|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 1:12 am |
|
Rampage |
|
|
|
2 седмици почивка от тъпотията.Върха.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 6:12 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Правим коментарчета за колизеума ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 6:24 pm |
krumisimo |
|
|
|
Бая път има до колизеума... Ох... Поредната глава, в която трябваше да ни набият колко далечен и възвишен е Ягодко в сравнение с другите... Някой по-нагоре беше написал, че на Кубо му трябва рестарт (май iron)... Не, на него направо му трябва реинстал...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 19, 2009 3:56 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Ще си починем от простутии за малко.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Ное 21, 2009 11:35 am |
Hajutze |
|
|
|
А аз си мислех че той се ебава, щот няма белина тая седмица ... грешал съм явно
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 26, 2009 8:57 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Може да не е толкова зле и "само" да прогледне Ама сигурно ще да е маска. Маюри е пич Как им нареди да го убият по-бързо че да не се мъчи много при аутопсията. Това порастване на Ями беше изсмукано от ннямам идея къде, да не говорим че приличаше на дебел , несъразмерен имп (поне това беше най-близкото за мен).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 26, 2009 9:03 pm |
Hajutze |
|
|
|
И аз си мисля че ще прогледне.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|