|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 11:54 pm |
|
krish |
|
|
|
Направо се разцепих Хипер добър чаптър Бих казал, че Рукия ми прилича много на тази Нозоми от филар арката.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 12:53 am |
|
6iblio |
|
|
|
KISSSY написа: фенбоя, дълбоко закопан някъде в мен тихичко се обади с репликата "е ся че им ебе майката >D" Фенбоя в мен не само се събуди от безкрайния си сън, но крещеше и си късаше дрехите. Наистина не съм се кефил така на Белината от хилядолетия, а реално се случи нещо очаквано...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 1:32 am |
|
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
Интересна развръзка, макар и очаквана, и както се казва - " Откъдето дошло, там и отишло " KISSSY написа: ама и на мен....само мазната й усмивка познах то това й е отличаващата черта
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 2:22 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Гинжо и Тсуки по едно време тоя чап ми напомниха точно на Айзен и Гин. С тая разлика, че Айзен ще изрецитира цял роман за добър ден, а Гин не смееше да се гаври чак толкова директно с него. Според мен обаче ще оцелеят и след тази битка(Тсуки е гарантирано, че ще остане жив, докато не "върне" приятелите на Ичиго). Avador написа: Вече не знам каква "сила" има, но ако в момента пръдне сигурно ще отнесе баща си, Рукия, Кисуке и половината Каракура таун. Е, съмнително е Кубо да му възвърне изведнъж цялата сила, която притежаваше при битката с Айзен. Прекалено overpowered е... а в момента след падението на Айзен, не изглежда да има друг подобен по сила съперник. А и дори да го направи, ако Ишин е възвърнал пълната си сила, според мен би могъл да размени поне няколко удара с Ичиго Доста добри чаптъри от страна и на Блийч, и Наруто.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 17, 2011 6:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тия ментета много ми напомнят на фалшивите шапки от OP
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 17, 2011 6:56 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
ХЬХАХЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХ .. ХЬАХЬХАХЬАХЬАХЬХАЬХАХЬХАЬХЬ ... Какво ли не се крие "дълбоко в Ичиго" .. XHAHXAHXHAHXAHXHAXHAHXHAH! Мнооого, мнооого зле.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|