Дата и час: Нед Фев 09, 2025 8:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 38 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2010 7:33 pm 
Аватар

Сенгоку е мега имба,така като гледам.Знаех,че щом е баш шефа на маринките не може да я някъв слабак,дето се разхожда със коза и с умряла чайка на тиквата.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2010 9:27 pm 

ИЗЛЕЗЕЕЕЕЕЕ....и ми хареса,ама :( :( :( :( :( са само 14 странички.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2010 10:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

E, тук вече бе резонно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2010 10:28 pm 
Аватар

Макар, че Гарп се направи на разсеян, Лъфи му даде доста демидж, беше прекалено надъхан (да не говорим, че мина и в геар секундо).
Тоя плод на Сенгоку ми се струва засега малко лейм, в серийте до сега имаше безброй гиганти, половината от които не стават :tired: Надявам се, че следващите глави Сенгоку ще направи нещо яко, иначе бледнее пред адмиралите и Бялата брада (като плодове говоря).
Много респект към Мр.3 за това, което направи - смисъл че се жертва за Бон-чан :rocknroll:
Само не доумявам защо аджеба татко Драгон не се появи, не му ли пука за Лъфи (или за Ейс, няма значение дали му е син или не - отгледан е от баща му и сина му го има за повече от кръвен брат). На това ме е яд

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2010 11:26 pm 

Абе хора,вие добрелисте бре.Сега се зарових в коментарите и ми стана лошо,та значи кво бил
направил Луфи.АЛО от 7 шичита 3 са негови,само двама свалиха гигант с един удър,кои беха А.Доведе 200 дзвера като най слабите са с по 20 000 000 кинти за глава,а големоглавия де го слагате в класацията.А пък изказването за източното море ме хвърли направо в тъча,Роджар и Шанкс откъде са бре,маи небеха от луната,там има най много маринки затова и най ниски боунтита.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2010 11:37 pm 
Аватар

Шанкс е от West Blue*
Ам може по-някаква мнооооооооогооо голяма случайност Ейс да влезне в екипажа на Луфи което не е за предпочитане(поне от мен).Т'ва е марин сумит,а не пиратс... :pokey:

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2010 12:46 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Valk0v написа:
Макар, че Гарп се направи на разсеян, Лъфи му даде доста демидж

нЕма що.. Бълха го ухапала... :roll:
Сенгоку е Буда, не просто някъв гигант. Не случайно не виждаме точно на какво прилича, ако не забелязваш. Сенгоку е мейджър босс, няма да току-така да му разкрият силите (НАДЯВАМ СЕ). А какво може Буда? Всичко... Да не говориме, че може да е и само една от формите му... Изобщо не знаеш какъв му е плода.

Мр3 да става част от екипажа баси, Лъфи толкова не се е сработвал с никой друг до сега :o
И ае престанете да мръняте за Драгон ебати :bash: Толкова ли не осъзнавате това колко ЖЕСТОКО МНОГО ще омаловажи Белия? Ще го направи Никой почти, предвид вече колко бе унижен от Ода... с неквото чаве дето ни е главен герой... Но от др. страна нямаше как той да мине през Гарп, тъй че здраве да е... поне да не беше умирал 30 пъти до сега... Ма как да е. Белия е най-силния човек на света. Вие искате тука да скочат allstars да му спасяват гъза само защото той така и така е с единия крак в гроба? Аре малко респект към Белия бе хора... от началото на тая война вече ми писна да чета "Драгон шсе появи" "Черния шсе появи". ..... . . . .. . .

Батти мрънкялото съм, а... има още ->
dataa написа:
АЛО от 7 шичита 3 са негови

Ало от 7 шичита има само ЕДИН победен 1:1. Какви са тия 3? Има един победен благодарение на 1000 други бойци + екипажа му и най-вече ЗОРО. И отделно има двама на негова страна... Зверовете смЕх не смЕх ги доведе Бъги >_> ....
rageseeker написа:
...

АНАТЕМА или както се викаше там..

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2010 10:44 am 
Аватар

Луфи един вид "уби" дядо си, защото от сега виждам как Гарп героят най-малкото ще го пенсионират ... ако не умре в тази битка.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2010 12:28 pm 
Аватар

Цитат:
Толкова ли не осъзнавате това колко ЖЕСТОКО МНОГО ще омаловажи Белия?

:drunk: А тия 40 пирата от новия свят какви са, всичките ли имат татус на ББ на гърба са и са скритите му дивижън командърс
Исках Драгон да се появи - да дръпне едно конско на Лъфи затова каква муха е и мястото му не е тук, ала бала - да разменят няколко реплики с Гарп ала бала - да отиде да вземе Ейс да му каже, че въпреки не му е кръвен син - то той го обича колкото и Лъфи, да дръпне после и Лъфи да изчезват. После ББ да ги метне, да умре правейки нещо от рода на Рожър и те това е . После Ейс става глава на ББ пиратите и новата арка почва.
Иначе с това развитие лично за мен ББ не е най-силният човек в света - да има силата да го разруши, но дотам. :jester:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2010 2:13 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Пенсиониран пират и пенсионирана маринка няма :Р
По-скоро сам да се оттегли...

Тия 40 кораба с техните капитани от новия свят за защитавани от Белия или баш си на белия синове. Нямат силата да се справят и с вице-адмирал като Момомонга.
Драгон няма как да обича Ейс, защото най-вероятно не е виждал /поне официално/ сина си откак се е родил. Ейс когато говореше за бащите им си го каза... и бе прав да ги обвинява. Драгон няма общо с Ейс, най-малкото Ейс 3 бащи ли да има вече?? Мнах.. Е, не се знае историята на Драгон, но и е абсурдно да искаш да я видиш при толкова други неща ставащи на "сцената".
Valk0v написа:
да има силата да го разруши, но дотам.

ъ??? Ми... дотам, да ...
А след това какво има ? >____>
Иначе и мен ме е яд, че така го омаловажиха, ма това вече за 340ти път го казвам..

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2010 2:58 pm 
Аватар

Рейлегх нали се води пенсионерка :lol: ама ква му е пенсийката не се знае =))
А с изказването си имах предвид, че едва ли ще разруши света - най-малкото и той ще престане да същестувава - да не говорим, че ще убие и синовете си, които така обича - затова беше и изказването ми "до там ..." :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2010 4:54 pm 
Аватар

xaxaaxaxax Гарп как се направи не е истина, чак ми и кисне с надолу главата нарочно.

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:38 am 
Аватар

Голям юмрук си беше това. :lol: Ама то и се очакваше да го удари, то иначе щеше да стане доста конфузно.

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 10:09 pm 
Аватар

Бе да бягат вече и да почва другата арка.

Според мен Драгон в най-скоро време ще го видим. Изхода от битката ще е причината да се появи.

Никой няма повече да се показва и да спасява/помага на пиратите вече. Са някой ще се жертва за да може някаква част да се спаси - Белия ест и край на битката.

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 6:05 am 
Аватар

Абе само на мен ли ми направи впечатление че след страница 9та нищо не показаха повече какво стана с белобрадко освен на последната и то в едно малко квадратче кадето показват лицето му а половината му тяло може и да го няма след тази атака :( с нетърпение очаквам следващия чаптър :)

"We Are of Piece Always"
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 38 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]