|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 9:07 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
CaBa написа: Колко време мина преди да се накефя на Зараки така :> Само незнам от показаното, при положение, че няма банкай, как ще победи.
ами именно сега е момента да направи един бърз ъпгрейд - точно както на Ичиго му се появи Зангетсу докато се би срещу Зараки сега неговото занпакту му е време да се покаже материализирано и да се запознаят.. досега явно не му е трябвало истински и затова не се е показвал
ама точно коментара на Нойтора че меча на Зараки е прекалено лек означава че му предстои да ъпгрейдне ^^ не вярвам Зараки да остави някой да му помогне или да го спаси в такава ситуация - това би му смачкало гордостта
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 10:55 pm |
|
Yper |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
да , за това мисля ,че вече е време , единя да каже лаф , да удари и другия да не стане , тоест , Нноитра казва як лаф , зараки се намръщва от яд , напада несигурно , и бива нарязан на бързо , хмзззззз , както и в друг форум гледах , и тука има доста зараки фанбойс
лол , или просто аз съм фанбой на лошковци като Гин , Аизен , Хичиго , Нноитра и други
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 11:06 pm |
|
TheExar |
|
|
|
Абе просто им сравнете силите. Знам, че това не е гаранция за изхода от някоя битка, но като гледам №5 какъв изрод стана, не ми се мисли Улкиора какъв ще е. №1 е извън класификация явно. А Айзен е изобщо над всяка еспада. Отново ме обхваща чувство за обреченост, което сигурно ще отшуми след една-две глави.
Аз лично съм съгласен с поста на РАЗУМ за това, че явно нещо с мечът на Зараки ще се промени. Аз лично няма да имам нищо против, стига да не е прекалено силно или пък да си остане в стил Зараки - т.е. да не е като обикновен шикай/банкай, а да е малко по-ограничено (откъм време и приложение примерно), но да е достатъчно полезно.
А относно въпроса защо мечът му е рилийснат. В мангата понятията шикай и релийс малко се бъркат. В първия случай да вземем за пример Ичиго. Мечът му е рилийснат в сегашната си форма. А шикаят му е Гетсуга Теншоо. Аналогично е и при Урахара. Докато във втория случай при Ренджи и Бякуя шикяат(специалното умение) се припокрива с рилийса. При Зараки ситуяцията явно е от първия тип - рилийснат меч, но без разкрито специално умение.
А ако трябва да изведем някаква закономерност - рилийсът е условие за използване на шикай.
Така че според мен Зараки не излиза от "канона".
_________________ "Senkei, Senbonzakura Kageyoshi... You best be watchin', nigga."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 11:24 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
ам самото узнаване на името ще му донесе повече сила, защото ще се бият в екип вече - нали това изкоментира Зангетсу, че занпактуто плаче щото Зараки не може да го чуе - ако го чуе ще са в комбина и дори само това ще му даде повече мош ... и вероятно ще направи занпактуто не толкова "леко" - както му се струва на Нойтора сега >.>
a shi-kai = first (initial) release; ban-kai = final release - т.е. релийса и шикая са едно и също
разлика трябва да се прави между самия релийс и техниките, които могат да се ползват - Гетсуга Теншо е техниката която се ползва в шикай, а не шикая
на Зараки меча му е в шикай, просто не знае техники, защото не се опитва да ги научи/ползва - ако си поприказват със занпактуто съм сигурен че то ще му помогне с няколко бързи урока (да речем във вътрешния му свят)
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 1:56 am |
|
Selem |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
|
PA3YM написа: Selem написа: Този розовобуз папагал е точно корела така е вида му на англииски. Просто съм маниак на тема папагали и нема начин да не съм прав. добре Selem, дори не знаех че Корела е папагал и се бях учудил защо си го предложил -> трябваше да пишеш за нас невежите Кубо обаче също май не ги познава папагалите -> виж това е папагала, който е в чаптъра - можеш да предложиш как е той на български за да го напишат правилно, щото мен ми прилича на този@уики, докато намерих някаква илюстрация на корелат и определено не прилича на този в мангата >.< а бтв фолене, няма ли да ни "открехнеш" какви са преводите които дори подчерта, че имат тия заглавия - нищо не казваш
Това е 1 от имената му на англииски ето това е имал в предивд автора
http://i.postcard.cz/pc/n42/af-04205.jpg <-- корела много разпространен папагал у нас а този на снимката във вики е далечен негов братовчед от род какаду и по точно какду инка, няма да ти казвам кви пари е че няма да ми повярваш.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|