|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 14, 2009 4:03 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Той Наруто не я обича .... само секс иска от нея ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 14, 2009 9:17 pm |
ThaiArt |
|
|
Logrus написа: Всъщност Сакура е за престиж, Хината за удоволствие Иска ми се, както главният герой трябва да е надскочил детското в себе си, така и автора да стори същото и неговата "творба" да тръгне към един желан по дяволите път. Спорна е работата кое е по - добре ...... Хината с тоз Бякуган, кой знае каква вълшебница е .... 100% знае къде да пипне ...... а пък ако Сакура дава и отзаде ..... стане лудата дилема за Наруто ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Пък като го гледам ... не е момче, което би се ориентирало адекватно в оргия ..... не знам ... не знам .... голямо мислене ще е
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 14, 2009 11:43 pm |
evip |
|
|
Oсвен райкагето всички харесват Саске(има време и той да се влюби и да му се възхищава) Даже последния чап смешните джоунини викаха ,,Тоя е гениален" ; ,,По-велик е даже от Итачи" То Итачи не че не беше безличен бот,ама пак по-добре от емясал-мен
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:40 am |
![Аватар](http://i1014.photobucket.com/albums/af268/laneela/asdsadfsd.png) |
ange |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 09, 2009 4:15 pm Мнения: 171 Местоположение: ...Somewhere around nothing...
|
ThaiArt написа: Logrus написа: Всъщност Сакура е за престиж, Хината за удоволствие Иска ми се, както главният герой трябва да е надскочил детското в себе си, така и автора да стори същото и неговата "творба" да тръгне към един желан по дяволите път. Спорна е работата кое е по - добре ...... Хината с тоз Бякуган, кой знае каква вълшебница е .... 100% знае къде да пипне ...... а пък ако Сакура дава и отзаде ..... стане лудата дилема за Наруто ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Пък като го гледам ... не е момче, което би се ориентирало адекватно в оргия ..... не знам ... не знам .... голямо мислене ще е ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Сакура баш си отива към садо-мазо да пердаши някой мъж ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) (за Саске беше идеална ама уви той избра Орочимару да му покаже "правия" път ![:sex:](./images/smilies/sex.gif) )... Хината поне е нежна и по-пасва на идеята за жена на Наруто.. ![whistle :whistle:](./images/smilies/whistle.gif) ама пък... не се знае знае ли се...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|