Относно тоя който се оплака, че не съм пращал ЛС. Казал съм, че трия без предупреждение не 1 път. Нямам намерение да обяснявам всяка седмица едно и също. Няма го чаптъра за сваляне => или маркирате коментарите като спойлери или не пишете нищо разкриващо от чаптъра.
Е аз нищо не съм разкрил тва си бяха глупости, но ок благодаря за разяснението ще гледам да не се повтаря.
П.С. Аз не се инатя просто исках да знам кое правило съм нарушил понеже те не са 2 или 3 за да гледам да не го нарушавам и в бъдеще. Принципно не може ли да триете коментара без поста и да драсвате 1 ред на неговото място без да пишете ЛС, в някои торенти така правят. Не искам сметка на никои. Модераторите са за да има ред и нямам нищо против никой от тях.
А СаВа в кой точно сайт трябва да го има чаптера за сваляне?
CaBa:Понеже стана малко по-дълго от колкото исках, го слагам в спойл таг. Ако е трудно да го четеш така, натисни edit/quote и ще изглежда по-нормално.
Спойлера:
Дори и да правя така, тях коментари пак подрежат на триене след това. Както казах, в продължение на няколко месеца предупреждавах, че няма да си играя да маркирам повече, а директно трия ако те самите не си ги маркират. Специално от тая тема изтрих над 10 поста вчера, и пиша само на тези направили си труда да напишат нещо по-стойностно и над 1-2 реда (цитирам им поста на ЛС, за да си го пуснат пак после). И винаги има хора казващи, че за първи път чуват дадено нещо, а някои от тях са редовни "клиенти" на това правило. От друга страна има хора които не четат не само правилата, но и постовете над тях, представи си няколко после един след друг, на които съм изтрил коментара и съм оставил някакво съобщение, казвайки, че е нарушено едиси кое правило. Нямам желание да трия и да се занимавам само с Наруто/Блийч, но и ми е омръзнало и от "сляпото" писане. След като с предупреждения не става, то предприемам по-драстичната мярка - триене. Все пак не трия абсолютно всеки един пост споменаващ новия чаптър (освен ако не ги видя няколко на куп, чета само първите няколко и другите заминават с тях). Имаше хора маркирали си го, други не разкриващи нищо от основното действие в новия чаптър, или ключови моменти, или главни действащи лица и какво биле направили сега (виж в Bleach-а колко съм оставил). Може да има правила за спойлерите, но не са чак толкова строги, допуска се коментар по чаптъра, но да не разкрива някой от основните му неща (дори и да е raw - е за OP/Bleach/Naruto вече си има отделна тема), но не и да се прекалява. Имало е случаи когато съм теглел чаптъра от onemanga и съм пускал линк, само и само за да не изтрия няколко поста. Но нямам желание да го правят това постоянно. Няма конкретен сайт на който трябва да е, но най-бързо принципно се появяват на най-популярните: mangahelpers.com, mangaupdates.com, mangashare.com
Последна промяна hikuk на Пет Сеп 18, 2009 11:31 am, променена общо 3 пъти
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 12:20 am
Zenith
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
Тък като получавам ЛС-та защо се трият коментари...Моля ви, преди да искате сметка, на който и да е от нас, прочетете тия правила...400 чаптъра манга на английски, а за пет реда на български се инатите.
Иначе беше лейм чапа, ако не ме беше яд за загубените години да съм я дропнала мангата...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Ейчиии Гаара как се намеси само мАни мАни...Хареса ми чак. Но щеше по-да ми хареса ако ги беше замазал и двамата... Тоя здравеняк си отряза ръката бе деа... ако не му порасне нова до следващия чап ше псувам.... "Нашия" извади собствено тенгу, брава, очичките му дали пак ще сменят шарката си ся... примерно на детелинка е така.... Darkness.... живеел той за тъмнина... б№%ти пишлемето-злето... Ако е тъмнина, това да отидеш и да предизвикаш целия свят щот някой ти е казал, че е добра идея да убиваш, то начи тъмнината погледната в тая манга се равнявана на пълната кръгла ТЪПАНАРЩИНА....
Оная овца Карин ще му възстанови ръката за 5 минути. Единственото, което беше хубаво в чапа беше Гаара, ама готината му поява беше помрачена от края. Емото си има Сусано, отблъсна толкова атаки, че го и дадоха както винаги. Луд поглед, няква там усмивка, вече на Киши му стана навик да завършва със пик на тоя урунглер. Ако с толкова силни противници Саске победи ще е подигравка. Бту въпреки, че не го харесвам (магарешкото емо) и Итачи си получи там мангекюто без тренировки, само уби приятеля си. Тъпото е, че изкараха, че е надминал Итачи само за няколко дена в техниките, ама що ли се очудвам... Тая поне надеждата, че и той ще ослепее.
Защо, за бога, Гаара се разциври заради Саске?... That was uber-lame! o_O
Ок... А накрая Сусаното на Саске беше черно, защото беше обвито от черните пламъци на Аматерасу или защото беше повлияно от тъмнината, обхванала Саске?...
Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 1:59 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Толкова труд положи Киши за да съсипе и малкото хубаво в историята на Наруто, отврат. Чаптърите Пейн vs Коноха дигнаха много нивото и след това още по-силно си проличаха глупостите на мангаката. За какво толкова се е вкарал във филма със Сасуке не мога да разбера Историята е пълна с далеч по-интересни персонажи, варианти колко щеш, свят голям - трябваше да го прати в деветка глуха нашето очно недоразумение и да продължаваме нататък. Една нинджа война, драмичка, ала бала , можеше да завърти любовен триъгълник, въобще всичко е по-добро от поредната ъпгрейтната тъпотия на Шарингана Как не са ги избили навремето всички Учихи, яд ме хваща
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 2:05 pm
krumisimo
райкагето е изруд даже не обръщам внимание на саске просто стилът му на бой е много lamе аматерасу и сасуно се изтъркаха още при битката с итачи с две думи нищо ново
Уф имам чувството, че Киши има някаква слабост към тъпия Саске, защо изобщо е кръстил мангата Наруто като е могъл да я кръсти Саске Става все по-банално ако скоро не се случи нещо интересно ще провали цялата манга
Публикувано на: Нед Сеп 20, 2009 8:18 pm
Selem
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 100 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения