|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 5:48 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
937232 форми и накрая Ичиго се върна в първи клас, хайде почвай пак да учиш по бързата процедура.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 6:07 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Пускам си я докато препрочитам чаптъра "Number one"
Последна промяна isena на Сря Авг 03, 2011 6:08 pm, променена общо 1 път
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 6:07 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Никой да не смее да се оплаква! Лелеллелеле по-добре не можеше да стане - няма вече фулбринг (надявам се завинаги) и си върна шинигами силите. Толкова добър чаптър, от който така да съм доволен, не е имало от.... не помня откога. Вярно е, че и летвата ми за Блийч явно е паднала до земята, щом се радвам на това развитие, но не ми пука, вече почти забравих за ужаса в тази арка. Супеееееееееер. Стига Кубо да не се осере сега, няма да я дропна мангата, както смятах като свърши арката. И не вярвам Ичиго да е съвсем като в началото, би трябвало да извади сега един Банкай.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 8:46 pm |
|
Element |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 27, 2011 11:06 pm Мнения: 66 Местоположение: Everywhere
|
На мен това ми е интересно-Какво всъщност е този меч... Аааааа тоест са го направили и тя просто си е сложила част от реатсуто в меча I'm such a nab =.=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|