|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 28, 2012 8:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
realist написа: Че тя картинката не е от RAVE. Това е като влезнаха в сградата на Фантом, с фотошопната глава на Джелал. Да бе, много съм глупав Сега като се загледах и видях дрехите/телата ... ама пуста му работа
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 04, 2012 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
and the rest of the teams are not really important so i`m just gonna skip over them so we can move on *innocent smile* Мавис е супер готиния образ ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Дано се появява на подобни събития или от време на време да тролва малко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 04, 2012 6:45 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Assassin's Creed Multiplayer anyone? Иначе, добър чапец
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 10, 2012 4:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Очакваше се да загубят, но прекалено много бой и подигравки изядоха. Искам да ги натикат в миша дупка. Особено много искам да смачкат Рейвън Тейл. Тази сега 100% доста сериозно ще победи Люси. Иначе Джувия все повече и повече ме кефи
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 10, 2012 5:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40693_1285007037.gif) |
Misa-chan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Луси все изкарва някакъв късмет,та до сега не е губила ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D
_________________ So trust me Trust me trust me... ...YEAH...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 12, 2012 11:25 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Не знам доколко е класическо началото, предвид, че смазаха не кой да е , а Грей. Да, знам как действат шонените и добрия бива смачкан, а после рейджва и им показва кво е истинска магия и приятелство, но в случая не мислех, че Грей ще го отнесе толкова брутално предвид, че ако махнем Елза, той е един от интелигентните в отбора, за разлика от Натсу и Блондито, да не говорим за Елфман. Джувия радва, на нейно място и аз щях да мажа наред заради Грей ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Иначе реморсфул момента беше много силен особено с факта, че Грей е бесен, заради унижението на гилдията, а не заради своето... А тая крийпи мадамата нека смаже от бой Луси, шото не моа да я трая.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|