|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 22, 2013 2:18 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Не мисля, че Фламингото може да се справи с Ао, колкото и да е мощяга. Предвид колко е бесен, той буквално изостави Верго, нали? Начи не му стиска! Но съм мн разочарован колко мн пребиха Смоки =/ Кой не го би бе, егати.. ?? Първо Лау, после Верго, сега Фламингото... =/ Много го подринаха.. хакито вече измести логията като фактор изобщо ;/ Не ми харесва това... Теорията за контрол над зоаните е суперска, нооо... защо тогава му пука за Цезар? Ако той реално котролира всяка единица на Кайдо, би трябвало да може собственоръчно да го свали и да му заеме мястото. А предвид че си има и свой капацитети от Дессроса ли как се казваше там, нз какво чака или за какво би му било Цезар изобщо да е жив?! Колкото повече, толкова повече, ок, Мечо Пух, ама при тази ситуация ми е мътно... възможно е, ако теорията е истина, Цезар да държи ключа към контрола над Зоаните. Кой и как са разбрали за алианса на Кид + плевнята+Апо..? Интересно к'во с тия самурайски куестове дето е подхванал Ода. Лъфи и Лау ше сберат армия от weird samurai? D= Кога най-сетне ще видиме екипа на Лау? Най-вероятно е вече да са на Дессроса, но.. хм... кой кого ще ambush-не първи... Какво ще прави Смоуки сега? Ще занесе ли частите на Верго на Псето тоест? Би трябвало. И ако все още вярва в болната си справедливост, също толкова би трябвало да го направи на фосил, на секундата... Освен всичко друго, да не забравяме, че Фламингото имаше и уговорки с някакъв Сабо-подобен-тенрюубито... А, и май Усоп вече предупреди 1 път Лау, че Лъфи най-вероятно не разбира мн за какво са се договорили Ше е яко ако целия екипаж му се изреди да му го напомни по 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 22, 2013 6:22 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Мисля, че това със самураите ще е нещо като подгряваща арка за битката с Фламинго или Кайдо. Както "Уотър 7" и "Ениес Лоби" арките. Сега ще насъберат доброволци а.к.а. самураи, които да им помогнат (Франки Брадърс и корабостроителите от "Уотър 7") и в следващата арка се насочват вече към същинските битки, които вероятно ще се проведат на Дресроза (Ениес Лоби от арката "Ениес Лоби"). Надявам се Луфи да се млати с Фламинго 1-1 (макар че Лау сигурно ще се намеси, ама няма да е от особена важност), другите от екипажа на Луфи ще се бият със силните дружки на Фламинго, а предполагаемите другари (самураите).... ами, тях кучета ги яли, ще се оправят с дребните риби ПП.: Не ме интересува особено какво става със... Сърдечните пирати, но може би са се разпаднали (или измрели - най-вероятно заради Фламинго) и затова Лау да е станал Шичигукай и изобщо да е създал целия този план за погрома на Фламинго. ПП.2: А, може и Кайдо да е бил виновен за хората на Лау, не се знае.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|