Добре де, само аз ли не разбрах защо по дяволите го взеха с тях да види "краля" като оня кретен го върна обратно И въобще защо му пълнеха главата с глупости за запактуто му, след като ПОНАЧАЛО ВСИЧКИ СА ЗНАЕЛИ за какво става въпрос ебаси Да не говорим, че това със счупените занпактута и това, че не можеш да ги оправиш е мега убер глупостта, след като за 400 чаптъра, никое шинигами не се сети да му го каже на Ичиго. Така де, изсмукана от пръстите помия на мангаката
вероятно и кубо е забравил, че го е пратил там може по средата да се е сетил, че е вкарал нещо със куинси силите и трябва да го обеснява та за това го е пратил обратно на земята пък после ще го върне по магически лесен начин. Нищо, че обеснява за уникалните методи за транспорт до там
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Той нашия си губи силите и преди и през цялото време ставаше на въпрос, че той има свой собствени шинигами сили, които се крият дълбоко в него, незнам си какви други глупости. Веднъж не сме видели признаци за сили на кунши и сега от нищото пляс. Поне дано му даде някфа друга атака сега, че то с една атака 400 чаптъра при положение, че е нещо между шинигами, холоу и куинши много постно ми се струва вече. Дано станат поне 2 атаки, които да ползва когато реши и най-важното да е в съзнание ! Другите имат некфи кидота, мидота, серота, и куншитата 1000 други, а наш байчо...
Верно е... Кубо го прави някъв дзвер, мелез м/у няколко вида, ама само една гетсуга си знае и тва си е (освен когато откачи и стане холоу, тогава пука серота)...
ПП.: Струва ми се, че Кубо вече така си ги прави тея чаптъри, колкото да завърти един край =.=
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
nozo написа:
не че нещо но това беше една от най-очевадните верни теории през последната година-две, ако не и повече, също като тази че Тоби е Обито в Наруто, беше 99% вероятност да е вярно просто безмислено се удължаваше времето за разкритието. Отделно, че Блях е болезнено предвидима манга от около 400 чапа някъде
Очевидно не си разбрал,че masashi kishimoto постави зад маската на tobi най-обсъждания и най-очакван от привържениците character. oh wait,ти си от епохата на просветлението...
Може Шиба да са изгубили статуса си заради нещо, което е направил Ишин и заради това същото нещо, той да не живее вече в СС.
Ишин е от клон на главния клан, а самия главен клан губи статуса си още преди TBTP арката (преди 110 години). По това време Кайен е помолен от Укитаке да стане негов вице, което заедно с факта че Куукаку все още помага на Royal Guard да стигне до Royal Realm , говори за някакво запазено уважение от страна на останалите шинигамита, макар и вече да не се водят част от благородните фамилии. Причината за падението е все още неизвестна.
Така... Айзен , Гин и Тоусен са вече капитани по време на този флашбак, което значи , че действието се развива след TBTP-арката, но и преди приемането на Ренджи и Рукия (преди 50 години) в академията, защото иначе Рукия би разпознала Ишшин, като част от клана Шиба (връзката с Кайен и т.н.). Макар, че Бякуя в стремежа си да я опази дори не ѝ беше разрешил да заеме номерирана позиция в 13ти отряд, така че може и въобще да е нямала контакт с другите дивизии.
Друго нещо, което ми направи впечатление: може би факта че Ишшин постоянно отсъства от къщи, а и има способност да заличава напълно реатсуто си, помага на това и Рангику и Тоширо да не го усетят, докато бяха в къщата на Ичи . Също когато Ичи излезе от Дангай-а с баща си: Рангику беше смазана от мъка по Гин, Ишшин беше с почти изпразнено реатсу, а и крилата на Butteflyzen пречеха на видимостта ѝ.
Ишшин сега хвръкна към Нарукиши, а този град беше показан като база за действие на Фулбрингърите. Умират шинигамита там. Гинджо е обвинен в убийството на шинигамита и кражба на силите им. Може да има някаква връзка. Обаче Ишшин губи силите си преди 20 години...Още ми е мътно кой с какъв темп остарява, при положение, че Оетсу е от самото начало на СС.
Edit: Забравих да добавя едно старо интервю отпреди 3 години точно по този въпрос:
Спойлера:
Цитат:
here's the interview about 10th division captain:
Q : May I ask you about the 10th division captain from the past? (TBTP)
A : OOO isn't dead. OOO is perfectly fine in OOOOOO
Q : the so-called OOOOO, do you mean OO is OO?
A : yeap, OO is OO. At that time the candidate was the 10th division vice captain-OOO (nt: someone's name),who was originally to be promoted as captain, but...
Q : Woo, I felt there is an incredible spoilers coming up.
A : yeap, OOOO (laugh). But alot of things happened, so..eventually, OOOO,OOO hitsugaya toushiro is promoted . OO is OOOOOOO.
Q : eh? could it be at that time OOOOO is involved?
A : yeap, OOOOますね(masu-ne). If OOOOO, such OO should do. (laugh)
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 1:41 am Мнения: 250 Местоположение: HELL
добре ми тоя ичиго защо не си ползва маската като се би с куиншито да нее загубил тая сила ся нали уш си загуби всички сили и шинигамитата му помогнаха да си ги възвърне притеснявамсе да не се окаже че си е загубил холлоу силите и ся за да не стане мнохо слаб автора да му дава куинши сили вместо предишните му холлоу. от както си е възвърнал силите нее полвал маската много тъпо ще е да я е загубил
_________________ 11th Squad Captain, Zaraki Kenpachi. -Let's have fun. -Whether you kill or get killed, it's just a way to kill time. http://sig.anidb.net/redirect/25945/JNorC/
Защото битката не беше дълга поне 20 чаптъра. Тука не са много героите с елементарна логика, които да почнат с всичко което имат, вместо да чакат да стране драматично.
Холоула , как си прилича с маската и рогата на Ичиго (васто лорде) . Ишин сигурно са е бил със "това" и се холоуфикирал и е напуснал СС. Търсил е начин при Урахара и са го спасили , после това се предава на Ичиго ?
_________________ Пътят към сърцето на жената трябва да е влажен...
Холоучето влиза в клетъчния състав на Ишин и подрежда хромозомите му както си поиска. Така вече имаме хологами. Новото животно, възникнало в резултат от естествен подбор, се чифтосва с друго животно, наречено куинши, и заедно дават живот на нов вид - ягодохологаминши. Ах, той също така е и фулбрингър... Най-правилният въпрос, който Ягодка трябва да зададе на баща си, е може би: "Какво съм аз?" Явно авторът цели да създаде едно-единствено по рода си същество, което да бъде превъплъщение на всички изроди, намерили място в сюжета, взети заедно, като изцеди най-доброто от тях и го вмъкне у Ягодка. П.С. По ми е интересно да разбера какви са били предците на главния, отколкото кога, как и защо е възникнал последният.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения