но старк е 1ви...
Дядото е 1-ви ше видите ..... (не че искам да е така , но тва няма значение .... автора се ги замисля така нещата , най -дъртия = най-силния :? ) 2-ри е Старк и 3-та ще е русокосата ( а и преди нея 3-я аранкар пак е бил жена)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 4:48 pm 
Аватар

123Ichiban това на аватара е Crawn Clown-а от D.Grey от 85 еп края :D
Предполагам, че Старк е №1, дядката №2, а Халибел №3, защото в такъв ред ги показа този чап

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 7:18 pm 
Аватар

sifer написа:
123Ichiban написа:
Старк, Халибел, Дядо..., за 2/3то място може да не е сигурно, но старк е 1ви...
Дядото е 1-ви ше видите ..... (не че искам да е така , но тва няма значение .... автора се ги замисля така нещата , най -дъртия = най-силния :? ) 2-ри е Старк и 3-та ще е русокосата ( а и преди нея 3-я аранкар пак е бил жена)

И аз сьм на това мнение ... дядката ми изглежда най-лош ... но не се осланям на това най.-сатр-най-силен понеже се пак Айзен (поне доколкото знаем в мимента) е по-млад и по силен :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 8:45 pm 
Аватар

alexbg92 написа:
но не се осланям на това най.-сатр-най-силен понеже се пак Айзен (поне доколкото знаем в мимента) е по-млад и по силен :roll:
Добре ... тва че е по стар може и да не е причината но , ако някой помни реакциите на тримата , когато дядо Яма им запрати огънче > Старк укокори очи , а дядото никва реакция ( което според мен значи , че не се притеснява чак толкоз :wink: ) , как да е , мн скоро надявам се , ше видим кой 1-ви , кой 2-ри :)

Едит: Що се отнася , за Айзен , никой не може да твърди че е млад , щото има мн явни примери , за капитани , кооито не изглеждат на мн години , ама са едни от най-старите :wink: ( всеки знае за кого говоря)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 12:21 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

И защо ли си мисля, че дядо Яма нищо не направи...Айзен просто беше ПРЕКАЛЕНО спокоен...интересно ми е капитаните как ще си разпределят еспадите, ха на бас, че Тошо пак ще е на зор :lol: Сега, след като стане мелето (и вероятно нашите започнат да губят) очаквам да се намесят Вайзардите, просто нямам търпение... I want revenge on Aizen :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 12:41 am 

Ся в тая битка искам поне 1-2-ма да умрат, иначе напълно я изключвам тая манга :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 2:34 am 
Аватар

еми то вече се очаква някой да умре ... те тия сее млатят там , някфи кьрвища , а никой не умира .. (освен лошите понякога) ... Половината капитани са си слабички всравнение с еспада ... обаче се надявам повечето неща да се разкрият сега ... Надявам се,че Зераки е узнал името на меча си :lol: и искам да видя какво всьщност е Зангетсу ... имам чувството,че е някьв супер древен меч ...и е от най-силните :twisted: Ама и Яма трабва да ги ступа малко ..... още незнаем нищо за него и 2мата му ученици (освен,че са мн силни :starwars: ) .. и новия капитан тряя ги мачка ... абе вьобще не ми севярва само лоште да бият отначало :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 10:53 am 
Аватар

alexbg92 вече съм сигурен, че само разглеждаш картинките, а не я четеш тая манга :o . Зараки е затворен в ХМ и няма да участва в тази битка(пък и се видя, че неговата версия на банкай е да си хване меча с две ръце), а за новия капитан- той си е чист ФИЛЪР има го само в анимето, аз поне в мангата не съм го засичал

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 11:00 am 
Аватар

You forget 'bout Unohana, според мене тя е просто некаф massive freak, щом Укитаке и Шинсуй я наричат senpai(жалко че скоро няма да я видим).
А относно чап-а, или Айзен има някакъв план или 3-те еспади са ВЛ, иначе незнам как Елвис и co. ще се справят без да си помръднат и пръста.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 11:43 am 
Аватар

nozo написа:
alexbg92 вече съм сигурен, че само разглеждаш картинките, а не я четеш тая манга :o . Зараки е затворен в ХМ и няма да участва в тази битка(пък и се видя, че неговата версия на банкай е да си хване меча с две ръце), а за новия капитан- той си е чист ФИЛЪР има го само в анимето, аз поне в мангата не съм го засичал

сигурен бил .. мислищ ли ,че наще ще стоят в ХМ докато другите се бият ?!?!?!? :evil: Най-вероятно Ули ще каже на Ичиго,че ако го бие ще му покаже пьт кьм неговия свят или нещо такова ... неможе в най.голямата битка едни от главните да не участват ... големи разбирачи станахте ... само се опитвате да ме храните деа :(

а и тфа не му е банкая ... просто дьржи меча с 2 рьце .. искам да видя нещо друго освен груба сила от него ... и искам да чуя името на меча ... понеже 10000% има такова ... и той е работил над това след като се бахта с Ичи в СС :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 28, 2008 12:31 pm 
Аватар

Да не би да си мислеш, че това ще е последния сблъсък :shock: Това е просто невъзможно. А и ХМ беше seal-нат от Аизен, едва ли №4 ще има сила да оправи нещата и то ако преди това се бие с Ичиго и загуби :wink:
За Зараки- ми той целият му обаз е основан върху това победа чрез груба сила, без техники и тактики, а и като се замислиш с кой точно ще си бие. Останаха 4 еспади и 3 бивши капитани. за тях противници много, като на повечето трябва да им се видят възможностите

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 40 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]