|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 5:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 03, 2013 9:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Oh, the parallels...so many in just one chapter Коментара на Ишин за това, че разбра с какъв произход е нападателя ми напомни за дедо и за това как усети реятсуто на меча забит в корема му. Атаката на Ишин използвайки собствената си кръв също ми направи впечатление. Тоусен и отношението му към холоу-а ме подсети за необичайната връзка която споделяше с Уондъртард. Но и поведението му беше малко арогантно и ми е чудно какво се е променило в годините, та от сервилност преминава в такава настоятелност за извинение. Това, че холлоу-а е с душа на шинигами поставя въпроса кое е злощастното морско свинче, защото макар и холоуфикацията да предоставя увеличение на силата на шинигами, то Белчо се бие на равна нога с опонент ниво капитан. Та, кой е Белчо? А на фона на всичко Айзен е като дете в сладкарница забило лицето си на витрината и се чуди кое лакомство да си избере
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 06, 2013 8:05 pm |
![Аватар](http://www.behindthevoiceactors.com/_img/chars/char_3459.jpg) |
MaRtO__ |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Мда, чаптъра ме изкефи заразлика от предпоследния , обаче и аз доста често съм така напоследък Цитат: има ли някой друг, който не разбра драсканиците на Кубо в половината панели... Понякога наистина се чудя и взирам какво става
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 08, 2013 3:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
6iblio написа: А това, че я захапа, а не я закла е слабоумно измислено за да му е по-лесно на Кубо... Аз си го обяснявам с факта, че холоу-ите са привлечени от хора с високо ниво на spiritual density, и съответно се хранят с тях. Just my two cents
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 17, 2013 5:37 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Боунт ? Ма те са non-canon.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|