|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 09, 2011 11:45 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Шанкс има дете, йес! Некст таргет - Нами
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 09, 2011 11:47 pm |
Hajutze |
|
|
|
Btw не съм сигурен защо, ама кат' видях Чопър и ми идваше да се разрева ... хем ме напуши смях ... хем изглеждаше като накъв ретард/pez.
Последна промяна Hajutze на Сря Фев 09, 2011 11:50 pm, променена общо 1 път
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 09, 2011 11:49 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Хахахаха Горката акула ще пръсне Зоро и той голям пич като почна да им нарежда Макино с детенце? :> Шанкс мейби?Но пък доста му е светла косата докато и на Макино и Шанкс са все тъмни цветове. Интересна корица
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 09, 2011 11:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Няма как да не е на Шанкс, припомнете си първите чаптъри на мангата Шанкс как се държеше с Макино, отделно вижте физиономията на кмета на корицата, същата беше когато Луфи разправяше, че иска да стане пират. Това дете е на пират и няма кой друг освен на Шанкс да е.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 12:01 am |
|
deathrazor |
|
|
|
Кмета държи вестник.Продполагам това е вестника от миналия чап в който пишеше,че Луфи и компания се завръщат.Затва всички са се събрали и пият и разбирасе кмета недоволства. Пък и за да е на Шанкс то това значи че той пак се е връщал в селото което ме съмнява...ама както и да е. За тях двамата се спекулира още от 1 глава
Последна промяна deathrazor на Чет Фев 10, 2011 12:05 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 2:21 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
deathrazor написа: Но пък доста му е светла косата докато и на Макино и Шанкс са все тъмни цветове. Интересна корица Хм, по принцип в ОП няма кой знае какво расово разделение като в Блийч например и все пак косата на възрастните не е критерий каква трябва да е на наследниците им в първите месеци/години. Дано да не сравняваш Ясоп и Усоп
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 11:52 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Хубав чаптър 4 от наще превзеха двореца Изглежда в крайна сметка арката ще се протака, все още Робин и Франки не са се включили с нищо в историята. С кораба-майка също ще има няколко страници ако не чапове. Радвам се че Нами се е същата - кажи ми къде ...(Нами){, да кажи къде е Лъфи (Усоп) } съкровището Санджи е готов да умре в името на принцесата А крал Нептун е пич, дори вързан ги командори баси лицето ... А Брук дори няма да го коментирам и той къв е извратен, екипажа са само перверзняци
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 4:45 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Как може, как може да направят такъв калабалък, само те успяват да правят такива бъркотии от едното нищо. Санджи - pervert powah. Усоп ме разби, само той се замисля за цялостната ситуация. xD А Луфи е шибан гений .. Сега остава СХП да се намачкам с Ходи и там, онзи, другия тип с брадвата.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 9:11 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Еее, тоя чаптър вече ме изкефи! Първо, все пак е възможно да е на Шанкс, баси якото ще е да è 2. Нами е баси учтивата крадла 3. Принцовете са някви цивилизовани пичове 3,5/Зоро кърти дворци 4. Тва с принцесата накрая беше яко тъпо и грозно и невъзможно. Тая акула няма такъв капацитет, баси <.< Сега важните неща: - Чоппър изглеждаше малоумно с тая кунг-фу форма. Все едно гледам няква 3Д пародия, да не казвам, че съм го и виждал така някъде, ма нз къде... ениуей, нямам против. - Явно Джимбей не е преценил наще колко ще са пораснали за 2 години ИЛИ и Ходи/Арлонг2 му е брат - Интересува ме защо Джимбей е в гората, а не в кралството? Бил е мишена? Зле е? - Ивазията с трупове на пирати (ХОРА) има 2 възможни продължения: - - Ходи лови хора и Декен ги метка, 2 в 1, че и се кефят и релаксират - - Горното + това е началото на инвазията, която планираха. Тоест, съвсем скоро очакваме палата да бъде нападнат от армада дрогирани фишмени! Тъй като предпочитам второто - това ще е момента, в който наще "завоеватели" на двореца, ще почнат да го бранят и принцовете ще застанат до тях. Но има и вариант първо да почнат да се бият с принцовете. А има и трети вариант, ест- принцовете да почнат да се бият с Ходи и Ко., защитавайки наще, давайки им шанс да последват Лъфи в гората. Но ако тая гора не е на фишмен острова, после как ше го счупят него нз... Kesshou написа: Абе крал Нептун каза, че баунтито на Зоро е 160,000,000... преди май беше 120,000,000... значи вероятно и останалите имат нови баунтита... е, ест. То вече се видя, че Луфи е 400. Което си е баси мизерното . . . Ама аре, криза е още..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|